Şimdi Ara

Sony Xperia X Compact (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
22
Favori
102.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefona taktıktan sonra fotoğraf yüklerseniz çok iyi olur, şimdiden hayırlı olsun.
  • evandevan E kullanıcısına yanıt
    Telefona takınca fotoğraf yüklerseniz çok iyi olur, internetteki ürün fotoğraflarından çok şey anlaşılmıyor, karar veremedim. Kullanıcı fotoğrafları ve yorumları çok daha önemli benim için.
  • Beyler herhangi bir kronik problemi varmı acaba birdr sarjı nasıl?
  • cesurtopak C kullanıcısına yanıt
    Manuelde uğraşırım derseniz daha iyi sonuç alırsınız ama yine de g4 kadar çekeceğini sanmıyorum zaten kamera sony telefonların eksik olduğu nokta o yüzden bilerek almak gerekir ben başka özelliklerinden dolayı tercih ediyorum sony i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuentiDarK

quote:

Orijinalden alıntı: LoRdGangSter

İyi forumlar herkese, Telefonu dün anneme hediye olarak aldım. Küçük ekran istediği için çok işimize yaradı. Çok da sevdik telefonu.
    Ancak, Telefonu Usb ile pc ye taktığımda hiçbir şekilde okutamadım.
    Bildirim penceresinden Dosya aktarımını seçmeme rağmen.
    Yapabilenler yada Boyle sorunlar karşılaşanlar yazabilir mi?
    Sistem:Win 8.1 Pro

Hocam Hayırlı olsun.
    Xperia ™ Transfer adlı programı kurarsanız telefondan veri aktarabilirsiniz.

X compact güzel fotoğraf çekiyor. Nesinden memnun değil bazı arkadaşlar anlamadım.

Hocam, programı kurdum. Halen bağlantı yi yapamadım. Siz nasıl yol izliyorsunuz anlatır mısınız ?

• Telefonu eline küçük gelipte m9 ile takas etmeyi düşünen olursa bana PM atarsa sevinirim z5c veya xc ile takas etmeyi düşünüyorum 12 ay garantisi var .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QuentiDarK

quote:

İyi forumlar herkese, Telefonu dün anneme hediye olarak aldım. Küçük ekran istediği için çok işimize yaradı. Çok da sevdik telefonu.
    Ancak, Telefonu Usb ile pc ye taktığımda hiçbir şekilde okutamadım.
    Bildirim penceresinden Dosya aktarımını seçmeme rağmen.
    Yapabilenler yada Boyle sorunlar karşılaşanlar yazabilir mi?
    Sistem:Win 8.1 Pro

Hocam Hayırlı olsun.
    Xperia ™ Transfer adlı programı kurarsanız telefondan veri aktarabilirsiniz.

X compact güzel fotoğraf çekiyor. Nesinden memnun değil bazı arkadaşlar anlamadım.

Hocam, programı kurdum. Halen bağlantı yi yapamadım. Siz nasıl yol izliyorsunuz anlatır mısınız ?

Hocam kusura bakmayın program ismini yanlış vermişim "Xperia Companion" adlı programdan telefonunuzu bağlayabilirsiniz. Bir sıkıntı çıkmaz evde olmadığım için ismini yanlış hatırlamışım :)

• QuentiDarK kullanıcısına yanıt
    Hallettim hocam, Zaten o programdan bahsediyordum bende. Telefonu tanımıyordu. Aygıt yoneticisinde de ünlem çıkıyordu.Sorun şeymiş. Illaki karsilasmissinizdir.Sürücüsü güncelle derken, INF hizmet bölümü geçersiz hatası alıyordum. Youtube dan çözüm izleyerek hallettim. Pc okudu. Ve bağlantıyı yaptım.
    Sağolun yinede.

• F3SV mağduru kullanıcısına yanıt
    1-2 çeşitin fotorafını çekersem size mail atabilirim buraya fotoraf nasıl yükleniyor bilmiyorum bir kere yükleyeyim dedim çok yüksek bayt olduğu için yüklenemedi.mail adresinizi mail atabilirmisiinzi özelden.
  • MErhabalar
    Ekteki kılıfı nasıl buluruz. Orjinali aşırı derecede çok çok pahalı çeyrek bin liralar seviyesinde.

Ayrıca X COMPAK'ın sıfırdan ne kadar sürede şarj olduğunu,
    kullanıma göre kaç gün yetirdiğinizi öğrenebilir miyim ki kişiden kişiye değişirbu konu.

foto- kamera ayarları ve kullanımı Sony Xperia X Compacthakkında detaylı bilgiye nasıl ulaşırız.

Son olarak 4.5 HD ekran ve 2700mA batarya ile batarya çok çok hoşuma gitti bu konu. Sony arayüzü var mı bilmiyorum ama sanırım gayet memnuniyet verecek diye düşünüyorum.

• F3SV mağduru kullanıcısına yanıt
    çok güzel ürünler var eline sağlık.
    Bir de ekteki gibi hem arka hemde önü koruyup ön kapağı açmadan kullanılabilir birşey bulursak harika olacaktır.Sony Xperia X Compact
  • enenengin E kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun, ben uygun ürün buldukça buradan paylaşmaya çalışırım. Kullandığımız aksesuarları da fotoğraflar ve satın alma linkleri ile birlikte bir araya getirip ilk mesaja ekleyebilirsek konu daha çok zenginleşir zamanla. Herkese iyi forumlar...
  • evandevan E kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafları bana gönderirseniz ben paylaşmaya çalışırım, özel mesaj attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enenengin

MErhabalar
    Ekteki kılıfı nasıl buluruz. Orjinali aşırı derecede çok çok pahalı çeyrek bin liralar seviyesinde.

Ayrıca X COMPAK'ın sıfırdan ne kadar sürede şarj olduğunu,
    kullanıma göre kaç gün yetirdiğinizi öğrenebilir miyim ki kişiden kişiye değişirbu konu.

foto- kamera ayarları ve kullanımı Sony Xperia X Compacthakkında detaylı bilgiye nasıl ulaşırız.

Son olarak 4.5 HD ekran ve 2700mA batarya ile batarya çok çok hoşuma gitti bu konu. Sony arayüzü var mı bilmiyorum ama sanırım gayet memnuniyet verecek diye düşünüyorum.

Sarj 1,5gun gidiyor yani 36saat, ekran suresi 6-7saati bulabilirsiniz ne kadar sure wifide bagli oldugunuza göre, stamina veya ultra stamina acarsaniz cok daha fazla tabi uygulamalarin data kullanimini vs kisitlar

• hey kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamam
    face , internet ve forum gibi mobil veri / wifi süresi açık ekran ile 2 saat anca tutar. Ekranı zaten kısık kullanıyorum dış mekanda mecbur açıyorum. sanırım 1.5 günü bende göreceğim teşekkürler.
  • X Compact için aliexpresten
    4 farklı renkte ( kasa renginde ) kavisli ön ekran koruyucu ve
    darbe emici şeffaf silikon kılıf buldum.
    Ürün markası tam ismi fiyatı mevcut. aratarak bulabileceksiniz.
    İlginizi çeker umarım.

Bence telefonu kavisli ekran önde , darbe emici kılıf arkada %90 -95 koruyacaktır.

Bu gibi paylaşımların yapılmasını ve bilgilendimesiSony Xperia X Compactni bekliyoruz.
    Ayrıca kullananlar kendi kılıf ekran koruyucusunu nereden aldığı bilgisile paylaşılması yerinde olur.

Sony Xperia X Compact

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enenengin -- 30 Aralık 2016; 12:59:1 >

• Evet arkadaşlar, telefonu alırken, sepete öylesine eklemiştim. Hatta fiyatına bile dikkat etmemişim. Biraz pahalı gelebilir 20 tl kargo ücretsiz. Ancak ürün Nano glass diye geçiyor. Jelatin de değil. Jelatin kalınlığında temperli cam. Çok şık durdu. Uygulaması da çok kolay oldu. Herkese tavsiye ederim.

Aldığım yerin linkinide koyuyorum.

Link:https://m.epttavm.com/item/25868674_sony-xperia-x-compact-nano-kiilmaz-cam#popup-product-comments

Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdGangSter -- 31 Aralık 2016; 0:9:57 >

• LoRdGangSter kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler, resimler ve satın alma linkiyle birlikte çok faydalı bir paylaşım olmuş. Telefonunuz hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    Sanırım telefonu da aynı siteden aldınız, alışveriş ve ürün garantisi hakkında da yorum yapabilir misiniz? Satıcıyı tavsiye eder misiniz? Telefonun garantisi hangi firmadan? Ayrıca kutu içeriği ile ilgili olarak; telefonun şarj aleti quickcharge 3.0 destekliyor mu? Son olarak da kulaklıkları beğendiniz mi? Sizi biraz yoracağım ama kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: F3SV mağduru

Yorumunuz için teşekkürler, resimler ve satın alma linkiyle birlikte çok faydalı bir paylaşım olmuş. Telefonunuz hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    Sanırım telefonu da aynı siteden aldınız, alışveriş ve ürün garantisi hakkında da yorum yapabilir misiniz? Satıcıyı tavsiye eder misiniz? Telefonun garantisi hangi firmadan? Ayrıca kutu içeriği ile ilgili olarak; telefonun şarj aleti quickcharge 3.0 destekliyor mu? Son olarak da kulaklıkları beğendiniz mi? Sizi biraz yoracağım ama kusura bakmayın

Alışveriş PTT üzerinden olduğu için, güven olarak sıkıntı olmadı. Satıcı PTT de mağaza ismi Tekno olarak geçiyor. Ama aynı firma Gittigidiyorda da mağaza sahibi ikisininde linkini atıyorum. Siyah rengi kalmamış şuan.
    Garanti belirtildiği gibi 2 yıl Sony Eurasia garantili. Yani ithalat değil. Sony kapsamında.
    Evet şarj cihazı qualcom 3.0 destekli.
    Kulaklıkları hiç açmadım desem, Kendimin Sennheiser kulaklıgimi denedim.
    Ne kusuru Estağfurullah. Forumun amacı bu. Iyi günler.
    Linkler.
    PTT :https://m.epttavm.com/item/25049133_sony-xperia-x-compact-f5321-32gb-white

Gittigidiyor:http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-x-compact-sony-turkiye-garantili-249563200

• LoRdGangSter kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.