Şimdi Ara

Sony Xperia X Compact (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
22
Favori
102.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben buğun eminönüne gittim geldim çektiğim fotoları mail attım size gördünüz mü? mail adresinize gelmişmi bir bakın.?!
  • evandevan E kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflar gelmiş, buraya ekliyorum şimdi.
  • LoRdGangSter kullanıcısına yanıt
    Karta taksitli satış gördüm. Herhangibir not da yok. Kişisel kartlara taksit yok diye biliyorum.
    Hayırlı olsun bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, @evandevan arkadaştan fotoğraflar geldi, onun adına paylaşıyorum.

Doğubank Jet servis: şeffaf kılıf 10 lira ve ekran koruyucu 25 lira
    Sony Xperia X Compact

Altın Han Lider GSM: Kapaklı kılıflar 20 lira, farklı renkler gelecekmiş.
    Sony Xperia X Compact

Fotoğrafları sanırım x compact ile çektiniz, iç mekân performansı gayet iyi bence. Satın aldığınız kılıf üzerindeyken de birkaç fotoğraf çekip gönderebilirseniz çok iyi olur. Herkese iyi forumlar.

Ekleme: @evandevan yeni fotoğraflar:

Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 2 Ocak 2017; 17:20:54 >

• Ihtiyaci olan varsa acilinden satacagim 1149tl sifirdan farksiz siyah, kulakligi hic kullanilmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: F3SV mağduru

Merhabalar, @evandevan arkadaştan fotoğraflar geldi, onun adına paylaşıyorum.

Doğubank Jet servis: şeffaf kılıf 10 lira ve ekran koruyucu 25 lira
    Sony Xperia X Compact

Altın Han Lider GSM: Kapaklı kılıflar 20 lira, farklı renkler gelecekmiş.
    Sony Xperia X Compact

Fotoğrafları sanırım x compact ile çektiniz, iç mekân performansı gayet iyi bence. Satın aldığınız kılıf üzerindeyken de birkaç fotoğraf çekip gönderebilirseniz çok iyi olur. Herkese iyi forumlar.

Ahanda benim ekran koruyucunun aynısı, pazarlık yapıp 20 liradan alsaydınız.
    Kılıf olarak da ben kendime daha beğenemedim..
    Fotoğraftaki gibi deri kapaklı kılıfları beğenmiyorum, Büyük ihtimal şeffaf kılıf alırım yine.
    Alan arkadaşlara da hayırlı olsun. İyi günlerde Kullanın cihazınızı.
    Bugün kamerayı deneyimliyim dedim, Arkayı ilk sayfadaki fotoğraf gibi arkayı bulanık yapma konusunda cidden başarılı.

Sony Xperia X Compact

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdGangSter -- 1 Ocak 2017; 12:53:47 >

• f3sv mağduru sağolsun resimleri yükledi. çok teşekkürler.2 tane daha gönderdim fotoğraf
    telefon siyah olduğu için siyah kılıf almadım neskafe rengindeki kılıfı aldım.

lord ganster bir kaç ay içinde mat olanları da çıkar
  • evandevan E kullanıcısına yanıt
    Siyah telefona açık renk kılıf daha güzel olmuş, iyi günlerde kullanın. Resimleri önceki mesaja ekledim. Herkese iyi forumlar.
  • Arkadaşlar bugün itibariyle siyah compactım geldi. Kendi adıma oldukça beğendim. Boyutu ve performansı istediğim gibi.
  • F3SV mağduru kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim .
  • hasanali H kullanıcısına yanıt
    iyi günlerde kullanın.

telefonun şarzı bir buçuk gitmesi beni ayrıca mutlu etti.
  • Slmlar z3 compact kullanıyorum,değiştirmek istiyorum.
    xperia x mi? Yoksa xperia compact mı..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10TOPRAK

Slmlar z3 compact kullanıyorum,değiştirmek istiyorum.
    xperia x mi? Yoksa xperia compact mı..?

ben de z3 compacttan geçtim ,ilk başta biraz kalın geldi ama alışınca iyiki almışım dedim.
  • Kağıt üstünde telefon kalın gibi gözükse de pratikte kesinlikle öyle değil. Alacak olanlar bunu sorun gibi görmesinler.
  • Shiftdelete sitesinde incelemesi var snapdragon 650 nin de ısındığından bahsetmişler almayı düşünenler incelesinler
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    kaçıncı dakikada geçiyo hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alegra

kaçıncı dakikada geçiyo hocam

Uzun kullanım testi var shiftdelete en sonlarda z5 compact ile x compactı kıyaslıyor snapdragon 650 nin de ısındığından bahsediyor SARI KAZAKLI ADAM ismini hatırlayamadım şimdi
    Benim en güvendiğim ekip Teknoseyir ekibi. Bence gayet güzel bir inceleme.

https://www.youtube.com/watch?v=hWCsxq2tC2w
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesurtopak

Benim en güvendiğim ekip Teknoseyir ekibi. Bence gayet güzel bir inceleme.

https://www.youtube.com/watch?v=hWCsxq2tC2w

Benim bahsettiğim inceleme uzun kullanım testi, öyle 1 günlük ya da 3 4 günlük kullanım sonucu inceleme değil adamlar aynı bizim gibi aylarca kullanıp yapıyor bu incelemeyi
    Tolga kardeş demiş 12.58de ama niye ısındığını söylememiş ısınırsa da ciddi derecede olacağını zannetmiyorum. Z5 compactın işlemcisi harbi harbi ısınıyodu sorunlu 810 maalesef 650de çok telefonda bulunmuyo onun hakkındada bilgimiz az kalır bide ikisinin çok ahım şahım farkı yok birinde suya dayanıklılık var diğerinde hızlı şarj alın hangisi işinize yarıyosa
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.