Şimdi Ara

Sony Xperia X Compact (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.765
Cevap
22
Favori
102.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece çekimini merak eden arkadaşlar için manuel ayarda çekim yaptım. Mahallede elektrikler kesikdi. Saat 23.00 civarında çektim fotoğrafı

Pozlama süresi: 1sn

İso değeri:2500

Sony Xperia X Compact
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuentiDarK

Gece çekimini merak eden arkadaşlar için manuel ayarda çekim yaptım. Mahallede elektrikler kesikdi. Saat 23.00 civarında çektim fotoğrafı

Pozlama süresi: 1sn

İso değeri:2500

Sony Xperia X Compact

Zifiri karanliktan böyle bir foto mu çikti?

• QuentiDarK kullanıcısına yanıt
    2500 ISO çok kirli olmuş fotoğraf. Gece sahne modunu kullanın farkı göreceksiniz

Benzer ışık koşulu Z5 gece sahne modu.

Sony Xperia X Compact

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 12 Ocak 2017; 18:17:22 >
  • Arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum iPhone 5s le bu telefon arasında kaldım sizce hangisi bu arada oyun da oynarım.
  • X compact ile 5s arasından seçim yaptığınıza göre sanırsam 5sin 16gb modelinden bahsediyorsunuz. Ben kullanırken hafıza sıkıntısı çekmedim desem yalan olmaz ama siz uygulamayı kullanmadığımda yada oyunu oynamadığımda silerim diyorsanız sizin için sıkıntı da olmaz. Ayrıca xc teknik özellik açısından da daha iyi ve daha birkaç ay önce çıktı. Oyun oynadığınızı da göz önünde bulundurursak 5s in ekran boyutu biraz küçük kaçar. Benim tercihim xc den yana olurdu.

not: xc kullanıcısı değilim ama 5s kullandım.
  • memo13579 kullanıcısına yanıt
    Bence siz bir teknoloji magazasına gidip iki telefonuda kendinizce değerlendirip karar verin. Benim kendimce önerim Xc. 5s eski bir cihaz ve artik ömrünü tamamladiğını düşünüyorum. Xc ise yeni. bu seçim kararını ciddi etkileyecektir. İlla iPhone ve küçük ekran diyorsanız ise iPhone SE alın derim.

720p ekranda adreno 510 yeterli sonuç verecektir. Oyun konusunda Xc'nin sorun çıkartacağınıda zannetmiyorum.

En son sözü siz söyleyebilirsiniz şimdiden hayırlı olsun👍
  • hey kullanıcısına yanıt
    Hava açık ve dolunay vardı zifiri karanlık değildi ama bayağı karanlıkdı

1-2 fotoğraf örneği daha atacağım gönderiyi güncellerim en kısa zamanda.
    Mahallede elektrikler varken. Hava kapalı. Saat 23.00 civarı

Sony Xperia X Compact

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuentiDarK -- 13 Ocak 2017; 8:59:7 >
  • Böyle bir şeyi deneyen oldu mu? Sağlam yapışıyor mu?

https://m.tr.aliexpress.com/item/32762142655.html#autostay
  • Arkadaşlar su ana kadar telefonda memnun kalmadığınız sıkıntı yaşadığınız bir şey oldu mu? Boyutu video seyrederken sıkıntı çıkarıyor mu? Almayı düşünüyorum da cevaplarsaniz sevinirim
    sLord kullanıcısına yanıt
    Gecenin karanlığında böylesi gece görüşü fotoğraflar vermesi çok memnun etti beni.
    ellerinize sağlık.
    Ama daha çok ve çeşitli aynı zamanda çoklu fotoğraf isteriz. Bir iki yetmez yani.
  • Snapdragon 810 ve adreno 430 ile
    snapdragon 650 ve adreno 510 arasında ne gibi farklar var?

Yaz aylarındaki xc de ısınma,
    40-50 dklık tek çekim videoda ısınma gibi.( ısınma daha çok yaz aylarında oluyor o yüzden yazı kasdettim )
    Bu durumlar oyun oynama ile ortaya çıkan ısınmalar hariçtir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enenengin -- 15 Ocak 2017; 17:33:59 >
  • Telefona 15 gün 5 saat 9 dakikadır hiç restart atmamışım. O kadar app yükledim-kaldırdım bana mısın demiyor alet. Şimdiye kadar ilk defa restart ihtiyacı duymadan bu kadar uzun süre kullandığım ilk Android telefon bu.
  • An itibariyle 2gün(48saat) data gsm-wifi karisik kullanim 5saat ekran süresi daha ne olsun

Daha önce de 1gün(24sa) data wifide(evdeydim) 8saat ekran süresi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khankam

Arkadaşlar su ana kadar telefonda memnun kalmadığınız sıkıntı yaşadığınız bir şey oldu mu? Boyutu video seyrederken sıkıntı çıkarıyor mu? Almayı düşünüyorum da cevaplarsaniz sevinirim

cevap yok sanırım:/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar su ana kadar telefonda memnun kalmadığınız sıkıntı yaşadığınız bir şey oldu mu? Boyutu video seyrederken sıkıntı çıkarıyor mu? Almayı düşünüyorum da cevaplarsaniz sevinirim

cevap yok sanırım:/

Cihaz genel itibariyle çok güzel. Dizayn, kalite, tek elle kullanım ideal. Batarya daha önce yazdığım gibi çok iyi. Performans çok iyi a72 ve 3gb ram 720p ekram süper hızlı ve akıcı, parmak okuyucu çok iyi, çok çok önemli kısım Android 7 var cihazda. Eksi olarak kamera performansinda tepe seviye telefon beklentiniz olmasın,oyun oynamadığım için 510nun bu modeldeki oyun performansına birşey diyemiyorum. Sorun vs kısmında cihazı kullandığım süre boyunca yaklaşık 1ay hiçbir sıkıntı olmadı, kamera daha iyi olsa diye benzer fiyata xiaomi mi5s falan mı alsam dedim ne yazık ki bazı fpcus problemi, halen Android 7 gelmemesi ve performans olarak(benchmark skoru değil) fark olmaması beni bu cihazı kullandırmaya itti.. Tabi herkesin tercihleri farklı ve değişken yarın sırf daha iyi kamera ya ihtiyacım olup değiştirceğim de tutar ama tekrar yazıyorum bu cihaz boyut Android 7, performans, boyut ve bataryasıyla benden geçer not aldi

• Bende x ile x compact arasında kaldım donanım olarak aralarında bir fark yok sanırım hatra bazı özelliklede xc öne bile çıkıyor. 5s kullanıyorum günde 3 defa şarj etmekten bıktım beni çeken yanı bu açıkçası x den en büyük farkı görüntüsü sizce x mi x compact mı alayım ?

• hey kullanıcısına yanıt
    kamera xz ile aynı değil mi?
    Bir de benim sorduğum sorulara pek cevap alamadım gibi:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khankam -- 18 Ocak 2017; 10:8:42 >
  • eroltarlan E kullanıcısına yanıt
    ben de bu iki telefon arasında kaldım xc daha iyi xden

• khankam K kullanıcısına yanıt
    Telefon her şeyi ile gayet yeterli bence.

Sevmediğim tek şey arka tarafı plastik olduğu için çok çabuk çizilebiliyor. kılıf vb. kullanarak telefonun çizilmesini engelleyebilirsin.

hangi rengi uygun olur bu çizilmeden dolayı?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.