Şimdi Ara

Sony Xperia XA Cep Telefonu (699TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
5.904
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen kullandığım telefonum, çekim sıkıntısı gibi kronik sorunlarla karşılaşmadım ama bir tek dokunmatiği sapıttı ve garantiden değiştirildi. Ekran süresi ortalama 4 saat dayanıyor, bir sürü yazılımı aynı anda kurmaya kalkarsanız (FB, messenger, twitter, vb) hem teelfon kasmaya başlar hem de dahili bellek yetersiz kalmaya başlar. Sony daha 2 senelik garanti süresi bile dolmadan telefonun yazılım desteğini kesip attı, artık eski sayılabilecek android 7.0 ile başbaşa kalacağınızı bilerek alın derim. Ben büyük ekranı nedeniyle tercih etmiştim, özellikle arabamda multimedia ve navigasyon cihazı olarak kullanıyorum, iş görüyor ama ilk fırsatta değiştirip Xiaomi'ye geçeceğim. 700TL bu telefon için iyi bir fiyat, artık daha fazla da etmemeli zaten.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    İlk 1 sene için öyle sonrasında çöp oluyo şarjı. Hele ki android 6.0dan sonra iyicene çöp ettiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman almadan 3 kez düşünün alo problemi vardı bende.

• sonyden orta segment telefon almayın aldırmayın
  • Bir Sony fanı olarak Sony telefonlarından uzak durun. %90 dokunmatik problemi oluyor. Nedeni ise telefon ısınıyor batarya şişiyor. Onlarda ekrana baskı yapıyor. Ve sonuç. Dokunmatik pert. Yazık Sony z3 Sony z5 kullandım.Hepsi böyle oluyor bir süre sonra. Sony çare bulana kadar almıyorum. Sony görünce kaçın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.