Şimdi Ara

Sony Xperia XA Cep Telefonu (699TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
5.904
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Xperia XA modeli A101 'in online satış sitesinde 699 lira. Eski bir model, ama değerlendirmek isteyenler için uygun fiyat, zira piyasası 1100 lira ve üzeri gözüküyor.

LİNK

Sony Xperia XA Cep Telefonu (699TL)

• Sepete eklenmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sepete ekliyorum sepete gidiyorum telefon gozukmuyor 🤯

• Fiyat iyi , sepete eklenmiyor.

• Ağır çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uretim yeri turkiye yaziyo ..yerli ve milli sony...dikkat edinde SQNY cikmasin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ederi en fazla bu zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy s7-İp 6s-Lg g5
    9 yıl önce açıldı
    Sony Xperia XZ1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2300 mAh Pil kanser eder zaten sepete de eklenmiyor

• Telefonda çekim problemi var kronik arıza . Ve ekran 1 yıl sonra çizgi çizgi sorun veriyor . Alan pişman olur . Aman diyorum

Hepsişurada bir kaç tane bu şekilde yorum var. Almaya niyeti olanların dikkatine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rensjem

2300 mAh Pil kanser eder zaten sepete de eklenmiyor
    Anneme aldım. Hiç kullanmamasına rağmen şarj çabuk bitiyor. Başka bir sorun çıkarmadı. Almayı düşünenler çok telefon kurcalayan biri için tavsiye etmem.

• Telefonu hala daha kullanıyorum şarjında en ufak sorunu yok gayet güzel ama ekranda sorun var üst tarafında sarılık oluyor daha sonra ekranın alt tarafı bozuluyor sesi az çıkıyor garantisiz alınmaz

• Telefonun piyasası geçti bence, ama ederi bu kadar normalde zaten.
  • bu telefonu zamanında 1200 e falan almıştım, tam 3 kez değiştirdim 4ünde de dokunmatik (ısınınca sağ üst vs çalışmıyor yerleri farkediyor telefondan telefona ama köşelerde problem var) ve ekran yanlarda boydan boya sarı çizgi problemi vardı sonunda bıktım kullanmaya devam ettim, sonra power tuşu falan sıkıştı (1,5 yıl sonra. Rootlu olduğu için kolay bir ayarla deklanşör tuşuna atamıştım power tuşunu) sonra da sinirden kırdım.

Çöp mediatek işlemci + çöp batarya kimse sony bu stamina vs diye kandırmasın sizi kullananlara sorun. + Sony ve yazılımı bir arada görmek komik PS yazılımına bakarsak
    Edit: Üstte 2 yorum aynı şeyleri söylemiş zaten asla almayın bu telefon çöp ve değeri 699 tl bile değil. Gidin redmi bilmemne alın bunu almayın alana da kolay gelsin berbat bir telefon

Edit2: kabul ediyorum tek iyi yanı NFC olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChainedToTheRhythm -- 30 Kasım 2018; 19:45:8 >

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum bu kadar dandik bir telefon daha önce görmedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sepete eklenmiyor. Silin konuyu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DhAk kullanıcısına yanıt
    İnsanları yanlış yönlendirmeye gerek yok, saçma sapan yorum yapan sensin 1400 civarı telefondan çoğu daha iyi diyerek . 699 liraya satılan çoğu telefondan daha iyi desen bile yanlış olur kronik hatalarını sıralamaya başlasak

Edit: sony çalışanı kendi kendine kudurup kriz geçirmiş sanırım geç farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChainedToTheRhythm -- 5 Aralık 2018; 1:0:5 >
  • Sıkıntılı bir model,tavsiye etmem. 1,5 sene kullandım kanser olayazdım.

• Merhaba,

Yaklaşık bir yıl kullandım bazı arkadaşlar problem yok demiş üretimden kaynaklı olabilir bende problem çıkardı.

Artıları.
    -Kavisli ekran var hafif ele tam oturuyor. Ufak ve ince.

Eskileri
    -Ekran kronik sararma var. (garantiden değişiyor)
    -Donma ve ekran sıkıntları vardı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.