Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hala wifiden güncelleyemedim ayıp sana sony be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece modunu kullanabilen var mı?

• hala güncelleyemedim ben de.. hafıza komple boş mu olmalı ya da devre dışı bırakılan uygulamalardan mı olmuyor.. birçok kişi sorunsuz güncellediği halde bizimkiler niye olmuyor bi anlasam

• tolgatweet T kullanıcısına yanıt
    Pc componiondan güncelle kardeşim ben Ota ya gelmesini beklemeden direkt oradan güncellemiştim

• Güncelleme sonrası şarj inanılmaz çabuk bitmeye başladı ve az önce telefonum çaldı titreşim den anladım çaldığını hiç zil sesi çıkmadı

• VESRAP kullanıcısına yanıt
    6.0 göre bende dokunmatik daha stabil çalışıyor.Güncellediğimden beri yeniden başlatms gereği duymadım.

Beğenmediğim tek nokta tek hamlede wifi/mobil veri açamıyoruz. Ayrı bir ekran gelip, oradan açılıyor.

• bende tek hamlede wifi ve diğerleri açılıyor üstten aşagı parmağını 1 cm çekecen aşağıya kadar değil ayrıca dokunmatik sorunu bitmiş klavye yanlış yazmıyor cihaz hızlanmış çekim yine berbat o zaten donanımla ilgili yazılımla düzelmez ben wifi ile kolayca güncelledim tek seferde

• Yeni güncelleme ile en çok hoşuma giden özellik aynı anda iki programı aynı anda kullanabilmek oldu sanırım. Arka planda youtube açıkken internette rahatça sörf yapabiliyorum. Şarj konusunda gelişme fark ettim diyebilirim. Hafıza konusunda bariz fark var %90 larda olan doluluk oranı şu an %50-60 arası. Sinyal konusunda hala sıkıntı yaşıyorum ve dokunmatik sorunu da hala düzelmiş değil bende. Clash of Clans' da yine ben dokunmadan sağa sola asker bırakıyor. Zaten halihazırda hakem heyetinde davam var ve bugün Ocak 1 den bu yana 169. gün. Hala bilirkişi tarafından telefonumun incelenmesini beklemekteyim..
  • arkadaşlar bende güncelleyemedim sorunu çözen varsa yazabilirmi lütfen arkadaşım wifiden değil mobil veriden de güncelleyememiş sorun wifi değil yani
  • Parayla rezil olmak için ideal bir telefon.

Öncelikle diğer telefonların ful çektiği çoğu yerde ya bir çizgi çekiyor ya da şebekeyi kaybediyor bir daha yeniden başlatmadan şebekeyi bulamıyor.

Ekranın değişik yerlerinde sarı noktalar çıktı ve bu sarı noktalar her gün biraz daha büyüyor.

Dokunmatik ekranın hassasiyeti inanılmaz düşük. Alarm çaldığında sağdan sola tam kaydırmayı yapabilmek için en az üç kere denemem gerekiyor.

Pili de inanılmaz çabuk bitiyor.

Mezun olma arifesindeyim diye telefonu bir türlü servise veremedim. Sonuna korktuğum başıma geldi, elimden 80 cm mesafeden yere düştü ve ekranı en sonunda tamamen tuzla buz oldu. Servise verdim, garanti dışı işlem görecekmiş. 300 küsür lira masraf çıkardılar.

Geldiği gibi elimden çıkarmayı düşünüyorum. Kimseye de tavsiye etmiyorum.

• Ben de 2 tana XA ultra var birini eşim kullanıyor. İkimizinde telefonuna Ota dan güncelleme geldi. Benimkisini Ota dan güncelledim fakat eşimin telefonu güncelleme hata verdi 2 kere bende Companiondan yarım saat içinde güncellemesini yaptım. Şimdi telefonların 2 si de ateş ediyor çok memnunum. Güncellemeler taş gibi olmuş yalnız ayarlar bölümünde ana ekran menüsü kaldırıldığı için telefonunuz da birden fazla Launcher yüklüyse seçmek için bilmeyenler ayar çekmekte güçlük çekebilir.

• Güncelleme efsane oldu tek kelimeyle. Önceden sarjim 3-4 saat ekran süresi verirken şuan ayni kullanimda 5.5-6 saat ekran süresi veriyor. Teşekkürler sony tek sorun sarjdi onuda halletti valla.

• Sony XA ultra modellerin teknik servisi hizmetini teleservice mi veriyor acaba?
  • ekranı tam olarak kapatan koruyucu tavsiye eder misiniz ?
  • SiYaH kullanıcısına yanıt
    Teleservice ve KVK

• Güncelleme indirdi wifidan telefon tekrar kapanıp tekrar açıldı fakat sürüm değişmedi Pc componiondan dan sürüm güncel diyor fakat andorid 6.0 halen değişme olmamış
  • sezgo88 S kullanıcısına yanıt
    aynen benimkiside öyle oldu Pc componiondan sürüm güncel diyor güncelleme gelmiyor şimdide
  • Güncelleme sunucudan kaldırıldı. İlginç, bende her şey sorunsuz çalışmakta.
  • Hafıza kartına yükleme desteği geldi fakat mesela uygula hafıza kartında iken güncelleme geldiğinde yüklenme sorunu yaşanıyor. Uygulamayı tekrar telefon hafızasına taşıyıp güncelleyip tekrar hafıza kartına atmak gerekiyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Birde bu dark mode gelecek diyorlardı ben öle herhangi bir ayara rastlamadım. Renk sapması diye birşey var, erişebilirlik menüsünde fakat onun onla pek ilgisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalizmm -- 22 Haziran 2017; 3:56:48 >
  • Güncelleme kalkmış sanırım ne ota dan nede Pc componiondan güncelleme olmuyor artık. Biryerde aşağıdaki yorumu yazmışlar güncelleme yapanlarda aşağıdaki sorun var mı? Belki bundan dolayı geri çekmiş olabilirler.

Xa kullanıcısıyım telefon üzerinden yaptım güncellemeyi sorunsuz oldu lakin sonra bir sorun peydah oldu ki şudur; Birini aradığınızda telefonu kulağınıza götürünce ekran kapanır bu normaldir ama yeni güncellemeden sonra birini aramaya başladığım anda yada gelen çağrıyı cevapladığım anda ekran kapanıyor ve çağrıyı karşıdaki kişi bitirmeden ben kapatamıyorum hele gece yapıyorsanız aramayı hiç şansınız yok ekran çeğrı boyunca kapalı kalıyor gündüz ise bazen açıyor ama genelde gene ekran Kapalı kalıyor başka biri var mı bu sorun ile karşılaşan bilmiyorum lakin telefonun en temel işlevi olan görüşme olayı vasat hale geldi 7.0 dan sonra umarım düzeltirler bu sorunu.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.