Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Keşke toplu getirtseydik yaa benimde çıj ihtiyacım var bu kavisli jelatine ya şuanki üzerinde olan nano beni deli ediyor Tr de bulamazmıyız acaba bundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Hocam beş on yere sordum bazısı xa'yi bile bilmiyordu ben bi tane nano cam taktim gayet kaliteli ama aradaki boşluk acayip can sıkıcı sipariş ettim ben de bitane daha sipariş edicem yedek kalsın evde

• ComingWind kullanıcısına yanıt
    Valla banada lazım ondan yaa bakayım biraz daha tr ye gelmezse bende sipariş ederim kaç günde geliyor

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Hocam o değişiyor işte siparişin geleceği bölgenin sipariş yoğunluğu önemli mesela ben önceki iki siparişimde 9 gün ve 14 gün sürdü ama bu seferki 3 hafta oldu bence sen iki tane sipariş et ve unut erken gelince piyango olur senin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 23 Eylül 2016; 22:44:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Note 4 veya a5 şık telefon.

kardeşime hepsiburadadan samsung a5 aldık hocam 1219 tl idi şimdi kullanıyor memnun tavsiye için teşekkürler.
    anladım hocam teşekkürler bilgi için samsung a5 aldık
    Valla doğru diyosun beni yormayıp linki atsan tekrar bana mobildeyim malum geri sayfalar zor oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

Valla doğru diyosun beni yormayıp linki atsan tekrar bana mobildeyim malum geri sayfalar zor oluyor

Sony Xperia için XA ultra 3D Kavisli Yüzey Tam Ekran Kapak F3212 Kapsama Için patlamaya dayanıklı Temperli Cam Filmi F3216
    http://s.aliexpress.com/euuaqu2I
    (from AliExpress Android)

Buyrunuzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 24 Eylül 2016; 13:30:54 >

• Telefon 2 gün önce elime geçti ilk açtığımda 58 sarjı vardı hepsini bitirdim gece yatarken taktım sabah yani dün 6bucukta çıkarttım dün akşama kadar gayet yetti. Full mobil veri açık şekilde ara sıra oyun çoğunlukla sosyal medya olarak 5bucuk saat ekran süresi verdi ve daha ilk günden bukadar beklemiyordum.
    Teşekkürler

• XA ultra müthiş bir telefon yeni kardeşime aldık cok memnunuz fiyata göre muazzam şık gözüküyor.Sirkecide sony nin toptan bayii sinden aldım fiyatlar piyasaya göre daha ucuz ve eurasia garanti güvencesi adı Nurpa Elektronik
  • warkingtr61 W kullanıcısına yanıt
    Atılıyor kardeşim ayarlarda uygulamalardan istediğin uygulamaya gir depolamayı seç taşı seçeneği var zaten

• Telefonu aldiğim ilk gün 6 saat vermisti 2.gun yani bugun staminasiz 7 saate cikti ekran suresi
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sony Xperia Xa Ultra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tohatlıı -- 25 Eylül 2016; 0:47:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tohatlıı

Telefonu aldiğim ilk gün 6 saat vermisti 2.gun yani bugun staminasiz 7 saate cikti ekran suresi
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sony Xperia Xa Ultra

Bu mümkün değil. Arada şarja taktınız sanırım. En fazla 4,5 saat veriyor cihaz.

• Hattı vodafon olup sıkıntı yaşamayan varmı ?
    Yada ne gibi sıkıntı yaşadınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VESRAP kullanıcısına yanıt
    Alakasi yok salak deyiliz arada sarja taktiğimi ben bilmiyomuyum ?

• sezer2103 S kullanıcısına yanıt
    Vodafone kullanıyorum sorun yaşıyorum. Bağlantı kopmaları ve bazende telefon görüşmelerinde anlaşamama yaşadım.

• ne kadar çok xa ultra kullanan var bizim xa konusundan 2 kat fazla yorum almış bende xa ultra alıcaktım sonra taşıyamam çok büyük diye vaz geçip xa aldım.
  • Bazen taşımak epey sıkıntı olabiliyor eline almak zorunda falan kalıyosun ama genel olarak ultrayı daha çok sevdik biz

• Bende aranıza katıldım Sony xa ultra alarak

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.