Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızlı şarj aleti aliexpress vereceğim öneriniz varmı teşekkürler
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sony Xperia Xa UltraSony Xperia Xa Ultra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk Telekom ve Turkcell'de XA kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. Vodafone'da sorun yaşayanlar operatörünüzle bir görüşün. Şuana kadar ne Türk Telekom'da nede Turkcell'de kopma sorunu yaşamadım.
  • Hattım türktelekom sıkıntı yok

• Vodafoneda ara ara net kopmadı oluyor benim eski z dede olduğunu düşünürsek Vodafone için normal bir durum gibi görünüyor

• Telefonun kulaklık sesi sizce de çok az değil mi? Aynı kulaklıkla M7'de sonuna kadar açamazdım. Bunda son ses bile zayıf.

• Şimdi benim hafıza görüldüğü üzere doldu facebook twitter instagram whatsapp swarm scorp bide vainglory dışında bişey yok nasıl doldu bu sd kartta dolu 16 gb hc 32 bi hc alıp programları onda çalıştırsam nasıl olur acaba
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sony Xperia Xa UltraSony Xperia Xa UltraSony Xperia Xa Ultra

• Sony kullanıcısı olarak kardeşime XA ultra Aldırdım.fakat bariz bir şekilde şebeke sorunu yaşıyor.hattı vodafone ama önceki telinde aynı hatla sorun yoktu.arandığında ulaşılamama,konuşurken anlaşılamama gibi sorunlar var.LTE seçiliyken durum daha vahim.WCDMA(tercih edilen)/GSM seçiliyken bi nebze daha iyi ama şebeke sorunu var bu telde.inş bir güncelleme vs ile çözerler sorunu.anladığım kadarıyla çoğu kullanıcıda var sorun.

• Bu telefonun kronik sorunu var mı? Önerir misiniz? Sony nin servisleri nasıl?

• asylmn A kullanıcısına yanıt
    Hocam operatör ile ilgili bir sorun sanırım. Turkcell ve Türk Telekom kullanıcılarında bu tarz bir sorun yok.

• _Maestro_ kullanıcısına yanıt
    Kronik sorunu yok. Servis olayı da biraz şans işi hocam. Memnun kalan da var, çileden çıkan da. Allah düşürmesin. :)

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    İnstagram ve facebook geçmişleri silin.

• Teşekkür ederim cevabınız için:)

• Batarya çıkarılabiliyor mu? Güncelleme alma konusunda sıkıntı yaratır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sildim zaten ama önbellek 1 gb falan yine az yani
  • _Maestro_ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Yaklaşık 20 gündür kullanıyorum .. Bilişimden 1450₺ aldım... Özelliklerine ve kalitesine göre bu fiyata alınabilecek nadir telefonlardan.. Bu arada hattım vodafone fakat eski telefonumda çekim sorunu yoktu hattımın, belki sinyal gücü zayıf kalıyor olabilir. Umarım bu sorunu yazılımsaldır... Bunun dışında büyük ekranlı telefon seven kişilere kesinlikle öneririm. Pişman olmanız düşük bir ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReGoLit15 -- 28 Eylül 2016; 1:11:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaşıma aldık fiyatına göre kullanışlı güzel telefon fakat arkadaşların bahsettiği gibi konuşurken bizim sesin derinden gelmesi ve anlaşılmaması gibi sorunlar var ayrıca telefonu LTE'ye aldığımız zaman telefonda ulaşılamama sorunu oluyor( hat Turkcell) umarım bunlar yazılımsaldır ve bunun için bir güncelleme yayınlar Sony

• Arkadaşlar sinyal çekimi sıkıntısı için toplu olarak Sony'e mail atalım, İngilizcesi olanlar ana firmaya da atabilir yeni güncelleme ile düzeltmesi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 28 Eylül 2016; 9:27:23 >
  • Görüşme sesi boğuk geliyorsa Çağrı Ayarlarında ahize ekolayzırı var. Normalden parlağa getirebilirsiniz.

• Bi guncelleme gelmis pc uzerinden yapabilirsiniz diyo

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.