Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ComingWind

Lime gold gayet şık bi renk beyazı da çok iyi duruyor ama rose renk kız rengi evet

Rose sadece XAda var. Ben Lime Gold'a veya Beyaza kız rengi denebilir mi şeklinde sordum aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian Clough

quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

Tam olarak nasıl bişey fotoğraf atasanız daha iyi yardımcı olabiliriz belki

Sol üstte garantiye götürmek istemiyorum çünkü elime geri gelmesi 1 ayı bulabilir.Ne yapabilirim?

http://i.hizliresim.com/3AM2mM.jpg

Benimki de aynı yerde aynı şekilde resimdekinin aynısı. Ben garanti süresi bitmeye yakın veririm. Bir üst model talep ederim o zaman. şu anda çok rahatsız etmiyor açıkçası.

• omercan2001 O kullanıcısına yanıt
    Bence ikisi de kız rengi değil hatta lime gold gayet farklı ve şık, beyaz herkeste var ve yakışıyor bu telefona ama farkım olsun dersen kesinlikle lime gold

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 1 Ekim 2016; 0:30:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar xa ultra'yı bugün aldım da sim kart yuvasından bir kağıt çıktı çekiyorum çekiyorum gelmedi şimdi de yerine girmiyor ne yapacağım onu ben dışarıya bakıyor şu an
  • emre2703 E kullanıcısına yanıt
    Hocam zorlamayın o kağıdı. Çıkarılmaması gerekiyor. Yarın sim kartla beraber bir telefoncuya götürün takar kartı.

• Hocam tamam zorlamayı bıraktım sim kartı da takıp çalıştırabildim ama sorun şu ki kağıtlar içeri girmiyor kaldı dışarıda kapak açk şekilde :(
    Herhangi bir telefoncuya götürün, halleder hocam.

• Brian Clough kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen onu alalı ne kadar oldu doa kapsamına sokabiliyorsan sok yoksa garantiye gönder çünkü ekran değişimi lazım o tele maalesef

• omercan2001 O kullanıcısına yanıt
    Bende lime gold var kendini bilen kimse laf etmiyor kişilik meselesi tabular oluşturup onlara sığmaya çalışmak saçma biraz

• Bugün media markt da ultralardan birini inceledim ekran matdı yani beyazı tam beyaz değil diğer renkleride mavisi kırmızısıda mat dı. Buda gösteriyor ki panel farklılık ları var. Şimdi kimisi diyebilir nasıl yani. İki telefonu yanyana koyunca panel farklılığı bariz sırıtıyor. Bu neden oluyor farklı firmalara ürettiriyor lg ve Sony ekranları özellikle sharpın ürettikleri mat ve boğuk oluyor renkleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 1 Ekim 2016; 14:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre2703

Arkadaşlar xa ultra'yı bugün aldım da sim kart yuvasından bir kağıt çıktı çekiyorum çekiyorum gelmedi şimdi de yerine girmiyor ne yapacağım onu ben dışarıya bakıyor şu an

O seri numaraları çektiysen altı oynamıştır. Hafif salla teli yerine oturur.

• Arkadaşlar telefonu evkurdan aldım, yanında ekran koruyucu cam film verdiler ama bu koruyucu ekrana uymadı, kenarlardan ve alt taraftan önemli boşluklar var. Sizlerin onerebilecegi bir ekran koruyucu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolmax-man

Arkadaşlar telefonu evkurdan aldım, yanında ekran koruyucu cam film verdiler ama bu koruyucu ekrana uymadı, kenarlardan ve alt taraftan önemli boşluklar var. Sizlerin onerebilecegi bir ekran koruyucu var mı?

Ben koruyucusuz kullanıyorum. Adam akıllı koruyucu bulamadım.

• Darkimore kullanıcısına yanıt
    Hocam oturmuyor teknosaya götürdüm eleman yapamadı kvk desen kapalı ilgilenecekleri meçhul. Daha kullanmadığım telefonun elinde kaldım ne yapacağımı bilmiyorum
  • Hocam teknosa bile yapamadı üstüne ilgilenmedi kvkya yönlendirdi orası da kapalı, zaten teknosada da hırpaladılar o kağıdı iyice. Telefoncuya götürmek iyice riskli olabilir ya elim kolum bağlı şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolmax-man

Arkadaşlar telefonu evkurdan aldım, yanında ekran koruyucu cam film verdiler ama bu koruyucu ekrana uymadı, kenarlardan ve alt taraftan önemli boşluklar var. Sizlerin onerebilecegi bir ekran koruyucu var mı?
    Emre senin için açtım baktım o aksama, o zaten kızağın altından kendiliğinden çıkıyor kartın ile ekran arası na sıkıştır iyice sonra itele gitsin önemli bir şey değil zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 1 Ekim 2016; 14:30:22 >
    Hocam bende Sony kullanıyorum. Telefonu ilk aldığımda bende benzer sorunu yaşamıştım hemen bi telefoncuya götürüp, hallettim. Çok şaşırdım sizi böyle uğraştırmalarına. @darkimore adlı arkadaşın dediğini deneyin. Telefoncu da farklı bir şey yapmayacak zaten. Üzüldüm yahu. Yeni cihaz alınıyor böyle sorunlarla boğuşuyor insan.

• 3 gün önce xa almıştım ve kardeşim çok beğendi oda ultra yi istiyor fakat biz xa yi alirken siyah renk zor bulmustuk ayni durum ultra icin de gecerli mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: valledelcongo

3 gün önce xa almıştım ve kardeşim çok beğendi oda ultra yi istiyor fakat biz xa yi alirken siyah renk zor bulmustuk ayni durum ultra icin de gecerli mi ?

Bulursunuz renklerin hepsi mevcut satış yerlerinde

• herkese iyi aksamlar öncelikle
    yakın zamanda bu telefonu almayı düşünüyorum ancak kırılmaz cam piyasada çok fazla yok sanırım. Kırılmaz cam yada kılıf için önerdiğiniz yerler var mı ?

http://www.hepsiburada.com/microsonic-sony-xperia-xa-ultra-temperli-cam-ekran-koruyucu-kirilmaz-film-p-HBV0000012UM7

bu modeli buldum ama kullanan var mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.