Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evkur'dan Xperia XA Ultra Lime Gold almış bulunmaktayım. Üç güne hazır olacağını söylediler aldıktan sonra incelemesini yaparım
  • yaklaşık 1.5 senedir kullandığım lenovo p70 imi anneme vermeye karar verdim. Kız kardeşim şehirdışına okumaya gidince akıllı telefon şart malum görüntülü görüşme için. Ben de büyük ekran sevdiğim için xa ultra da karar kıldım. Cihaz gerçekten çok şık ama sadece beyaz rengini gördüm. Yeşil rengi de çok hoş duruyor ama fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor. Siyah istemiyorum zira 1.5 sene kullandığım renk sıkıldım. Kullanan var mı yeşil rengi ? Bir de root mümkün mü? sırf şu host dosyasını değiştirmek için lazım bana bir de folder mount uygulamasını kullanmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

yaklaşık 1.5 senedir kullandığım lenovo p70 imi anneme vermeye karar verdim. Kız kardeşim şehirdışına okumaya gidince akıllı telefon şart malum görüntülü görüşme için. Ben de büyük ekran sevdiğim için xa ultra da karar kıldım. Cihaz gerçekten çok şık ama sadece beyaz rengini gördüm. Yeşil rengi de çok hoş duruyor ama fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor. Siyah istemiyorum zira 1.5 sene kullandığım renk sıkıldım. Kullanan var mı yeşil rengi ? Bir de root mümkün mü? sırf şu host dosyasını değiştirmek için lazım bana bir de folder mount uygulamasını kullanmak için.

Telefonu daha almadım fakat tüm renklerini inceledim. Yeşil gayet şık duruyor bence. Eğer yapabilirsen yeşil bi XA bulursan az çok fikir sahibi olursun zaten

• omercan2001 O kullanıcısına yanıt
    Bakalım kısmet artık önümüzdeki hafta sipariş veririm. İstanbul bilişimde dis. garantili 1429 tl miş zaten. ordan alırım büyük bir ihtimalle
  • Bu telefonu almaya karar verdim. Bu hafta kısmetse size katılıyorum. Umarım ekrandaki sarı leke kronik bir sorun değildir. G4 ten sonra baya korkuyorum. Birde vodafone sorunu devam ediyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Vodafone da hat kopması bendede var bide wifi da online oyunda bende ping oluyor aynı wifi ı kullanan arkadaşta aynı oyunda ping yok neden acaba bu
    Bu arada yeşil rengi bende var mükemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biliyorum pek önemli birşey değil ama bildirim ışığı var mu bu telefonda?

• Var

• quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Orijinalden alıntı: Brian Clough

quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

Tam olarak nasıl bişey fotoğraf atasanız daha iyi yardımcı olabiliriz belki

Sol üstte garantiye götürmek istemiyorum çünkü elime geri gelmesi 1 ayı bulabilir.Ne yapabilirim?

http://i.hizliresim.com/3AM2mM.jpg

Benimki de aynı yerde aynı şekilde resimdekinin aynısı. Ben garanti süresi bitmeye yakın veririm. Bir üst model talep ederim o zaman. şu anda çok rahatsız etmiyor açıkçası.

Hocam o ekrandaki sarı leke olayı canımı sıkıyor kronik bir sorunsa şayet çoğumuzun canı sıkılacağa benziyor.. İnternetten araştırdım %90 fazla ısınmadan %10 ekrana uygulanan baskıdan dolayı diyorlar ki bu telefonda fazlasıyla ısınıyor.. Umarım sizin leke daha fazla büyümez ve bu sorun kronik değildir..

• quote:

Orijinalden alıntı: sert.oguzhan.os

quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Orijinalden alıntı: Brian Clough

quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

Tam olarak nasıl bişey fotoğraf atasanız daha iyi yardımcı olabiliriz belki

Sol üstte garantiye götürmek istemiyorum çünkü elime geri gelmesi 1 ayı bulabilir.Ne yapabilirim?

http://i.hizliresim.com/3AM2mM.jpg

Benimki de aynı yerde aynı şekilde resimdekinin aynısı. Ben garanti süresi bitmeye yakın veririm. Bir üst model talep ederim o zaman. şu anda çok rahatsız etmiyor açıkçası.

Hocam o ekrandaki sarı leke olayı canımı sıkıyor kronik bir sorunsa şayet çoğumuzun canı sıkılacağa benziyor.. İnternetten araştırdım %90 fazla ısınmadan %10 ekrana uygulanan baskıdan dolayı diyorlar ki bu telefonda fazlasıyla ısınıyor.. Umarım sizin leke daha fazla büyümez ve bu sorun kronik değildir..

Açıkçası büyümeye başladı. Ekranın solunda M harfi gibi olmaya başlıyor. Daha da büyürse aldığım mediamarkt a götürüp iade ederim.

Bugüne kadar ne kullandıysam hep sorun vardı; Htc sensation almıştım ilk, onda ekrana toz kaçma olayı vardı, Lg G4 aldım malum dillere destan bootloop olayı oldu, şimdi de Ulta aldım, sarı leke olayı çıktı. Kısacası ne kullandıysam illaki bir sorun yaşadım.

Xa ultramda sarı leke için garanti bitimine vermeyi düşünüyordum çok rahatsız etmiyordu açıkçası. Telefonumu da çok seviyorum. Ama leke şimdi büyümeye başladı. Daha da artarsa iade etmekten başka çarem kalmayacak. Yeni telefonum da Xa ultra olmayacak tabi ki...

• Bu telefonda şarj problemi yaşayan var mı acaba? Geceden sabaha wifi,led bildirim ışığı kapalı şekilde 30-40 ne varsa bitip kapanıyor telefon.Servise vermek tek çözüm mü? Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.
  • sert.oguzhan.os kullanıcısına yanıt
    Sony Xperia Z2 ve Z3 lerdede sarı leke problemş vardı. Malesef Sony'de bu kronik şarj girişinin üstünde bulunuyordu Sony Z2 lerde şimdi XA Ultralarda aynı problemin olması gerçekten üzücü.
  • anlaşılan sarı leke olayı baya can sıkıcı olmazsa mi 5s plus ı bekleyeyim ben hatrı sayılır paralar verip garanti peşinde koşmak istemiyorum şahsen
  • Bugün sony uch12 şarj aleti satın aldım inşallah birazdan deneyeceğim yazarım burdan

• Arka kameranın 21 mega piksele rağmen foto kalitesi leş gibi birde flaş çok güçsüz aydınlatmıyor.

• Şu sarı leke sorunu yüzünden almaktan vazgeçer gibiyim.

• _Maestro_ kullanıcısına yanıt
    Kuşkulu yaklaşıyorsanız almayın bence de hocam. Sony'nin diğer modellerinden birine veya htc'ye yönelebilirsiniz.

• G4 ten sonra bütün telefonlardan şüpheleniyorum :( her telefonun bir sorunu var.

• Telefonu gece stamina açık wifi açık yüzde 79 şarj ile bıraktım sabah 68 di ya herkeste aynımı

• Buyrun fotoğraf örneği arka kamera.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.