Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar... KESİNLİKLE ALMAYIN.. Telefonun genel bir sorunu yok FAKAT Z3 kullandıktan sonra bu model biraz Sony'nin ucuzluk pazarından gelmiş gibi oldu.. Her şeyin büyüğünü seven ben şu 2013te çıkan Z serisi 6.44 inçlik telefon hala piyasada olsaydı, gidip onu alacaktım 'büyük' diye.. Allah'tan yokmuş artık, sadece 2. el bulabiliyorsunuz.. Bu telefon insana kadın gibi çanta kullandırır, sokacak yer bulamıyorum, kotumun cebine (hatta pantolonuma) soktuğumda eğilemiyorum, manevra kabiliyetim gidiyor. Kadınsanız alın, çantada fln taşınır elbet.. Bir de Z3 modelinin pili, (BU MODELDEN DAHA DÜŞÜK OLMASINA RAĞMEN) 2,5 , 3 gün gidiyordu bana. Bu modelde eskaza 1,5 gün giderse öpüp başıma koyuyorum.. Arkasında Sony yazmıyor, çift tıkla ekran da açılmıyor, sinirlendim biraz, ayrıca otg desteği yok, yani ekran kırıldığında mouse bağlayıp resimleri fln alamıyorsunuz, nasıl şey anlamadım.. Z3te, stamina modunun iptal olmasından sonra bir daha asla o eski stamina modunu telefonlara koymamışlar, son derece UYDURUK bir özellik şuanki.. Karar verdim, telefonda küçük seviyorum, Z3 iyiydi, 5,2 inçti, idealdi... Tam bir ucuzluk pazarı modeli, keşke 5,5 inç Z5 alsaydım, KESİNLİKLE ALMAYIN, paranıza kıyın Z5 alın.. Bu arada telefonu hakikaten kadın gibi kalem kutuma koyup taşıyorum, aslında bu aralar bir çanta düşünüyorum :P

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Telefonu bugün teknosadan aldım. Ekranın solundaki renkli çizgi bende de var onun dışında kasada, ekranda, arkada bir sorun yok.
    Telefon gayet hızlı ve tasarımı harika büyük gelir, taşıyamam vs. diye düşünüyordum ama diğer Sony cihazlarla kıyaslarsak gayet ince üst ve alt çerçeveleri var ve ekran 5.5" gibi duruyor HTC Desire 828 ile arada boyut farkı yok gibiydi cebime rahatça sığıyor ellerimde büyük olunca tek elle biraz uğraşsamda kullanabiliyorum
    Yorumları okuyunca gelen güncellemeyi kurmadım daha yeni aldık ilk günden uğraşmayalım mikrofonla vs. Android 7 gelince güncellerim ancak.
    Windows Phone'dan geçiş yaptığım için belkide bana hızlı geliyordur bilemiyorum Whatsapp'ın, Instagram'ın 5 saniyede açılmasına alışınca dokunduğum gibi açılan uygulamalar bayağı hızlı geliyor.

Ekranın solundaki çizgi sağa alınabiliyor mu hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

4g - 2g arası geçiş yapıldığında veri açılıp kapanıyor varsa paketten, yoksa tlden gidiyor kendi kendine tl gitmesinin sebebi bu.
    Bu olayda bu cihaza has galiba daha önce hiç karşılaşmadım böyle birşeyle.

4g'den 2g'ye geçmeden 3g'ye geçip öyle dener misiniz hocam 2g'ye geçmeyi? Sorun olmaması lazım o şekil.

• quote:

Orijinalden alıntı: davlf1

Arkadaşlar... KESİNLİKLE ALMAYIN.. Telefonun genel bir sorunu yok FAKAT Z3 kullandıktan sonra bu model biraz Sony'nin ucuzluk pazarından gelmiş gibi oldu.. Her şeyin büyüğünü seven ben şu 2013te çıkan Z serisi 6.44 inçlik telefon hala piyasada olsaydı, gidip onu alacaktım 'büyük' diye.. Allah'tan yokmuş artık, sadece 2. el bulabiliyorsunuz.. Bu telefon insana kadın gibi çanta kullandırır, sokacak yer bulamıyorum, kotumun cebine (hatta pantolonuma) soktuğumda eğilemiyorum, manevra kabiliyetim gidiyor. Kadınsanız alın, çantada fln taşınır elbet.. Bir de Z3 modelinin pili, (BU MODELDEN DAHA DÜŞÜK OLMASINA RAĞMEN) 2,5 , 3 gün gidiyordu bana. Bu modelde eskaza 1,5 gün giderse öpüp başıma koyuyorum.. Arkasında Sony yazmıyor, çift tıkla ekran da açılmıyor, sinirlendim biraz, ayrıca otg desteği yok, yani ekran kırıldığında mouse bağlayıp resimleri fln alamıyorsunuz, nasıl şey anlamadım.. Z3te, stamina modunun iptal olmasından sonra bir daha asla o eski stamina modunu telefonlara koymamışlar, son derece UYDURUK bir özellik şuanki.. Karar verdim, telefonda küçük seviyorum, Z3 iyiydi, 5,2 inçti, idealdi... Tam bir ucuzluk pazarı modeli, keşke 5,5 inç Z5 alsaydım, KESİNLİKLE ALMAYIN, paranıza kıyın Z5 alın.. Bu arada telefonu hakikaten kadın gibi kalem kutuma koyup taşıyorum, aslında bu aralar bir çanta düşünüyorum :P

büyüklüğünden şikayet edip almayın nedir ya büyük telefon herkes bşlşyor bunu cebe sığar diyende olmadı sığmayacak tabi 6 inç sığsa bi soun var zaten hiçbir x serisinde sony yazmıyor xperia yazıyor ve bence daha hoş ve vet tel orta segment arka kapak plastik olduğundan z3 hissi vermemiştir sana otg konusuna bişey diyemeceğim ama arka kapak cam değil diye abartmışın bence ve stamina şuanda tüm sonylerde aynı sürümü kullanıyor 6 almayan teller hariç onlarda eski stamina var

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Telefonu bugün teknosadan aldım. Ekranın solundaki renkli çizgi bende de var onun dışında kasada, ekranda, arkada bir sorun yok.
    Telefon gayet hızlı ve tasarımı harika büyük gelir, taşıyamam vs. diye düşünüyordum ama diğer Sony cihazlarla kıyaslarsak gayet ince üst ve alt çerçeveleri var ve ekran 5.5" gibi duruyor HTC Desire 828 ile arada boyut farkı yok gibiydi cebime rahatça sığıyor ellerimde büyük olunca tek elle biraz uğraşsamda kullanabiliyorum
    Yorumları okuyunca gelen güncellemeyi kurmadım daha yeni aldık ilk günden uğraşmayalım mikrofonla vs. Android 7 gelince güncellerim ancak.
    Windows Phone'dan geçiş yaptığım için belkide bana hızlı geliyordur bilemiyorum Whatsapp'ın, Instagram'ın 5 saniyede açılmasına alışınca dokunduğum gibi açılan uygulamalar bayağı hızlı geliyor.

Ekranın solundaki çizgi sağa alınabiliyor mu hocam?

İşe yaramaz bir işletim sistemi kullanınca cihazları dert ediyorsunuz demek.

Sony Xperia Xa Ultra
    Bak çok sevdiğin Microsoft Android için reklamsız ve kısıtlamasız office uygulamaları yapmış sen hala sadece bende var diye sevin.

Sony Xperia Xa Ultra
    Gözün tek elle kullanım modu görsün Microsoft iOS'un aynı özelliğini birebir kopyalamış. Hoş, ikisi de Sony'in yaptığının yanında işlevsiz.

Hiç mi özlediğin bir şey yok dersen karolar derim. Ama onu da launcher ile yapabiliyoruz. Neyse size göre hala Android kasıyor.
    Unutmadan Here Wego ile Wp 8.1 kalitesinde navigasyon kullanabiliyoruz siz hala Microsoftun navigasyon diye kakaladığı sesi çıkmayan Haritalar uygulamasını kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selamlar..
    bir haftalık xa ultra kullanıcısıyım..
    hepsiburada sitesinden sipariş etmiştim..
    şimdi ekranın sağında ve solunda baştan aşağı ışık süzmesi var, telefonu sağa sola yatırınca telefonun içerisindeki renkler apaçık görünüyor..bu olayı yaşayan var mı ? ne yapmalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akadir21

selamlar..
    bir haftalık xa ultra kullanıcısıyım..
    hepsiburada sitesinden sipariş etmiştim..
    şimdi ekranın sağında ve solunda baştan aşağı ışık süzmesi var, telefonu sağa sola yatırınca telefonun içerisindeki renkler apaçık görünüyor..bu olayı yaşayan var mı ? ne yapmalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim..

Hemen 2-3 mesaj yukarıdaki arkadaşta da aynı sorun var. Kronik bir sorun. Vakit kaybetmeden para iadesi alıp başka bir markaya yönelmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 29 Ekim 2016; 23:52:07 >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    hepsiburada sitesinden bir hafta önce aldım zaten..
    yani ekrandan ışık dışarıya apaçık sızıyor..
    telefon arızalı oluyor bu durumda anlaşılan..
    değiştirelim,onaralım gibisinden teklifle gelirlerse ne yapalım..yani kesinlikle iade mi edelim ?
  • quote:

hepsiburada sitesinden bir hafta önce aldım zaten..
    yani ekrandan ışık dışarıya apaçık sızıyor..
    telefon arızalı oluyor bu durumda anlaşılan..
    değiştirelim,onaralım gibisinden teklifle gelirlerse ne yapalım..yani kesinlikle iade mi edelim ?

Kesinlikle iade et. Bir haftalık telefonun ne tamiri. Yenisiyle değiştirseler onda da çıkar aynı sorun. Tek sende yokki sorun. Başkalarında da aynı sorun var. Geç kalmadan para iadesi al.

tamam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim..iade konusunda inşaAllah bir zorluk çıkarmazlar..yazık o kadar para veriyoruz çektiğimiz sıkıntıya bak..
    hocam şikayetlere baktım ışık sızması tasarımdan dolayı diyorlar..kavisli ekran olduğu için böyle diyorlar..ikilemde kaldım..rahatsız edici bir durum sonuçta..ne yapacağımı bilemedim..
  • quote:

hocam şikayetlere baktım ışık sızması tasarımdan dolayı diyorlar..kavisli ekran olduğu için böyle diyorlar..ikilemde kaldım..rahatsız edici bir durum sonuçta..ne yapacağımı bilemedim..

Tasarımdan dolayı denilmesi sonynin ve onun fanlarının uydurttuğu bir argüman.

Kitapçıkta, internet sitesinde kavisden dolayı ışık sızması özelliği yazıyor mu? Bir özellik miymiş bu ışık sızması? Işıldak mı bu? İade et. Zorluk çıkarırlarsa hakem heyetine başvur. Son tavsiyem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 30 Ekim 2016; 1:00:06 >
    haklısın yani bu durum rahatsız edici bir durum..diğer kavisli ekranlı telefonlarda ben böyle birşey görmedim zaten..bir de mobil veri kesilip duruyor..telefon da zaten bana bayağı büyük geldi taşımak sıkıntı oluşturdu..iade etmek en mantıklı seçenek gibi..inşaAllah sıkıntı çıkarmazlar..
  • quote:

haklısın yani bu durum rahatsız edici bir durum..diğer kavisli ekranlı telefonlarda ben böyle birşey görmedim zaten..bir de mobil veri kesilip duruyor..telefon da zaten bana bayağı büyük geldi taşımak sıkıntı oluşturdu..iade etmek en mantıklı seçenek gibi..inşaAllah sıkıntı çıkarmazlar..

Umarım iade edersin. Sonuçtan haberdar edersin beni.

hocam bir arkadaşlığı kabul eder misiniz ?
  • quote:

Bende almayı düşünüyorudum bu telefonuama tamamındamı bu ışık sızması var?
  • assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Z ultra kullanmistim, su anda iphone s plus kullaniyorum. Ben de kucuk ekranlardan nefret ediyorum. Telefonda tum islerimi gorebiliyorum. Pc acmak zorunda kalmadan internette icerik tuketebiliyorum, film izliyorum, video bakiyorum,mail gonderip aliyorum, ufak office islerini hallediyorum.

Z ultra abarti boyuttaydi zaten sony 6.44de diretmedi 6ya cekti bence guzel bir cihaz olmus

Sonynin ceo suda zaten babamızın oğlu biz o yüzden savunuyoruz dimi bi tarafından kronik sorun uydurudun ya helal olsun.... Sorun falan değil bu aslın sen sony düşmanlığını öyle belli ediyorsunki adama direkt başka marka demişsin ekranın metalle birleştiği yerden cam yapısı itibari ile prizma etkisi yaratıyor her cam yapar bunu lise fizik ve kimya derslerine dönmeni öneririm çerçeve o kadar geniş olmadığı için görüyorsun onları s6 edgeye bak plastik çerçeve kapamış hayvan gibi göremiyorsun mesela çıktınmı insanları yanlış bilgilendirme

• Aynen kardeşim telefon bence epey başarılı z den geçmiş biri olarak söylüyorum

Sen hayirdir burada
    Windows phone ile askin bitti mi yoksa

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.