Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imei sorguladım e devletten ithalat yoluyla kaydedilen diyor marka modelde sony eurasia yazıyor ama.

sony garantili bu mu oluyor?
  • omercan2001 O kullanıcısına yanıt
    Hmm olabilir tabi e bulmuşsun sorunu işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albay1987 A kullanıcısına yanıt
    Telefonu nerden aldın kardeşim imei sorgulattığında bütün kayıtlı tellerde ithalat yoluyla yazar paralel ithalat almadıysan sony eurasia garantilidir

• quote:

Orijinalden alıntı: sert.oguzhan.os

xA ultraya cumartesi günü sahip oldum ilk izlenimimi söyleyeyim tasarım olarak , çözünürlük olarak, hız olarak aklınızı alacak bir telefon .. telefonu açar açmaz dahi menüler arası geçişler inanılmaz .. 6 inçlik ekranı ile size bambaşka bir dünya sunuyor.. kameralara gelirsek ön kamera tartışmasız süper , hele de benim gibi ön kamerayı çok kullanıyorsanız eminim memnun kalacaksınız , arka kameraya gelirsek fikrimce 21.5 mp rakamı sizi pek bir beklenti içine sokmasın objektif olmak gerekirse rakam abartı biraz.. fakat profesyonel bir fotoğrafçı değilseniz bence bu telefonu alırken bunu göz ardı edebilirsiniz öyle çok büyük bir eksisi yok ..fakat cihazı çok zorlamasanız bile kamera vs açıkken cihaz işlemcisinin bulunduğu sağ üst köşeden hatrı sayılır bir biçimde ısınıyor.. fakat işlemi bitirdiğinizde çabuk bir şekilde soğuyor.. kış aylarının soğuk geçtiği bir şehirdeyseniz bu da sizin için bir artı ama benim gibi Adana'da yaşıyorsanız bir eksi pil konusuna gelirsek şu kadarını söyleyeyim ilk şarjımı telefon kapalı bir biçimde 6 saat yaptım.. ve telefonu dün akşam saat 20.00 de şarjdan çektim ve bugun saat 15.30 'a kadar dayandı .. ve bu süre zarfında sadece whatsapp'dan arkadaşlarla muhabbet edip , az biraz kamera kullanıp , 15-20 dk civarı da video izlemişimdir.. Resim atamıyorum ama gözünüzde canlansın diye söylüyorum ekran süresi 5 saat 6 dakika ve hesaplanan güç tüketimi 330 mAh civarıydı.. gece 02.00 da yatarken ultra stamina moduna aldım ve sabah 10.30 da uyandığımda %15 gibi bir şarj tüketimi olduğunu gördüm ve bence bu moda göre bu da kötü bir rakam.. Herşeye rağmen telefondan gayet memnunum çünkü cidden büyük bir istekle aldım, fakat şunu söyleyebilirim ki benim de kafamda almadan önce pil konusunda büyük sıkıntılarım vardı ve görüyorum ki çoğu arkadaşın da var bana göre çok oyun oynayan çok telefonu kurcalayan biriyseniz şarj konusu canınızı sıkabilir çünkü gerçekten bu telefon tam bir canavar .. Ha herşeye rağmen telefonu aldığıma mutlu muyum "EVET" yine olsa yine alır mıyım "ONA DA EVET"

hocam, aradan 2 ay geçmesine rağmen yine olsa yine alırmısın?:)

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada dan aldım. Teşekkür ederim cevabınız için.
  • arkadaşlar herkese merhaba,
    bugün bu cihazdan almayı planlıyorum. kronik problemi ve gerçekten kullanıcıyı pişman ettiren bir tarafı varmı acaba...
    şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaneyck -- 23 Ekim 2016; 16:26:59 >
  • Kullanıcı arkadaşlara bir sorum var.

Cihazda görüntülü konuşma var mı acaba ? (Facebook, Tango gibi programlar üzerinden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsEAt -- 23 Ekim 2016; 21:17:40 >
  • oKsEAt kullanıcısına yanıt
    16mp optik imaj sabitleyicili ön kamera ve 21.5 mp arka kamera var bildiğin üzere tabiki internet üzerinden istediğin programla görüntülü konuşma yapabilirsin kamera olması yeterli bunun için

• vaneyck V kullanıcısına yanıt
    Kronik bi sorun çıkmadı şimdiye kadar ha bak şey olabilir herkeste var çünkü ekranın sol üst köşedeki kasada çok küçük bi çizgi şeklinde ışık hüzmesi sızıyor başka bişey yok gönül rahatlığı ile al derim sana

• Güncellemeden sonra şebeke problemi devam ediyor mu? Bi ara bu problemden bahsediliyordu.
  • cedayroy C kullanıcısına yanıt
    Vodafoneda hat kopması sadece xau da değil tüm tellerde oluyor eski z mde de vardı başka tel kullanan arkadaşlardada var turkcelle geçiyorum

• Arkadaşlar hatırlarsınız Z serisinde Throw diye bi olay vardı. Bunda göremedim ben hala duruyorsa yerini bilen var mı?
  • Sony xperia xa ultra aldım. 1 ay geçti. Gün içinde alt mikrofon birini aradığımda çalışmıyor, karşımdaki insan sesin uzaktan ageliyor diyor. baktım nedeni sadece üst mikrofonun çalışması. İlginç tarafı telefonu kapatıp açınca düzeliyor. BAşka alanlardada aynı sorun var mı?
  • Arkadaşlar siz de fark ettiniz mi bilmiyorum yeni sistem güncellemesinden sonra stamina mod şarjı yeterince koruyamaz oldu.. gün boyu üniversitede bulunduğumdan stamina modda 3G mobil veri açık şekilde günü çıkartıyordum şimdi eve zor attım kendimi bu büyük bir sıkıntı oldu benim için..
  • sert.oguzhan.os kullanıcısına yanıt
    Ekran ışığını eskisi kadar kısmadığı içşn öyle bidahaki güncellemeye eskisi gibi yaparlar inşallah

• cedayroy C kullanıcısına yanıt
    Benim azaldı gibi gittiğim güzergahda kopan yerlerde 1-2 diş çekmeye başladı.Kızılay metroda akköprü-ivedik arası açık havada çekmezken şuan video izliyorum.

Ekranı normal kullanımda dahi %0 kullanıyorum. Akşamları çok parlak kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 25 Ekim 2016; 7:41:40 >
  • Aynen hen genelde staminayı açıp oyun oynardım şimdi parlak kalıyor bi düzeltme gelir büyük ihtimalle olmadı root yapar eskisini çakarız

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Programla rahatça kısabilirsiniz roota gerek yok

• Ve bir detay daha yukarıda bir arkadaş da bahsetmiş cayır cayır çalışan dokunmatik eskisi gibi çalışmıyor.. Bazen bir tuş işlesin diye iki üç defa basıyorum.. Ekrana bastırmak gerekiyor tabiri caizse sizde de öyle mi bilmiyorum ama gerçekten yeni güncelleme telefonu berbat etti güncellemeseydim keşke.

Edit : kapatıp açınca düzeldi artık rahat basıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sert.oguzhan.os -- 25 Ekim 2016; 17:17:57 >
  • sert.oguzhan.os kullanıcısına yanıt
    kapayıp açılınca düzeliyor evet ama ilerleyen zamanlarda yine takılıyor bazen bende oluyor mesela sinir oluyorum mesaj yazarken falan
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.