Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulaklığı hiç görmüyor hocam o aşamaya gelemiyorum bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentagramet

Kulaklığı hiç görmüyor hocam o aşamaya gelemiyorum bile

Telefonun Bluetooth ayarlarinda herkese gorunuru sectiniz mi? Sony kullanmıyorum ama bu ayar normal olarak kapali geliyor guvenlik icin, bunu acmak gerekiyor.

Bir de kulakligi resetleyip butun aletleri unutmasini saglayip tekrar deneyin derim.

Telefon bluetooh ile atiyorum baska cihazi goruyor ve baglanabiliyorsa sorunu yoktur. Ayarlariyla oynamak gerekir diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omercan2001 O kullanıcısına yanıt
    Valla sen bilirsin kardeşim

• Güncelleme sürümü kaç arkadaşlar bana herhangi birşey gelmedi ne ota nede companiondan

• Şehr-i Hüzün kullanıcısına yanıt
    Cok kotu oldu bende de ayni gozumu cok aliyo

• Şehr-i Hüzün kullanıcısına yanıt
    Aynen ben staminayı açıp oyun oynuyordum karanlıkta ne güzel şimdi parlak kalıyor sevmiyorum ya

• VESRAP kullanıcısına yanıt
    Dostum telefon 1 ayını dolduröadan götür doa kapsamında değiştir bende m5 var 2 kere aynı sorundan gitti ilkinde aldıgım gün farkettim ertesi gün götürüp verdim yenisini gönderdiler 2. Sinde 1 ayı geçtigi için ekranı değiştirip verdiler m5de ekran sararması kroniktir bu arada

• Programla kisiliyor

• Telefondan güncellemeyi yapamıyorum Sony PC Companion'da ise bu ekranda SONRAKİ kısmına basamıyorum geçmiyor. Ne yapmam lazım?

Sony Xperia Xa Ultra
    Telefonunda yeterli boş alan varmı kardeşim

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    SD Card alıp internetteki yönergelerle SD kartı telefon hafızası ile birleştirdim. 42GB Hafızamın sadece 18GB civarı bir bölümü dolu diyebilirim.
  • Merhaba telefonu yeni aldım. Ekranın en sağ ve en sol tarafı ince bir çizgi halinde Rengarenk gözüküyor Sizde de bu durum mevcut mu?
    Sony Xperia Xa Ultra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCoskun -- 22 Ekim 2016; 16:58:25 >
  • MrCoskun M kullanıcısına yanıt
    Mevcut. Tasarımsal bi handikap sanırım.
    Teşekkürler

Allah Allah sd kartı cihazdan çıkarıp denermisin birde
    Bu arada ben birleştiremedim sen nasıl yaptın

• MrCoskun M kullanıcısına yanıt
    Ekran kavisindrn dolayı belli bi açıda yandan bakınca metalle birleştiği yerde renklenme oluyor

SD kartı çıkarırsam telefon bozulacak sanırım Önemli gördüğüm dosyaları yedekleyip deneyim bir.
    SD kart çıkınca telefon çalışmaya devam etti fakat indirmeye bu sefer hiç başlamadı. Tıpkı Companion'da olduğu gibi indire basınca tepki vermemeye başladı. SD kartı nasıl birleştirdiğime gelince internette adb ile yapılan bir yöntemi uyguladım. Şu an tek sıkıntısı güncelleme yaptırmadığını görmüş olduk. 7.0 gelene kadar güncelleme yapmıyorum demek bu 7.0 gelince de bilgilerimi alıp güncellerim telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercan2001

SD kart çıkınca telefon çalışmaya devam etti fakat indirmeye bu sefer hiç başlamadı. Tıpkı Companion'da olduğu gibi indire basınca tepki vermemeye başladı. SD kartı nasıl birleştirdiğime gelince internette adb ile yapılan bir yöntemi uyguladım. Şu an tek sıkıntısı güncelleme yaptırmadığını görmüş olduk. 7.0 gelene kadar güncelleme yapmıyorum demek bu 7.0 gelince de bilgilerimi alıp güncellerim telefonu.

büyük ihtimalle günvcellemeyi o yüzden yapamıyorsun çünkü iki hafızayı ne kadar birleştirmiş olsanda gerçek dahili dolduysa güncelleme yapamazsın ben hc hafıza kartını taktığım halde otomatik harici olarak kaydetmesi bundanmış demekki

Dahili depolamada hangisinin ne kadar dolduğunu görebiliyorum. Gerçek depolama olan 16GBlık alanın 14ü dolu. SanDisk Sürücüsü dediği ek alanın ise 6GB kısmı dolu. Aslında boş yer var fakat güncellemeyi direkt SD kartın içine kurmak istediği için yapamıyor
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.