Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dahili depolama sıkıntısı çekenler tüm önbellek verilerini tek dokunuşla silebilirsiniz. 2gb boş yer açıldı bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asylmn A kullanıcısına yanıt
    Garanti olayı ülkemizde epeu sorun olmaya başladı ya geçenlerde kardeşimin huawei g7 sini bikaç sorudan gönderdim bakın telefonda çizik yoktu kılıfsız jelatinsiz kullanılmadı ben kılıf sevmem mesela ama kardeşim o konuda hassas mikro çizik bile olmadan gönderdik sıvı teması dediler adam yağmurlu havada teli cebinden çıkarmadı düşünün ne sıvı teması bide arka metal kapakta tornavida çizdiği ve yamukluk vardı geldiğinde hala mahkemede bakalım nolacak yani sorun sonyde değil bu bilinçsiz servislerde göndermeden foto vs ne varsa çekin öyle gönderin telleri önerim

• quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

Garanti olayı ülkemizde epeu sorun olmaya başladı ya geçenlerde kardeşimin huawei g7 sini bikaç sorudan gönderdim bakın telefonda çizik yoktu kılıfsız jelatinsiz kullanılmadı ben kılıf sevmem mesela ama kardeşim o konuda hassas mikro çizik bile olmadan gönderdik sıvı teması dediler adam yağmurlu havada teli cebinden çıkarmadı düşünün ne sıvı teması bide arka metal kapakta tornavida çizdiği ve yamukluk vardı geldiğinde hala mahkemede bakalım nolacak yani sorun sonyde değil bu bilinçsiz servislerde göndermeden foto vs ne varsa çekin öyle gönderin telleri önerim

Sorun sony de, bir ton şikayet gidiyor sony ye umurlarında degil. Kvk ya ve Sony Türkiye ye gerekli ayari verecek sony. Dediğim gibi sony eski sony degil.

• Darkimore kullanıcısına yanıt
    Hala sonyde diyor huawei de başıma gelen olayı anlattım sana ben şuan ne sony sinden bahsediyorsun mesela bundan 1 sene önce babamdada z var hala kullanıyor z si yandı evet bildiğin yandı 24v a taktı çünkü yanlışlıkla ve gönderdik garantiye açılmıyor diye direkt yenisini verdiler al buda sony

• quote:

Orijinalden alıntı: warkingtr61

Bi fark goremedim acaba ne guncellendi

475 mb guncelleme yapıp hicbir değişiklik yapmamakta sony ye mahsus heralde. Aramade konuşmayı hoparlör e alinca ses kesilme sorununu bile halledememisler. Birde guncellemeden sonra gelen aramayı cevaplayim derken takildi kaldi cevap veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

Hala sonyde diyor huawei de başıma gelen olayı anlattım sana ben şuan ne sony sinden bahsediyorsun mesela bundan 1 sene önce babamdada z var hala kullanıyor z si yandı evet bildiğin yandı 24v a taktı çünkü yanlışlıkla ve gönderdik garantiye açılmıyor diye direkt yenisini verdiler al buda sony

Yukardada sony yakin zamanda arkadaş i mağdur etmiş. Birde dalga geçmişler oda sony. Birde Huawei gibi bir sirketle karşılaştıracaksan sony i

• Kullanan arkadaslar memnun mu acaba? Okudum sayfaları ama kararsız kaldım.

• Şehr-i Hüzün kullanıcısına yanıt
    Nasil yapiliyor

• Darkimore kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ya bilmiyorsun yada laftan anlaşmıyorsun bak anlatayım Türkiyede herhangi bir markanın garanti işleri şirketler tarafından ihale yoluyla alınır teleservice kvk telpa delta gibi şirketler bu işe girerler hem ithalatçıların ürünlerinin hemde kendi getirdikleri ürünlerin garantilerine aynı servis bakar mesela teleservice appledan sonye samsunga huawei ye kadar hepsinin servislerini yapıyor yani senin sony ni tamir eden personelle huawei ye bakan adam aynı bile olabilir çıktınmı burada suç tamamen bu yüklenici firmalarda sony eurasia kendi servisini açsa ve bu yapılanı yapsa ok sony ama buna sony denemez bu tamamen kvk nın sorunu umarım anlatabilmişimdir

• Yeni güncellemeyle ne geldi deneyen oldu mu?

• Beyler bu telefonu almak istiyorum ama burayı okuyunca almayasım geliyor. Bir sayfada telefonun iyi olduğu hakkında cevaplar,bir sonraki sayfaya geçince telefonun çok sorunlu olduğu hakkında cevaplar var. Sony almak istiyorum. En beğendiğim telefon ise bu. Çok kararsızım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Dürten Kovboy

Beyler bu telefonu almak istiyorum ama burayı okuyunca almayasım geliyor. Bir sayfada telefonun iyi olduğu hakkında cevaplar,bir sonraki sayfaya geçince telefonun çok sorunlu olduğu hakkında cevaplar var. Sony almak istiyorum. En beğendiğim telefon ise bu. Çok kararsızım

Telefona ait anakonuyu okuyunca bile almayasın geliyorsa alma tabi bende öyle yapıcam çünkü,

içeriği beş para etmez mtk işlemcili, su/toz geçirmezliği vs.yok, şarjı berbat plastik kasalı tlf.na

değil 1300 lira 650/700 olsa belki derdim, kolay değil ama üstüne biraz daha ekleyerek en iyi işlemcili tlf.nu alabilmek varken kimse bu cihazı bu fiyattan aldıramaz,

sanada tavsiye ederim, şiddetle Mi 5S Plus düşünüyorum, daha çok yeni fiyatların biraz düşmesini beklemedeyim...

• Turkcell'de de Vodafone'da da bu telefonu bulamadım. Neden satmıyorsunuz diye sorduğumda Sony Türkiye servislerinde problem olduğu için telefon gelmiyor gibi bir cevap aldım iki bayiden de.

Yer Kocaeli.
  • Sony candır kardeşim telefon orta segment ve hakkını veriyor sonyi deneyimle zaten gidip samsung vs almazsın gönül isterki xz alalım ama maalesef Tr gibi bi ülkede gelir dağılımı çok saçma olduğundan bu fiyat bandında teller kullanabiliyoruz

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam kafam çok karışık. Ama büyük ihtimalle alacağım. Çünkü telefonu çıktığından beri bu konu üzerinden takip ediyorum. Olumlu görüşler ağır basıyor.

• Bir kaç sorum var telefonla alakalı kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? C5 Ultradan çok fazla bir farkı var mı?
  • Kendim memnun kalmasam alın demem z den geçtim bu telefona ben hatta mecburen oldu biraz z ölmüştü artık bikaç yazılımsal hata var ama düzelecektir mt6755 de istenileni karşılıyor günde 5 saat online oyun oynuyorum sıkıntı yok yani yinede sen bilirsin tabi

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    O kavisli ekran ve sıfır çerçevesine bitiyorum zaten

• Güncellemeyi yükleye bastım telefon yeniden başlattı kendini ve yüklenemedi yazdı. Çözümü nedir.
  • Aynen tasarımı epey başarılı arka kapak metal yada cam olsaymış tadından yenmezmiş

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.