Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pc den sony pc componion dan dene kardeşim yüklemeyi bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de yaptım bu büyük güncellemeyi. Teknik bilgisi iyi olan ve bu işleri takip eden biri yazabilir mi acaba; bu güncelleme ile neler yapıldı?
  • Ön kamera artık kasmıyor.

• Ön kamera kasmıyor ve stamina artık ekranı eskisi gibi kısmıyor parlaklığı keşke kısaydı yaa

• Tel şarj olurken kullanildiginda ekran sapitiyor. Aramada hoparlör e alinca ses gidiyor. Kamera cekimlerinde bir yerde lamba vs. Yaniyorsa fazla parlama yapiyor. Kamera flaş i cok yetersiz ışık yayiyor karanlığı aydinlatmaktan aciz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 20 Ekim 2016; 0:53:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

Ön kamera kasmıyor ve stamina artık ekranı eskisi gibi kısmıyor parlaklığı keşke kısaydı yaa

Manuel olarak kısılabilir. Ben gündüz son parlaklıkta kullanıyorum staminayı açınca ekranı görmek imkansız oluyordu iyi olmuş bence.

Evet beyler başka özellik bulan

• Arkadaslar dun gelen guncellemeyi yaptiktan sonra telefonun dokunmatiginde bariz bir sekilde algilama sorunu olustu msj yazarken bile tuslara ser basmam gerekiyor keske guncellemeseydim

• Şehr-i Hüzün kullanıcısına yanıt
    Ya zaten en kısıkta kullanıyorum oyun oynarken geceleri dahada kısık olsun istiyorum ben eskisi gibi o zaman şarj daha çok gidiyor iyi oluyordu hatta stamina titreşimi kapamasa hep staminada kullanırım yani

• Arkadaşlar telefonun orta sol kısmında soluk mavi renk görüyorum kir gibi duruyor ama gitmiyor ne yapmam lazım

• omercan2001 O kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf atabilirmisin bide farklı renklerede ekrana bak sonuç ne olacak olmadı servis

• quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

Fotoğraf atabilirmisin bide farklı renklerede ekrana bak sonuç ne olacak olmadı servis

Fotoğrafta görünecek kadar büyük olduğunu sanmıyorum ve beyaz, kırmızı, sarı, yeşil gibi parlak renklerde fark ediyorum.

Edit: fotoğrafı çektim eve gidince yüklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omercan2001 -- 20 Ekim 2016; 12:11:43 >
  • jjrusso49 J kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşadım yeniden başlattıktan sonra düzeldi.

• Tesekkurederim bende yeniden baslattiktan sonra duzeldi guncellemeden so ra sesimde karsi tarafa cok az gidiyordu oda duzeldi tesekkurederim tekrardan

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Buyur kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omercan2001 -- 20 Ekim 2016; 18:36:15 >
  • Bluetooth bağlantısı yapabilen var mı başka telefonun gördüğü kulaklığı görmüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentagramet

Bluetooth bağlantısı yapabilen var mı başka telefonun gördüğü kulaklığı görmüyor

3-4 kez dosya aktardık bluetoothla hiçbir sıkıntı vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omercan2001 -- 20 Ekim 2016; 19:12:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercan2001

Buyur kardeşim.

Donanımsal gibi duruyor o ya sanırım aydınlatmada bi sorun var servise vermen iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Pentagramet

Bluetooth bağlantısı yapabilen var mı başka telefonun gördüğü kulaklığı görmüyor

Kulakligin ismini değiştirip tekrar deneyiniz

• assassin(z) kullanıcısına yanıt
    Of of. Ekran kartı daha yeni garantiye gitti bi de bunu mu gönderecem. Bi bir ay dursun bakalım büyüme falan yapmazsa garanti dolumuna yakın gönderirim.
  • Ekran parlaklığı eskisi kadar kısık olmuyor artık. Sonuna kadar kıssan bile parlak.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.