Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kökten çözmek istemiştim o daha kolay tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

kapayıp açılınca düzeliyor evet ama ilerleyen zamanlarda yine takılıyor bazen bende oluyor mesela sinir oluyorum mesaj yazarken falan

Bu ve bu gibi sorunları Sony'e bildirebilecegimiz bir site var mı hocam bu konuda bilginiz var mı? Yeni güncelleme gelmeden herşeyi bildirmek iyi olur bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sert.oguzhan.os

quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

kapayıp açılınca düzeliyor evet ama ilerleyen zamanlarda yine takılıyor bazen bende oluyor mesela sinir oluyorum mesaj yazarken falan

Bu ve bu gibi sorunları Sony'e bildirebilecegimiz bir site var mı hocam bu konuda bilginiz var mı? Yeni güncelleme gelmeden herşeyi bildirmek iyi olur bence..

aynı sorunları herkes yaşayıp iletiyor özellikle diğer ülkelerde bize gerek kalmıyor pek

• Arkadaşlar orijinal ya da kaliteli bir kılıf tavsiyesi olan var mı silikon kılıf aldım kenarlarındaki sivrilikten dolayı telefonun altını soydu

• Pentagramet kullanıcısına yanıt
    Sony in kendi silikon kılıfı ve kapaklı kılıfı var bakabilirsin bt sony de ve mobilcaddede var silikon kılıf 55 tl yanlış hatırlamıyorsam

• x6630 X kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede var alttaki mikrofon güncellemeden sonra çalışmıyor üstteki aktif oluyor diagnostics programından test yaparak düzeltiyorum
  • Arkadaşlar,

Geçen hafta Çarşamba'dan beri XA Ultra Dual kullanıyorum, hepsiburada dan aldım 1.299 TL paralel ithalat.

Swift key'i ilk defa görüp kullandığım için ayarlarını kurcalamıştım. Sonrasın da mesaj yazarken dokunmatik hassasiyeti biraz bozulmuştu. Sonra kaldırıp tekrar kurdum. Kullanım dışı yapıp önbelleğini vs.. temizleyip aktif edince düzeldi bir sorun yok.

2 şahsi + 2 şirket maili kurdum çift hat kullanıyorum Vodafone + Turkcell hiçbir sıkıntı yok.
    OTG kablo ile her türlü flash belleği görüyor. İş-ofis-eğlence amaçlı her türlü ihtiyacınızı karşılar.
    1-2 gün kullandıktan sonra diğer telefonlar bana kuş gibi gelmeye başladı.

Kendi kablosu ile kendi şarjını kullanın UCH20 1,5 amper hızlı şarj eder. Başka marka hızlı şarjı dekteklemeyebilir. Stamina mod ile çok kastırırsanız 1 günü rahat çıkarırsınız.
    Ben sabah 8 gece 24-1-2 olduğunda %50 şarjım kalıyor. Yani biraz da kastırırsam 1,5 gün rahat çıkartıyor, bilginize.

• Bu gece çekimindeki kalitesizlik arac farı patlamalari nedir Allah aşkına
    Sony Xperia Xa UltraSony Xperia Xa Ultra

• Telefonu bugün teknosadan aldım. Ekranın solundaki renkli çizgi bende de var onun dışında kasada, ekranda, arkada bir sorun yok.
    Telefon gayet hızlı ve tasarımı harika büyük gelir, taşıyamam vs. diye düşünüyordum ama diğer Sony cihazlarla kıyaslarsak gayet ince üst ve alt çerçeveleri var ve ekran 5.5" gibi duruyor HTC Desire 828 ile arada boyut farkı yok gibiydi cebime rahatça sığıyor ellerimde büyük olunca tek elle biraz uğraşsamda kullanabiliyorum
    Yorumları okuyunca gelen güncellemeyi kurmadım daha yeni aldık ilk günden uğraşmayalım mikrofonla vs. Android 7 gelince güncellerim ancak.
    Windows Phone'dan geçiş yaptığım için belkide bana hızlı geliyordur bilemiyorum Whatsapp'ın, Instagram'ın 5 saniyede açılmasına alışınca dokunduğum gibi açılan uygulamalar bayağı hızlı geliyor.

• Darkimore kullanıcısına yanıt
    Senin bu telefonda sevdiğin hiçbir şey yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Maestro_

Senin bu telefonda sevdiğin hiçbir şey yok mu?

Sadece büyük ekran olması gerisi vasat ne yazık ki

İncelemeden mi aldın? Bir tane olumlu yorumunu hatırlamıyorum da ondan sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Maestro_

İncelemeden mi aldın? Bir tane olumlu yorumunu hatırlamıyorum da ondan sordum.

Telefonsuz kaldım. Inceleyemeden aldim. Kamerasinin piksellerine kandim. 2k foto cekememesini gectim 2 k videolari oynatamamasi onceki telimle çektiğim videolari izleyememek çok koydu.

• sanane900 S kullanıcısına yanıt
    Bence kullanmayanlar bilip bilmeden konuşmasın.. Sony nin 2700 mAh telefona koyduğu yazılım ile 4000 mAh telefonları solda sıfırda kor. Çok iyi

Anladım hayırlısı olsun artık. Bu da farklı bir tecrübe olmuş sizin için.

• İlk günden 4.5 saat ekran süresi verdi umarım sonradan düşmez.

• Şebeke sorunu yaşanlar Ayarlar/Veri Kullanımı/Sağ üst köşedeki üç nokta/Mobil Ağlar/Tercih edilen ağ türü deyip çıkan pencereden LTE/WCDMA seçeneğini seçip yeniden başlatın. Bende de şebeke sıkıntısı ve internet sık gidip geliyordu şuan bir sıkıntı yok.
  • okkesdagli O kullanıcısına yanıt
    Zaten Vodafoneun kendisinde var bu sorun teli farklı olup Vodafoneda aynı sorunu yaşayan birsürü insan tanıyorum turkcelle geçtim tekrar rahatım

• 4g - 2g arası geçiş yapıldığında veri açılıp kapanıyor varsa paketten, yoksa tlden gidiyor kendi kendine tl gitmesinin sebebi bu.
    Bu olayda bu cihaza has galiba daha önce hiç karşılaşmadım böyle birşeyle.

• x6630 X kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sıkıntı oldu güncellemeden sonra..
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.