Bildirim
Sony Xperia Xa Ultra (97. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Renk Siyah, operatörüm Vodafone'du 4 ay önce Turkcell'e geçtim. Operatörün pek bi farkı olmadı yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
7.0'da da test etmişler demek ki olumsuz sonuç almışlar. 7.0 sonrası bir ek güncelleme ile çözmeye çalışıyorlar ama çözemiyorlarmış. Çözülememesi kuvvetle muhtemel. Çözüleceğini de sanmıyorum. 7.0 gelecek de ondan sonra sony'nin kendi yaması gelecek de. Ooo. Bekle babam bekle. Yine çözemeyecekler, çözdük diye duyuracaklar ama aynı sorunlar devam edecek.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu almadan önce buradaki yorumlar kadar yurtdışı kullanıcı yorumlarını da okumuştum, Amazon'un çeşitli ulusal siteleri hatta XDA forumlar dahil baya bir gezindim diyebilirim. Bizim dışımızda hiçbirinde bağlantı sorununun bu kadar yoğun yaşandığını görmedim, XDA'da bile onca konu içinde bununla ilgili sadece 1 konuya denk gelebildim. Hal böyleyken Sony'nin kalkıp da sadece bizim için güncellemeyi bekleteceğini hiç sanmıyorum hatta alıştığımız uygulama sorun devam etse bile çözüldü denilip güncellemenin yayınlanmasıdır. Bence Sony'nin araya başka cihazlar almasından kaynaklı bir gecikme söz konusu, tahminim XA1 serisini 7.0'la piyasaya sunmak için araya aldılar, bizim seri ise bir sıra arkaya itildi. -
arkadaşlar turkcell hat denedim bendemi sorun bilmiyorum konusmalarda hic kesilme olmuyordu fakat internetde kopmalar ve sinyal cok dusuk oldugu oluyordu
bugunde vodafone deniyorum yaklasik 2.gun oluyor surekli internetde cesitli uygulamalar kullaniyorum suana kadar bi kesilme yasamadim ve turkcellin 4gde 1diş cektigi yerde suan vodafone 4diş full cekiyor bakalım hayirlisi belki bu operator daha iyidir :)
quote:
Orijinalden alıntı: Father Torque
Telefonu almadan önce buradaki yorumlar kadar yurtdışı kullanıcı yorumlarını da okumuştum, Amazon'un çeşitli ulusal siteleri hatta XDA forumlar dahil baya bir gezindim diyebilirim. Bizim dışımızda hiçbirinde bağlantı sorununun bu kadar yoğun yaşandığını görmedim, XDA'da bile onca konu içinde bununla ilgili sadece 1 konuya denk gelebildim. Hal böyleyken Sony'nin kalkıp da sadece bizim için güncellemeyi bekleteceğini hiç sanmıyorum hatta alıştığımız uygulama sorun devam etse bile çözüldü denilip güncellemenin yayınlanmasıdır. Bence Sony'nin araya başka cihazlar almasından kaynaklı bir gecikme söz konusu, tahminim XA1 serisini 7.0'la piyasaya sunmak için araya aldılar, bizim seri ise bir sıra arkaya itildi.
Güncelleme gecikirse Türkiye için gecikir zaten. Onun da çözümü basit herhangi bi Avrupa ülkesinin ftf dosyasını flashlarız olur biter.
Esas gecikme sebebi kesinlikle XA1 ultranın çıkması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne tür SIM kart kullanıyorsun? 128k mı? -
quote:
Ne tür SIM kart kullanıyorsun? 128k mı?
normal 64k suana kadar 4gden assagi hic dusmedide sasirtici birtek arama yaparken 3gye geciyor kapatinca aninda 4gye geciyor
quote:
Orijinalden alıntı: EREN.KAYGUSUZ
quote:
normal 64k suana kadar 4gden assagi hic dusmedide sasirtici birtek arama yaparken 3gye geciyor kapatinca aninda 4gye geciyor
Arama yaparken bende de 3gye geçiyor ama mod değiştiği halde internet bağlantısında kesilme olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı
quote:
Orijinalden alıntı: EREN.KAYGUSUZ
quote:
Arama yaparken bende de 3gye geçiyor ama mod değiştiği halde internet bağlantısında kesilme olmuyor.
surekli kullaniyorum hocam bi yarim saat once ekran kapaliydi actim bi 10saniye mesaj gec gitti o kadar oda normaldir herhalde :D suanakada kadar ne aramalarda nede internetde sıkıntı olmadı
-
tavsıye edermısınız arkadaslar -
sürekli sony kullanmış biri olarak sony kalitesine yakışmayan telefon.tek artısı büyük ekran.
genel olarak 2 sorun var telefonda
1.en çok yaşanan şebeke çekmeme problemi.
2.ekran dokunmatiğide sıkıntılı. kaptıp açılınca düzeliyor.
bu iki sıkıntı olmasa çok güzel cihaz
arkadaşlar bi gunu gecti rahat vodafone kullaniyorum dedigim gibi sinyal hep full cekiyor ve surekli 4gde internet kopmasida bi kere oldu mesaj gitmedi uygulamayi kapadim hemen actim mesaj aninda gitti oda bence uygulamada olan bi takilmadir cunki wifidede oldugu oluyodu :) bi deneyin derim benim onerim
quote:
Orijinalden alıntı: errenius
sürekli sony kullanmış biri olarak sony kalitesine yakışmayan telefon.tek artısı büyük ekran.
genel olarak 2 sorun var telefonda
1.en çok yaşanan şebeke çekmeme problemi.
2.ekran dokunmatiğide sıkıntılı. kaptıp açılınca düzeliyor.
bu iki sıkıntı olmasa çok güzel cihaz
Dokunmatik tamamen kernel ile alakalı. Tekrar rootlayabilmek için 111 firmware'ine geri döndüm flashtool ile ve o konuda sorun yaşamıyorum. 146 kullanırken haftada 1-2 kere oluyordu bazen stamina modunu açınca dokunmatik kendi kendine düzeliyordu. -
@açmayın-bağıran-karı
Geçen gün dokunmatik sorunu benim de başıma geldi, tam bişiler yazarken telefon birden kasmaya başladı. İlk şüphelendiğim Swiftkey'i etkisiz hale getirip GBoard yükledim herhangi bir sıkıntı kalmadı.
@EREN.KAYGUSUZ
daha önce sorun yaşadığındaki sim kartın modeli neydi? Eski tiplerden miydi 3G gibi? -
quote:
@açmayın-bağıran-karı
Geçen gün dokunmatik sorunu benim de başıma geldi, tam bişiler yazarken telefon birden kasmaya başladı. İlk şüphelendiğim Swiftkey'i etkisiz hale getirip GBoard yükledim herhangi bir sıkıntı kalmadı.
@EREN.KAYGUSUZ
daha önce sorun yaşadığındaki sim kartın modeli neydi? Eski tiplerden miydi 3G gibi?
turkcell ve sim kart yeniydi hocam
Merhaba satın almayı düşünüyorum önerirmisiniz
Diğer alternatif xperia m5 veya iphone 5s kendımı zorlar isem iphone 6 da alabilirim ama telefona cok para vermeyi sevmiyorum uygulamalarla fazla haşırneşir olan biri değilim
Sorunsuz olsun yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en_x -- 4 Mayıs 2017; 10:9:33 >
Bu telefon normal şartlarda tabii ki önerilir ama sorun yaşayan kişilerin de çok olması bu tercihi biraz riskli hale dönüştürüyor. Konuşma esnasında sesin karşıya gitmemesi/boğuk gitmesi ile şebeke çekmeme/bağlantı kopması gibi sorunlarla karşılaşma olasılığınız var. Bende ve bazı arkadaşlarda hiçbir sorun yok çok şükür ama ben de riske girerek ve bu sorunlarla karşılaşma olasılığımı bilerek aldım, şimdi çok memnunum. -
quote:
Bu telefon normal şartlarda tabii ki önerilir ama sorun yaşayan kişilerin de çok olması bu tercihi biraz riskli hale dönüştürüyor. Konuşma esnasında sesin karşıya gitmemesi/boğuk gitmesi ile şebeke çekmeme/bağlantı kopması gibi sorunlarla karşılaşma olasılığınız var. Bende ve bazı arkadaşlarda hiçbir sorun yok çok şükür ama ben de riske girerek ve bu sorunlarla karşılaşma olasılığımı bilerek aldım, şimdi çok memnunum.
bide ben 5s oneririm hağla tutulan bir telefon :)
sizin operatorunuz neydi hocam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X