Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkcell, 4.5G ilk çıktığında ücretsiz 64k SIM kart vermişlerdi eskisinin yerine.
  • Arkadaşlar bu arada hattı takip cikarirken farkettimde vodafone nin simkarti turkcellden daha kalın ikiside elimde mevcut karsilastirdim ve eminim yani bunun bi farki olurmu bilmemde 4gde vodafone cok iyi cekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EREN.KAYGUSUZ E kullanıcısına yanıt
    Onunla bir alakası olduğunu sanmıyorum. Eski mesajlarda 128k SIM kart kullanılması önerilmiş ama 64k kartlarda herhangi bir sorunla karşılaşmadım hiç. Sonuçta SIM kartların tanım verisi içermekten başka bir görevleri yok gibi.

Bu arada dün akşamki Türkcell data kesintisi küçük çaplı bir kalp krizi geçirtiyordu "aha tam sorun yok derken benim telefonda da çekmeme sorunu başladı durduk yere" diye Şükür Türkcell'den kaynaklanıyormuş.
  • en_x kullanıcısına yanıt
    5si gecin, artikalinmaz. Hem guncelleme omrunu tamamlamak uzere hem de sarji cok az gidiyor. 6 da ise ram yetmeme ve bukulme sorunu var. Onu da gec.

Hawei p9 , p9 lite 2017 ve ithalatci garantisi ile mate 9 alabilirsiniz.

Bir de samsung j7 prime olabilir. Amoled 5.5 ekran, yuksek kapasiteli pil, 3gb ram ile iyi bir cihaz.

• Güncelleme bekleme işi baymaya başladı.
  • Umarım bu kadar bekletmeden sonra direkt 7.1 gelir, bir de 7.0 gelirse gör o zaman cümbüşü. General Mobile'a o kadar laf ettik ama Android One programıyla en son android sürümünü ilk olarak kurmak ve güncelleme beklememek de çok güzeldi be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Umarım bu kadar bekletmeden sonra direkt 7.1 gelir, bir de 7.0 gelirse gör o zaman cümbüşü. General Mobile'a o kadar laf ettik ama Android One programıyla en son android sürümünü ilk olarak kurmak ve güncelleme beklememek de çok güzeldi be.

7.0'ın geleceği bile muamma bu cihaza. Gelse de sinyal sorunlarını çözüp çözmeyeceği de belli değil. Kuvvetle muhtemel ne 7.0 ne de 7.1 bu cihazın kronikleşmiş sorunlarını çözemeyecektir. Beklemeye değmez bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Umarım bu kadar bekletmeden sonra direkt 7.1 gelir, bir de 7.0 gelirse gör o zaman cümbüşü. General Mobile'a o kadar laf ettik ama Android One programıyla en son android sürümünü ilk olarak kurmak ve güncelleme beklememek de çok güzeldi be.

Sızan ekran görüntülerinde 7.0 görünüyordu muhtemelen öyle olur arkasından 1 ayda falan 7.1.2 gelir ama 8.0 gelmez. Orta seviye 2, üst seviye 4 güncelleme alıyor.
    Şebeke sorunu yaşayan bir tek bizim ülke var bu arada. Yani gecikme sebebinin şebeke sorunuyla alakası yok, XA1 Ultra piyasaya çıktıktan sonra gelir güncelleme. Türkiye için gecikirse bile çözümü basit, flashtool ile ftf atmak 5dk sürmüyor.
    Bilgisi olmayan şahıslar konuyu kirletmese daha güzel olacak. Cihaz 7.0 güncellemesini alacak, dandik firmalar gibi 1 sene boyunca güncelleme gelecek deyip son dakika yarı yolda bırakılmayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 9 Mayıs 2017; 0:16:19 >

• Imperatore06 kullanıcısına yanıt
    Halledebildin mi sorunu ?
  • Imperatore06 kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz bootlooptayken flashtool ile rom attım fw yüklemesi başarılı yazmasına rağmen cihaz bir daha acılmadı. Suan sadece şarjdayken kırmızı ışık yanıyor.
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Facebook Xperia grubunda birisi Sony Destek'ten aldığı e posta cevabını paylaşmış, orada XA ve XA Ultra için de 7.0'ın yayınlandığını ama dağıtımın coğrafi sıraya göre yapılacağını söylemişler. Grup yöneticisi ise haberi yalanlıyor. İlginç
  • quote:

Facebook Xperia grubunda birisi Sony Destek'ten aldığı e posta cevabını paylaşmış, orada XA ve XA Ultra için de 7.0'ın yayınlandığını ama dağıtımın coğrafi sıraya göre yapılacağını söylemişler. Grup yöneticisi ise haberi yalanlıyor. İlginç

Sony Türkiye destek konusunda iyi değil ne dediklerini onlar da bilmiyor güncelleme daha yayınlanmadı.

@holywar08 Flash moduna geçiyor mu telefon?

• Sony xa ultrayi yere dusurdum. Ekrani baya kirildi. Dokunmatigi ve ekrani sorunsuz calisiyordu. Vatan bilgisayara tamire verdim ekran degisimi 400tl mis. Yeniletiyorum.
  • x6630 X kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, yedek parça ve onarım fiyatlarının Sony'de çok fahiş seviyelerde olmasından korkuyordum ama piyasa seviyesinin çok da üstünde değilmiş. General Mobile'ın kendi sınıflandırmasındaki birçok üst model telefonunda 320-410 TL arasında ekran değişim ücreti istediğini düşünürsek kabul edilebilir seviyedeymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

7.0'ın geleceği bile muamma bu cihaza. Gelse de sinyal sorunlarını çözüp çözmeyeceği de belli değil. Kuvvetle muhtemel ne 7.0 ne de 7.1 bu cihazın kronikleşmiş sorunlarını çözemeyecektir. Beklemeye değmez bence.

Windows phonedan androide mi dondunuz?

Kacinilmaz sondu. Sizin gibi sert bir windows savunucusunu kaybettigi icin platform kan agliyordur eminim...

Milenyum cagina hosgeldiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

quote:

Kacinilmaz sondu. Sizin gibi sert bir windows savunucusunu kaybettigi icin platform kan agliyordur eminim...

Windows phonedan androide mi dondunuz? diye soruyorsun cevabı kendin veriyorsun. Kaçınılmaz sonmuş da platform kan ağlıyormuş da milenyum çağıymış da.

Ben androide geçmedim de sen neden iphone 6'dan androide geçtin madem? İmzanı değiştir bari. Sony xa ultra kullanıcısı yap.

• Bugün Turkcell'in sayfasında arama yaparken ilginç bir bilgiye denk geldim. İlk kez bu konuda okuduğum kullanıcı yorumlarına göre XA Ultra telefon görüşmesinde 3G'ye düşüyor, konuşma bitince tekrar 4G'ye geçiş yapıyordu. Bu durum bana bir hata gibi gelmişti, denedim benim telefonda da aynı durum söz konusuydu ama bana herhangi bir sorun yaşatmadığı için üzerinde durmamıştım. Türkcell'e göre bu normal bir durummuş:

quote:

4.5G uyumlu cihazı olan abonelerin VoLTE&VoWifi destekleyen cihazlarla abone olarak HD ses ve video arama yapabildikleri servistir. Normalde 4.5G şebekesini kullanırken, sesli arama yapılmak istendiğinde teknoloji değişikliği olmakta ve cihaz 4.5G’den 3G’ye geçerek çağrıyı başlatmaktadır. VoLTE teknolojisi ile 4.5G kapsaması iyi olduğu sürece, teknoloji değiştirmeden kullanıcı 4.5G şebekesinde çağrı başlatıp, 4.5G’de çağrıyı sürdürebilmektedir.

http://www.turkcell.com.tr/servisler/hd-ses-ve-video-arama#detaylibilgi

Bu arada hazır ondan alıntı yapmışken telefonda VoLTE açabilen oldu mu? Telefonu test ettiğimde VoLTE desteği var gibi görünüyor ama Turkcell'de üye olmaya çalıştığımda telefonumun desteklenmediği mesajını gönderdi.

• quote:

Bugün Turkcell'in sayfasında arama yaparken ilginç bir bilgiye denk geldim. İlk kez bu konuda okuduğum kullanıcı yorumlarına göre XA Ultra telefon görüşmesinde 3G'ye düşüyor, konuşma bitince tekrar 4G'ye geçiş yapıyordu. Bu durum bana bir hata gibi gelmişti, denedim benim telefonda da aynı durum söz konusuydu ama bana herhangi bir sorun yaşatmadığı için üzerinde durmamıştım. Türkcell'e göre bu normal bir durummuş:

quote:

4.5G uyumlu cihazı olan abonelerin VoLTE&VoWifi destekleyen cihazlarla abone olarak HD ses ve video arama yapabildikleri servistir. Normalde 4.5G şebekesini kullanırken, sesli arama yapılmak istendiğinde teknoloji değişikliği olmakta ve cihaz 4.5G’den 3G’ye geçerek çağrıyı başlatmaktadır. VoLTE teknolojisi ile 4.5G kapsaması iyi olduğu sürece, teknoloji değiştirmeden kullanıcı 4.5G şebekesinde çağrı başlatıp, 4.5G’de çağrıyı sürdürebilmektedir.

http://www.turkcell.com.tr/servisler/hd-ses-ve-video-arama#detaylibilgi

Bu arada hazır ondan alıntı yapmışken telefonda VoLTE açabilen oldu mu? Telefonu test ettiğimde VoLTE desteği var gibi görünüyor ama Turkcell'de üye olmaya çalıştığımda telefonumun desteklenmediği mesajını gönderdi.

Xda'da cihazın volte desteklemediğini yazmışlar
    Volte ayar sayfasını root ile getirmek mümkün ama çalışmıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 12 Mayıs 2017; 13:19:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Windows phonedan androide mi dondunuz? diye soruyorsun cevabı kendin veriyorsun. Kaçınılmaz sonmuş da platform kan ağlıyormuş da milenyum çağıymış da.

Ben androide geçmedim de sen neden iphone 6'dan androide geçtin madem? İmzanı değiştir bari. Sony xa ultra kullanıcısı yap.

Yooo ben halen ios kullaniyorum.

Lumia 525 kullanmistim. Market harici iyiydi. Ancak microsoft bile umudu kesti bu platformdan. Ki satin alip,pisman olup yok pahasina satanlar cok ilgili bolumde.

Daha once sizinle windows phone basliginda yine bu konuda sohbet etmistik, saka kaldiran bir uye oldugunuzu dusunmustum. O nedenle boyle hafif sataştım. Kisisel algilamayinuz. Hangi platformu kullanmak sizi memnun ediyorsa onu kullanin elbette. Buna kimsenin bir sey deme hakki yok.

İyi forumlar dilerim....

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yooo ben halen ios kullaniyorum.

Lumia 525 kullanmistim. Market harici iyiydi. Ancak microsoft bile umudu kesti bu platformdan. Ki satin alip,pisman olup yok pahasina satanlar cok ilgili bolumde.

Daha once sizinle windows phone basliginda yine bu konuda sohbet etmistik, saka kaldiran bir uye oldugunuzu dusunmustum. O nedenle boyle hafif sataştım. Kisisel algilamayinuz. Hangi platformu kullanmak sizi memnun ediyorsa onu kullanin elbette. Buna kimsenin bir sey deme hakki yok.

İyi forumlar dilerim....

Rumuzunu hatırlıyorum. Bende iyi bir izi var, iyi bir insan izlenimi vardı. Hâlâ da var. İyi bir insana benziyorsun buradan. O kadar çok eskiden muhabbet ettiğim, yardımcı olmaya çalıştığım kişilerle sonradan papaz olduk ki. Diş gösteren kim olursa olsun ben de artık pençelerimi gösteriyorum.

Sana da iyi forumlar. Hoşça kal...

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.