Şimdi Ara

sony xperia xa ultra mı yoksa lenovo vibe p1 pro mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir telefon alacağım. Fotoğraf çok önemli değil. Performans daha önemli.
    En fazla 1500-TL ayırabiliyorum. Yaptığım araştırmalarda bu ikisi öne çıktı ama karar veremiyorum. Bunlardan hangisini tercih edersiniz ya da benzeri başka bir ürün olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O paraya onların ikisinin toplamından daha iyi bir telefon var.

Xiaomi Mi 5S
  • Teşekkürler. İyi görünüyor gibi.
    Hafıza kartı desteği olmaması kötü. Bir de bu tarz markaların garanti ve servis durumlarına bir türlü güvenemiyorum. O yüzden daha bilindik markaları tercih ediyorum.
    İnceleyebileceğim bir mağaza var mı acaba (istanbul)?

• quote:

Orijinalden alıntı: pekiyasimdi

Teşekkürler. İyi görünüyor gibi.
    Hafıza kartı desteği olmaması kötü. Bir de bu tarz markaların garanti ve servis durumlarına bir türlü güvenemiyorum. O yüzden daha bilindik markaları tercih ediyorum.
    İnceleyebileceğim bir mağaza var mı acaba (istanbul)?

Mi5s zaten 64 gb ile geliyor en düşük (64-128-256). Kullanım şeklinizi bilmiyorum ama yeterli gibi görünüyor. Mağazalarda bulamazsınız en fazla İstanbul'da ikamet ediyorsanız Kadıköy Sirkeci gibi telefon getirten yerlerde bakabilirsiniz. Forumda sıfır satıp kullanan çok insan var belki onların yorumları referans olabilir.

Garanti konusunda evet bir risk söz konusu. Bunu göze alanlar zaten satın alıyor bu fiyata bu telefonu.
  • Xperia Xa ultra alınmaz sinyalizasyon sorunu var telefon hattı görmüyor bazen. Xiaomi Mi 5 Pro iyi bir tercih olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Xperia Xa ultra alınmaz sinyalizasyon sorunu var telefon hattı görmüyor bazen. Xiaomi Mi 5 Pro iyi bir tercih olur.

O_o bunu duymam kötü oldu. Lenovo'ya mı yönelsem. Nakitim olmadığı için ya krediyle ya da taahhütle almam gerekiyor.

Bir de birisi Reeder P10 önerdi. Fikri olan var mı? 1700 tl o telefon için çok geldi bana.

• mi max alınır 32gb.
  • Herkes Xiomi öneriyor; çok ilginç...

• xa ultra alınmaz sorunlari var
    honor 7ye bakın bi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herkes Xiomi öneriyor; çok ilginç...

İyi telefonlar yapıyor olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Kvnç

xa ultra alınmaz sorunlari var
    honor 7ye bakın bi

Teşekkürler. Az önce bir Türk Telekom bayiinde inceledim ama dokunmatiği ve akışkanlığı çok hoşuma gitmedi. Bir şeyler eksikmiş gibi bir his uyandırdı. Hatta satıcı ben de bunu kullanıyorum deyip telefonunu gösterdi. Çok memnunum dedi. Ama ben pek emin olamadım. Yine de düşünmeye değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Herkes Xiomi öneriyor; çok ilginç...

İyi telefonlar yapıyor olmasın?

Kötü telefon yaptıklarını düşünmedim hiç ama çekincelerim fazla. Bozuk çıkma olasılığı korktuyor beni. Kötü olduğu için bozuk çıkacağını düşünmüyorum. Tutar bozuk cihaz beni bulur, sonra işin yoksa uğraş.

• pekiyasimdi kullanıcısına yanıt
    benim babam ve arkadaşım kullanıyor. Ben de inceleme fırsatı falan buluyorum yani de çok akıcı ve dokunmatiğı hassas size neden öyle geldi anlamadım ama beğenmediysenız başka taraflara yönelin mesela x compact performansı çok iyi kamera önemli değil yazmışsiniz o da mükemmel fakat boyut küçük işte bir büyüğü sony x var 1600 tl isterseniz bütçeyi az daha zorlayıp x alabilirsiniz ya da bekleyin 1 aya 1500 civarına düşer çok satmayan bir telefon olduğu için indirim sürecektir. Ben de sony x sipariş verdim. Sorunsuz ömürlük cihaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.