Şimdi Ara

Sony Xperia XA1 Plus ön inceleme 'Xperia ailesinde Fiyat/Performans hedefi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony'nin orta sınıfta fiyat/performans oranı yüksek telefonlar hedefleyen serisi Sony Xperia XA1'e Sony Xperia XA1 Plus ile yüksek çözünürlükte kameralar ve parmak izi okuyucu eklendi.

IFA 2017'de deneme fırsatı bulduğumuz Sony Xperia XA1 Plus'ı sizler için değerlendirdik. 

• Sony XA1 ULTRA kullanıcısı olarak cihazının şebeke çekim gücü hariç herşeyi den memnunum (özellikle boyutu ve tasarımı) benim anlamadığım Plus diye tanıtılan bir modelin alt modelden daha kötü olması parmak izi ekle geç, böyle olmamalıydı.

• Hocam batarya nasil uzun gidiyormu ben tek eksiklik onu gordum yoksa yapistiracam bitane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nougat'la geldiğine göre güncelleme ömrü uzun olmayacak gibime geliyor.

• adamlarda utanma yok ki neredeyse 8 yıldır aynı kasayı millete satacaklar

telefon 100 dolar etmez

• hocam çok pis gömmüşsün sadece tasarımı kötü o da orta seviye için idare eder bende xperia xa var kardeşime de 1700 liradan gelirse bunu alıcaz xa1 küçük xa1 ultra çok büyük bu telefon tam istediğimiz gibi.

• Yahu mediatek işlemcili Sony alınmaz bunu bilmiyor musunuz? Sevgili eskiden benim olduğum gibi Sony severler. Eğer Sony'den vazgeçemiyorsanız bari mediatek işlemcili modellerini almayın. Çünkü sinyal çekim problemi var. Her seferinde belki bu sefer düzeltmişlerdir umuduyla almayın boşa. Çünkü son bir kaç modeldir hep bu sorun var. Snapdragon işlemcilerde bu yok.

Ben mi? Ben artık bir Huawei severim kafam rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 3 Eylül 2017; 15:20:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xperia xa1 ultra modeli ile ilk kez sony kullanıyorum ve hiç bir şekilde sinyal yada çekim sorunu yaşamıyorum. Geçmişini bilmem ama en azından bu model ve bu modelde kullanılan mediatek için sorunsuz diyebilirim. (modelin ana konu başlığında da sinyal sorunu yaşayan yok şimdilik)

• Adamsın bunu biliyorsun değil mi? Çilekli linki hak ettin.

Sony Xperia XA1 Plus ön inceleme 'Xperia ailesinde Fiyat/Performans hedefi' @haxz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .BUTTERS STOTCH. -- 3 Eylül 2017; 18:35:16 >
  • yıl olacak 2018 hala tabak gibi telefon çıkarıyor. üstüne hiç bir gelişme yok

• Xperia Arc'ı üreten Sony değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfckmk -- 3 Eylül 2017; 20:56:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.