Şimdi Ara

Sony Xperia™ XA1 Ultra (Sony Mobile) - ANAKONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
719
Cevap
17
Favori
64.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tkar

Mümkün değil. Ekim ayında oreo alicakmis çift tık ekran açma yok

Ekim ayında Oreo alacağına dair kaynak belirtebilir misiniz?
  • Kuntsss kullanıcısına yanıt
    Teknoloji haber sitelerinde denk gelmiştim hatırlamıyorum şimdi
    Ama alicak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkar -- 15 Eylül 2017; 0:51:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bu telefonu ve gerçekten çok memnunum. Ama selfie kamerası ile ilgili bir şey dikkatimi çekti. Fotoğraf çekerken ya da görüntülü görüşme yaparken, gündüz ve güçlü ışık varken işini kusursuz yapan ön kamera, düşük ışıkta sanki kasılıyor ya da kare kare görüntü veriyor işte her neyse. Arka kamera karanlıkta da gayet akıcı çekim yapıyor, böyle bir şey yaşanmıyor. Herkeste bu şekilde mi yoksa sadece bende mi oluyor merak ettim. Bunu deneyip benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.
  • Bugün oğluma aldım telefonu, gittigidiyor teknosa satıcısından, ürünü bornova forumdan gönderdiler aynı gün ve az önce elime geçti. Kutunun bir tarafındaki kulakçığı hafifçe kaldırtıp içerisine minik garanti kağıdını sıkıştırmışlar, kutunun diğer tarafındaki kulakçık sağlam. Diğerini çıkarmadan tek tarafı kaldırıp kutuyu açabilirler mi diye denedim açılmadı. Telefonu tamamen çevreleyen naylonun içerisine koymuşlar. Önce üzerinde jelatini yok sandım ancak yakından bakınca sanki sonradan koruma amaçlı uygulanan jelatini gördüm. İçime şüphe düştü, ürünü alan arkadaşlar hatırlıyor mu üzerindeki jelatin nasıldı veya cihazın kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlayabilirim. Cihazda yara bere iz yok, kurulum yapılmamış, ben açınca kurun diye yazı çıktı. Hala satıcıda var world puan ile 1570 civarına geliyor, isteyen varsa.
  • ben de telefonu alalı yaklaşık 10 gün oldu.genel anlamda memnunum.bataryası ile ilgili endişeliydim ama bir günü kesinlikle çok rahat çıkartıyor.ki ben sürekli interneti vs. açık tutarım ve müzik ve film izlerim telefondan mutlaka.buna rağmen gün sonunu çok rahat görüyorum. ertesi gün öğlene kadar da dayanıyor.

benim tek sorunum şu. whatsapp'ta gelen mesajların içeriği kilit ekranında gözüküyor. bildirim ayarlarından kapatınca da hiç bildirim gelmiyor. ancak kilit ekranına şifre,şekil vs. gibi bir kilit konulduğunda "hassas içeriği gizle" gibi bir seçenek çıkıyor. ama kilit koymadan kaydırarak açmak istersem "hassas içeriği gizle" seçeneği gelmiyor.ben mi bir şeyleri ayarlayamadım yoksa herkeste mi bu şekilde?

bir de yine whatsapp'a msj geldiğinde ana ekrandaki whatsapp simgesinin üstünde 1-2 falan şeklinde bildirim çıkmıyor. diğer uygulamalarda çıkıyor.sadece whatsapp'ta yok.bunun gibi bir sorunu olan yada nasıl düzeltilebileceğini bilen var mı acaba?

• Resimlerini göstereyim; Dördüncü resimde plastik poşetin üzerinden telefonun üzerindeki jelatin belli oluyor.
    Sony Xperia™ XA1 Ultra (Sony Mobile) - ANAKONUSony Xperia™ XA1 Ultra (Sony Mobile) - ANAKONUSony Xperia™ XA1 Ultra (Sony Mobile) - ANAKONUSony Xperia™ XA1 Ultra (Sony Mobile) - ANAKONUSony Xperia™ XA1 Ultra (Sony Mobile) - ANAKONU

• Az önce birinin xa ultra kutu açılım videosuna baktım netten, onda da aynı şekilde poşet ve jelatin var sanırım sorun yok telefonda :)
  • Kuntsss kullanıcısına yanıt
    https://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Sony-Android-80-Oreo-alacak-Xperia-cihazlari-acikladi.htm

• tcmb T kullanıcısına yanıt
    Bendede poşet ve jelatin vardı. Gerçi bana biraz pahalıya gelsede TT faturaya ek aldım. Kutusu açılmadan ve iade şüphesi olmadan. Hayırlı olsun hepimize

• bende medimarkta adam gozumun önünde açtı anlattıgın gibi laylonun içinde ve ekranda koruma jelatini vardı halen de duruyor arkadaşlar benim bi sorum var telefonda arama yaparken ahize sesi teleofnun ortasından bile geliyor sanki hissettiriyo sizdede öylemi ?
  • arkadaşlar bende 2 defa günde 1 defa olmak üzere mobil ağ kullanılmıyor yaptı uçak modu açayıp kapatınca düzeldi sizdede oldumu çözümü varmı ?
  • Herkese merhaba turkcell kazığı yiyerekten bende artık aranızda bulunuyorum.

Bir sorun var arkadaşlar ;

Telefonun arka kapağındaki bir etiket yapıştırılmış. Üzerinde sim kart nasıl takılır. Type c nasıl takılır diye görsel bilgileri olan işte o şeyi kapağın arkasından çıkaramıyorum..ne yapmam lazım?

• LeSRiSeL kullanıcısına yanıt
    Çıkıyor köşelerden uğraşırsaniz çıkıyor ve iz kalıyor bunuda Led tv panel spray ve temizleyici bezi ile silerseniz iz kalmıyor. Hayırlı olsun

• tkar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.. Aynen izi kaldı. Tavsiyene uyacağım

• Bugün bir yazılım güncellemesi geldi. Bu güncelleme ayrıntılarını içeriğini nasıl öğrenebiliriz?
    Edit hata düzeltmeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkar -- 21 Eylül 2017; 0:52:21 >
  • Arkadaslar ön kamera az ışıkta kasıyor bunun sebebi nedir?

• adana99 A kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var gün içerisinde şebeke gidiyor bazen sadece E ye düşünüyor bende uçak moduna girip çıkarak çözüyorum ama ilerleyen zamanlarda servise verilmesi gereken bir problem

• Arkadaşlar otg desteği var mı bu cihazda harddisk bağlanır mı?

• Bu cihazı pek kullanan yok galiba

• Bugün itibarıyla kullanlar arasına katılmış bulunuyorum.IOS tan Androise geçtim ve kullanıöı gayet güzel.Ekran boyutu ilk başta büyük geliyordu şimdi küçük görünüyor.Tam bir fiyat/performans ürünü.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.