Şimdi Ara

Sony Xperia™ XA1 Ultra (Sony Mobile) - ANAKONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
719
Cevap
17
Favori
64.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xa1ultra lg g5 ve huawei mate10 lite arasinda kaldim xa1 ultranin tasarimini cok begendim bu dedigim telefonlar ile arasinda cok fark yoksa almak istiyorum. Kullananlar olarak bir oneriniz var midir? Tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noxramma kullanıcısına yanıt
    Ben olsam mate 10 lite alırım tasarım daha iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxramma

Merhabalar..
    Xa1ultra lg g5 ve huawei mate10 lite arasinda kaldim xa1 ultranin tasarimini cok begendim bu dedigim telefonlar ile arasinda cok fark yoksa almak istiyorum. Kullananlar olarak bir oneriniz var midir? Tavsiye eder misiniz?

ilk sony denemem...
    sanırım 7 / 8 ay oldu..

internet e çok bağlanırım, 2 / 3 tane sık oynadığım ama çok kasmayan oyun vardır, telefonla işim gereği çok konuşurum, telefonu bluetooth ile arabanın ses sistemine bağlanıp çok uzun süre internetten radyo dinlerim v.s

günlük kullanım genelde bu şekildedir ve telefon hiç üzmedi. Ekran boyutu tasarımı (bu biraz kişisel beğeniye giriyor) bence ideal hatta oldukça güzel, stabil çalışıyor. Pil şaşırtıcı derece de verimli...

Bundan üstün telefonlar var mı ? sürüsüne bereket ancak fiyatına göre bence 10 numara...
    Ben bu telefonu eşime veririm kendime htc alırım diye geçici süre almıştım ancak bir türlü değiştirmek için sebep bulamadım bende kaldı.

kısaca şahsi fikrim fiyatını hak eden günümüz şartlarında kullanırken sizi üzmeyecek bir telefon... (sık sorulan yada korkulan konulardan biri şebeke problemi var mı? ben bu sorunu hiç yaşamadım diğer arkadaşlarda durum ne onu bilmiyorum)

• isteyen olursa xa1 ultra gold telefonum satılıktır. xiaomi modelleri ile takas olur.
  • Herkese merhaba öncelikle tüm mesajları okuma şansım olmadı işyerinde olduğum için ben bu cihazı almak istiyorum ama şu konuda kafamda soru işaretleri var. Gps performansı nasıl aktif olarak kullanan var mı? Daha önce kullandığım mediatek işlemcilerde genelde sorun yaşadığım için sormak istedim. Lütfen sadece kullananlar olumlu ya da olumsuz görüş bildirsin.

• ademsahin A kullanıcısına yanıt
    merhaba,

çok sık olarak kullanmaktayım oldukça düzgün performans sağlamaktadır.
  • Merhaba arkadaşlar telefonu bugün 1485 liraya aldım, henüz kargoya vetilmedi, oyun oynamıyorum, face, instagram vs hiçbir şey kullanmıyorum, sadece film izliyorum ve whatsapp kullanıyorum, evimde iss yok, bilgisayara bağlayıp modem olarak kullanacağım, sizce memnun kalır mıyım?

Henüz kargoya verilmedi.

• Telefonun teknoseyir inceleme videosunda xz adli modelden daha iyi çektiği soylendi. Xz de xperia ailesinin 2016 yılında cikardigi amiral gemisidir. Kamerasini bilen bilir cok iyiydi. Xa1 ultra suan ondan daha mi iyi gerçekten. Arkadaslar yorumlar misiniz ? Teşekkür ederim şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: wars123

Telefonun teknoseyir inceleme videosunda xz adli modelden daha iyi çektiği soylendi. Xz de xperia ailesinin 2016 yılında cikardigi amiral gemisidir. Kamerasini bilen bilir cok iyiydi. Xa1 ultra suan ondan daha mi iyi gerçekten. Arkadaslar yorumlar misiniz ? Teşekkür ederim şimdiden

Evet çok daha iyi kamerası var çok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: BVBLİFE

quote:

Orijinalden alıntı: wars123

Telefonun teknoseyir inceleme videosunda xz adli modelden daha iyi çektiği soylendi. Xz de xperia ailesinin 2016 yılında cikardigi amiral gemisidir. Kamerasini bilen bilir cok iyiydi. Xa1 ultra suan ondan daha mi iyi gerçekten. Arkadaslar yorumlar misiniz ? Teşekkür ederim şimdiden

Evet çok daha iyi kamerası var çok memnunum

Bugun mediamarkt'a gidip cihazi inceledim. Ozellikle selfie kamerasi öne cikarildi diye üzerine bastirilan bir telefondu. Ama alakasi yok. On kamerasi suan kullandigim galaxy e5'ten iyi degil. Mate 10 lite veya xiaomi mi note 3 almayi düşünüyorum. On kameradan dolayi sadece. Teşekkürler

• Arkadaşlar lg g3 ten bu telefona veya bunun plus versiyonuna geçmek mantıkmı ne dersiniz kullananlardan. Acil oneri bekliyorum teşekkürler

• El Mukteda kullanıcısına yanıt
    Memnun kalırsınız çok yakın arkadaşımda kullanıyor bol bol film izliyor memnun. Fiyatta makul

• quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

Memnun kalırsınız çok yakın arkadaşımda kullanıyor bol bol film izliyor memnun. Fiyatta makul

Teşekkürler hocam, ben de arkadaşımda gördüm baya hoşuma gitti, teknik servis iyi değil internetteki yorumlara bakılırsa ama sorunsuz çıkar inşallah :)

• Merhaba arkadaşlar telefonum geldi, şimdilik bir sıkıntı yok gibi görünüyor, birkaç küçük sistem güncellemesi yükledi, şimdi de 351 küsür mb bir güncelleme indiriyor, bu oreo mu acaba?

Hayır oreo henüz gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: tkar

Hayır oreo henüz gelmedi

Çok teşekkür ederim hocam cevap için, peki bu güncellemeyi yükleyeyim mi?

Yükleyin sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tkar

Yükleyin sorun yok

Ok hocam, çok teşekkür ederim :)

• Arkadaşlar bugün xa1 ultra aldım,bi video açtım 1080p de olmasına rağmen 1080p kalitesinde değil görüntüde hafif bulanıklık,karıncalanma gibi bir şey var o videodandır dedim 4-5 tane farklı video daha açtım fakat hepsinde böyle.Bu sorun nasıl çözülür?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dokunmatiği bazen kitleniyor gibi. Kenarlarına elim mi değiyor acaba?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.