Bildirim
Sony Xperia™ XA1 Ultra (Sony Mobile) - ANAKONU (22. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Yok değil hocam alalı yaklaşık 4-5 ay oldu. İlk zamanlarda da iyi performans sergiliyordu ama bunun kadar değil tabi batarya tam oturmadığı için bir miktar daha az ekran süresi alıyordum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Enteresan. Benim de o kadar oldu telefonumu alalı. Hala ilk günkü gibi devam ediyor pil performansı. Ayarlara iyice göz atmanız lazım. Performansı etkileyen birşey vardır. Yoksa batarya bu kadar kısa sürede yarı yarıya düşmez...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran süresi az mı sizce hocam daha öncede Sony cihaz kullandım ama bana iyi gibi gelmişti bu süre size göre kötü sanırım 😄 siz ne kadar ekran süresi alıyorsunuz paylaşabilirmisiniz birde ayarlardan bahsetmişsiniz ne tip ayarlar bunlar birde bu telefon beklemesinin bu kadar yüksek yüzdelik dilime sahip olması normal mi sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenDemon -- 13 Mart 2018; 19:17:35 >
XA1 ve XA1 Ultra modelleri artık XA1 Plus ile aynı sürüm numarasısa sahip olacak. Yeni 48.1.A.0.116 numaralı sürüm yakında ülkemiz için de dağıtıma başlanır. Büyük ihtimalle güncelleme içinde Oreo güncellemesi de var. -
Kaynak varmı hocam
Kaynak benim hocam. -
😂😂😂 Teşekkürler o zaman uzun zamandır bekliyorduk Oreo yu ve göstereceği performansı beklemedeyiz bakalım nasıl bir sürüm olacak yakın zamanda gelse bari 😂
Yükleyenlerin yorumlarını görmek istersen hocam şöyle bir link bırakayım.
http://www.xperiablog.net/2018/03/16/xperia-xa1-family-gets-android-oreo-update-48-1-a-0-116/ -
Son Zamanlarda evdeki wifi ağından kopmalar arttı. Çözemedim. Uçak moduna alıyorum, hemen çıkıyorum, düzeliyor
Bir de şebekeye bağlanamama sorunu yaşamaya başladım ilginç... Yorum var mı.
Oreo güncellemesi inşallah çare olur...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşadığınız iki sorunda bende gözükmedi...
Ben nadir de olsa bluetooth ile bağlantı da sorun yaşıyorum...
Arada sırada oluyor... Onuda bağlanamadığı cihazı unut diyip bluetooth u açıp kapatıp çözüyorum...
Dediğim gibi şebeke ve Wi-Fi de sıkıntı olmadı bende...
Umarım çözüm bulursunuz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 21 Mart 2018; 8:24:53 >
En ucuz samsung ta dahi. yaşamadığım sorunlar bunlar. Ve evdeki başka hiçbir telefonda da yaşanmıyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ocean72
Son Zamanlarda evdeki wifi ağından kopmalar arttı. Çözemedim. Uçak moduna alıyorum, hemen çıkıyorum, düzeliyor
Bir de şebekeye bağlanamama sorunu yaşamaya başladım ilginç... Yorum var mı.
Oreo güncellemesi inşallah çare olur...
Yazılımsal gibi gözüküyor hocam. Xperia companion uygulaması ile yazılım onarımı yapmayı deneyin.
@True_Sun nougat ile çıkan bir sorun hocam. Nougat ile bluetooth arasında bir sıkıntı oldu. Büyük ihtimalle Oreo ya güncellerseniz sorun çözülecektir. -
cevap için teşekkürler hocam...
bende merakla oreo yu bekliyorum... -
Bir şey keşfettim. Bluetooth u kapatınca wifi ye bağlanıyor hemen???
Bluetooth açıkken bağlanmıyor.
Sizde böyle bir olay var mı?
Mantığı nedir acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: ocean72
Bir şey keşfettim. Bluetooth u kapatınca wifi ye bağlanıyor hemen???
Bluetooth açıkken bağlanmıyor.
Sizde böyle bir olay var mı?
Mantığı nedir acaba?
Hocam ben z5 premium kullanıyorum. Ama karşıma öyle bir sorun çıkmadı. Vereceğim linkten benzer sorun yaşayan var mı bakabilirsiniz.
http://www.xperiablog.net/2018/03/16/xperia-xa1-family-gets-android-oreo-update-48-1-a-0-116/
Eğer yaşayan yok ise xperia companion uygulaması ile yazılım onarımı yapın.
-
Dün komple fabrika ayarlarına döndürdüm.
Gece boyunca sorun yoktu.
Az önce eve geldim, Bluetooth açıktı ve nete bağlanmadı WiFi ile. Bluetooth u kapatır kapatmaz bağlandı.
Bir adım daha ileri gittim. Bluetooth ayarlarında, "şunu da wifi ile ara" gibi 2 ayar vardı ve açıklardı. Kapattım onları. şu an Bluetooth açıkken de wifi bağlantısı normal. Takipteyim. İlginç tabi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 22 Mart 2018; 16:1:58 >
ekran dokunmatik kendi kendine işlemleri yapıyor, servise vericem ama yedek cihazım yok
Beyler google camera son sürümü sizin Xa1 ultraya yüklenebiliyormu. Yada şöyle sorayım camera 2 api destekliyormu sizin telefon. Kurcaladınızımı hiç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X