Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.261
Cevap
36
Favori
336.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kusura bakmayın tam bilmiyorum, şimdi arama kısmına sayı girerek açılan ekrandan mı yoksa, telefon içerisinde bir bölümde var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Girerek açılan

• ouzqan kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu hocam Sony Xperia XZ Premium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelimelerleingilizce -- 30 Kasım 2018; 0:16:38 >
  • Hıcam batarya da herhangi bir sorun yok. Arkadaşın dediği uygulama olan smart keyi eğer kullanmıyor iseniz devre dışı bırakın. O da olmaz ise farklı şarj aleti deneyin.

Teşekkür ederim hocam, eğer sorun devam ederse müşteri hizmetleri ile bir kez daha iletişime geçeceğim

• Yazın ben de bu sorunu yaşadım ama benimki socket kaynaklıydı sanırım, kabloyu ters takınca normal şarj ediyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Ekran sürem 2-2.5 saatlere düşmüştü. Smartkey'i devredışı bıraktım 6.5 saat aldım en son.
    Smart key dediğiniz nedir Hocam? Bende SwiftKey var o da klavye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fcsrn kullanıcısına yanıt
    Smartkey telefon içinde gelmiyor, marketten indirilebilen bir uygulama, Sony'nin uygulaması, kulaklık üzerinde tuşu farklı kombinasyonlarla kullanabilmenizi sağlıyor.

Son güncellemelerle ne oldu bilmiyorum, deli gibi pil yemeye başlamıştı ben de şimdilik devredışı bıraktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Smartkey telefon içinde gelmiyor, marketten indirilebilen bir uygulama, Sony'nin uygulaması, kulaklık üzerinde tuşu farklı kombinasyonlarla kullanabilmenizi sağlıyor.

Son güncellemelerle ne oldu bilmiyorum, deli gibi pil yemeye başlamıştı ben de şimdilik devredışı bıraktım.
    Teşekkürler

• Merhabalar

Konunun eskilerindenim, ara sıra gelip burada telefonu kötülerim düzenli olarak

Şimdi bizim süper hiper xzde, navigasyon kullanabilen var mı?

Lisanslı yandex

Lisanslı here wego

Çakma Lisanslı sygic full denedim. Hiçbiri adam gibi çalışmıyor. Ayarlardan konum ayarına bakıp yüksek doğruluk seçtim. Yemişim pili, arabada şarj aleti zaten var.

Sygic ayarlarından da yüksek performans gibi bir şey vardı onu seçtim. Yok abi. Hiç bir navigasyon çalışmaz mı ya?

Konuya dair fikri olan varsa bir haber etsin lütfen.

Xz ile hayırlı delirmeler herkese, saygılar

• dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    tam olarak sorununuz nedir hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

tam olarak sorununuz nedir hocam ?
    Lisanslı ya da crackli fark etmiyor. Hiç bir navigasyon programı (denediklerim here, sygic, yandex) çalışmıyor. Aktif olarak bunlardan birini kullanan var mı aranızda?

• vay bee telefonu ön siparişle alıp yanında kulaklı hediyesi de alan ilk kullanıcılardandım.Hala az da olsa konu aktif.Valla telefonu alalı 2 yıl geçti ama bu telefonun üstüen tasarım olarka kullanış olarka başka bir telefon cıkmadı.XZ nin çerçevelerini kırparlar diye bekledik bekledik adamlar aldı bombeli oval tasarıma geçti parmak izini de yandan alıp arkaya aldılar.Naptıkları belli değil.Ama olsun yine de ısrarla Xz kullanmaya devam.Tr de 100 liraya orjinal batarya değişimi yapan yerler vardı İstanbul'da Kadıköy'de . Bataryayı da değiştirince devam kullanmaya.Power tuşunda sorun var ama olsun.

Şu tasarımda çerveleri kırpıp arkaya 2. kamerayı koysalar nolcaktı acaba.Hep onu bekledim şahsen.XZ4 te parmak izini tekrar yana alacaklarmış bakalım.Ama o da önden note 8 gibi.Nerde o eski keskin hatlı sony ler.
    Çalışmıyor derken hocam uygulama mı açılmıyor yön mü bulmuyor buluyorsa yanlış mı buluyor yoksa internete mi bağlanmıyor size sorduğum buydu çalışmıyor tamam ama ne çalışmıyor

Hocam program açılıyor. Offline olarak kullanmak için haritalar indirdim. Tabi ki sağolsun konum bulunamadı diyor.

Uygulamayı açtıktan sonra yatay oalarak telefon elinizde 8 çizmeye çalışın kısaca kalibre yapın düzelebilir olmaz ise yazılım onarımı şart. O da olmaz sa donanımsal bir sıkıntı olabilir.

• BU TALİMATLARI YAPIP TELEFONUNUZA ROOM YÜKLEDİĞİNİZ ZAMAN OLUŞABİLİCEK HİÇ BİR HASARDAN (YAZILIM VE DONANIM) BENİ MESUL DEĞİLİM.

ALTTA ANLATICAĞIM YÖNTEM SONY XPERIA XZ PREMIUM CİHAZIMDA ANDROID 9 PIE GÜNCELEMESİNDE DENENİP BAŞARILI OLUNMUŞTUR.

İlk olarak Alttaki linkteki dosyaları indirin
    Newflasher:
    XperiaFirm:
    XperiaFirm ve Newflasher programlarını aynı klasöre açın.

1) XperiaFirm programı üstünden linkteki sayfada anlatıldığı talimatları izleyerek Sony telefonunuz için sistem yazılımı indirin. Link:
    Android Format
    Sony Xperia XperiFirm Rom İndirme
    http://www.cepreset.net/2015/09/sony-xperia-xperifirm-rom-indirme.html

2) İndirdiğiniz yazılımı alttaki ekran görüntüsünde sadece seçili olan dosyaları kopyalayarak Newflasheri çıkarttığınız klasörle aynı klasöre kopyalayın. (Kopyalanmayacak dosyalar .ta uzantılı ve bazı .sin uzantılı dosyalar)

Sony Xperia XZ Premium Sony Xperia XZ Premium

Neden kopyalanmadığına gelince:

• .ta uzantılı dosyalar sim kart kilidiyle ve başka kilitle ilgili dosyalar sorun çıkarabilir.
    • Kopyalamadığımız .sin uzantılı dosyalarda sistemi sıfır fabrika ayarları gibi temiz kurulum yapacağından kişisel veri ve kurulu programları değiştirmemek adına kopyalamıyoruz.

3) Yüklemeye geçmek için telefonumuzu kapatıyoruz. USB kablo ile telefon bağlantısını kesiyoruz.

4) Telefon kapandıktan sonra ses kısma tuşuna basılı tutarken USB kablosunu telefona takıyoruz.

5) Elimizi ses kısma tuşunda üstte yeşil bir ışık yanana kadar tutuyoruz.

6) Şimdi telefon Flash Moduna geçti.

7) DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN ŞEY newflasher İLE YÜKLENECEK SİSTEM YAZILIM DOSYALARININ AYNI KLASÖRDE OLMASI GEREKLİ MUTLAKA. YOKSA YAZILIM AKTARMA BAŞARISIZ OLUR.

8) Newflash programı olan açtığımız dizindeki Newflasher.exe dosyasını tıklayıp açıyoruz. Karşınıza siyah bir komut ekranı açılacak

9) Gelen komut ekranında ilk sorulan soruya n yazıp entere basıyoruz. Karşımıza gelen ikinci soruya da n yazıp entere basıyoruz.

10) Yazılım atılmaya başlayacak. YAZILIM ATILMA ESNASINDA BİLGİSAYARINIZ HİÇ BİR ŞEKİLDE KAPATMAYIN ELEKTRİĞİNİ KESMEYİN TELEFONUN BİLGİSAYAR İLE OLAN KABLO BAĞLANTISINI KESMEYİN YOKSA YAZILIM ATMA YARIDA KALACAK VE TELEFONUNUZ BİR DAHA YAZILIM ATMADAN AÇILMAYACAKTIR.

11) Yazılım yüklemesi bitince şimdi USB kablonuzu programı kapattıktan sonra çıkarabilirsiniz yazısı çıkana kadar bekleyin. Yazı çıkınca enter a basın program kapanacak. USB kablonuzu çıkarabilirsiniz.

12) Artık güç tuşuna basarak telefonunuzu açabilirsiniz. İlk açılış her zamankinden uzun sürebilir telaşlanmayın. Cihaz açılana kadar bekleyin.

TELEFONUNUZ ARTIK HANGİ ÜLKE ROMUNU YÜKLEDİYSENİZ O ÜLKE YE YENİ YAZILIM GELDİĞİNDE OTOMATİK GÜNCELLEMEYLE YAZILIM GELECEKTİR.

YAZILIM YÜKLEME İŞLEMİ BİTTİ TELEFONUNUZ KULLANMAYA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaygisiz -- 2 Aralık 2018; 3:43:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaygisiz

BU TALİMATLARI YAPIP TELEFONUNUZA ROOM YÜKLEDİĞİNİZ ZAMAN OLUŞABİLİCEK HİÇ BİR HASARDAN (YAZILIM VE DONANIM) BENİ MESUL DEĞİLİM.

ALTTA ANLATICAĞIM YÖNTEM SONY XPERIA XZ PREMIUM CİHAZIMDA ANDROID 9 PIE GÜNCELEMESİNDE DENENİP BAŞARILI OLUNMUŞTUR.

İlk olarak Alttaki linkteki dosyaları indirin
    Newflasher: https://drive.google.com/open?id=1nIv1hq3xy9To6SYetwvCXjJG6knIg-0I
    XperiaFirm:https://drive.google.com/open?id=1X4GU7emMFJmnSdlrckpVYCd9u5XV9cef
    XperiaFirm ve Newflasher programlarını aynı klasöre açın.

1) XperiaFirm programı üstünden linkteki sayfada anlatıldığı talimatları izleyerek Sony telefonunuz için sistem yazılımı indirin. Link:http://www.cepreset.net/2015/09/sony-xperia-xperifirm-rom-indirme.html

2) İndirdiğiniz yazılımı alttaki ekran görüntüsünde sadece seçili olan dosyaları kopyalayarak Newflasheri çıkarttığınız klasörle aynı klasöre kopyalayın. (Kopyalanmayacak dosyalar .ta uzantılı ve bazı .sin uzantılı dosyalar)

Neden kopyalanmadığına gelince:

• .ta uzantılı dosyalar sim kart kilidiyle ve başka kilitle ilgili dosyalar sorun çıkarabilir.
    • Kopyalamadığımız .sin uzantılı dosyalarda sistemi sıfır fabrika ayarları gibi temiz kurulum yapacağından kişisel veri ve kurulu programları değiştirmemek adına kopyalamıyoruz.

3) Yüklemeye geçmek için telefonumuzu kapatıyoruz. USB kablo ile telefon bağlantısını kesiyoruz.

4) Telefon kapandıktan sonra ses kısma tuşuna basılı tutarken USB kablosunu telefona takıyoruz.

5) Elimizi ses kısma tuşunda üstte yeşil bir ışık yanana kadar tutuyoruz.

6) Şimdi telefon Flash Moduna geçti.

7) DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN ŞEY newflasher İLE YÜKLENECEK SİSTEM YAZILIM DOSYALARININ AYNI KLASÖRDE OLMASI GEREKLİ MUTLAKA. YOKSA YAZILIM AKTARMA BAŞARISIZ OLUR.

8) Newflash programı olan açtığımız dizindeki Newflasher.exe dosyasını tıklayıp açıyoruz. Karşınıza siyah bir komut ekranı açılacak

9) Gelen komut ekranında ilk sorulan soruya n yazıp entere basıyoruz. Karşımıza gelen ikinci soruya da n yazıp entere basıyoruz.

10) Yazılım atılmaya başlayacak. YAZILIM ATILMA ESNASINDA BİLGİSAYARINIZ HİÇ BİR ŞEKİLDE KAPATMAYIN ELEKTRİĞİNİ KESMEYİN TELEFONUN BİLGİSAYAR İLE OLAN KABLO BAĞLANTISINI KESMEYİN YOKSA YAZILIM ATMA YARIDA KALACAK VE TELEFONUNUZ BİR DAHA YAZILIM ATMADAN AÇILMAYACAKTIR.

11) Yazılım yüklemesi bitince şimdi USB kablonuzu programı kapattıktan sonra çıkarabilirsiniz yazısı çıkana kadar bekleyin. Yazı çıkınca enter a basın program kapanacak. USB kablonuzu çıkarabilirsiniz.

12) Artık güç tuşuna basarak telefonunuzu açabilirsiniz. İlk açılış her zamankinden uzun sürebilir telaşlanmayın. Cihaz açılana kadar bekleyin.

TELEFONUNUZ ARTIK HANGİ ÜLKE ROMUNU YÜKLEDİYSENİZ O ÜLKE YE YENİ YAZILIM GELDİĞİNDE OTOMATİK GÜNCELLEMEYLE YAZILIM GELECEKTİR.

YAZILIM YÜKLEME İŞLEMİ BİTTİ TELEFONUNUZ KULLANMAYA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.
    tamam hocam bunu paylaşmışsınız iyi hoşta XZ de herhangi bir flashtool hatası bulunmamakta sıkıntı yok yeni flasher olmadan çok rahat kurulum yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Uygulamayı açtıktan sonra yatay oalarak telefon elinizde 8 çizmeye çalışın kısaca kalibre yapın düzelebilir olmaz ise yazılım onarımı şart. O da olmaz sa donanımsal bir sıkıntı olabilir.
    Hocam aktif olarak xz ile navigasyon kullanıyor musunuz siz? Hangi navigasyonu kullanıyorsunuz?

Bende XZ yok hocam yardımcı olmaya çalışıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.