< Bu konunun sahibi BRC_KHAN iken BRC_KHAN tarafına aktarılmıştır -- Kas 5 2019 10:15PM > |
Bildirim
< Bu konunun sahibi BRC_KHAN iken BRC_KHAN tarafına aktarılmıştır -- Kas 5 2019 10:15PM > |
Ben cihazın hiçbir renginde ve sürümünde sorun olduğunu düşünmüyorum.. Sadece bazı arkadaşların gözleri çok keskin ve hdr ekranın iç yapısındaki üretimsel özelliklerini dahi görebiliyorlar.. Yoksa en yüksek parlaklığa getir yok bilmem hangi renk temayı seç bide parmağınla sertçe bastırarak sıvazla.. Ee ne oldu?? ekranda çizgi çıktı!!!! Ben bu şekilde çizgi görüyorsam bunlarla uğraşıyorsam zaten telefonu servise götürmekten önce kendimi psikiyatri kliniğine götürürüm.. Bu kadar bu konu..
Bende yeni sorun keşfettim arkadaşlar.. Eğer telefonu elimize alıp amuda kalkarsam.. Aynı zamanda sol gözümü kapatıp sağ gözümüde hızlı hızlı kırparsam ve o sıradada akşam güneşi vurmuşsa ve rüzgarda lodosa döndüyse ekranda bir yazı çıkıyor.. SEN SALAKSIN!!! yazıyor arkadaşlar.. Sizce bu bir sorun mudur servis değişim yapar mı? Acil cevap bekliyorum.. Sağolun ;) |
Pil ömrünün iyi olması için tavsiyeleri şöyle düzenli şekilde topladım. Bunu telefona da kaydettim. İlerde soran olursa kopyala yapıştır yaparız :
* İlk günler pil biraz çabuk bitiyor, kullandıkça açılıyor. Öncelikle telefonda şu uygulamaları devre dışı bırakın: AVG antivirüs, Amazon Kinddle, Amazon Shopping, Google Chrome Başka kullanmayacağınız uygulama varsa devre dışı bırakabilirsiniz. * Google Chrome yerine SAMSUNG tarayıcı yükleyin, çok az pil harcar. Ayrıca ADBLOCK reklam engelleyiciyi de samsung tarayıcı ayarlarından ekleyin. * Google uygulamasını açıp ayarlara gelin. Bildirimlere tıklayın. Orada "Özet akışı" göreceksiniz. Onu açıp "kartı göster"i kapatın. Veri tasarrufu açık olsun. Ve altta almak istemediğiniz tüm bildirimleri listeden tek tek kapatın. * Facebook Messenger asla kullanmayın. Messenger tam bir pil katilidir. * Ayrıca konum bilgisi (gps) sadece gerekli zamanlarda açın. Boşu boşuna açık kalmasın, o da pili çok sömürür. Ben hergün kontrol ederim, açık unutmuşsam hemen kapatırım. * Ekran ışığını gereksiz yere aşırı parlak kullanmayın. Ev veya mekan içinde kısın. Ben dışarda bile full ışık açmaya gerek görmüyorum, yetiyor. * Dileyenler stamına modunu açıp daha uzun pil süresi alabilir. Ancak bunu yapmanın, performansı biraz düşürdüğünü belirtmeliyim. . |
Dün deneme yaptık arkadaş ile ekranda bastırınca iz oluşuyormu diye birşey göremedik sonra arkadaşın motosiklet ile ekranın üstünden geçtik o zaman belli belirsiz bir çizgi oluştu ama hemen kayboldu bugün de araba ile deneyeceğiz.
|
Bir arkadaş pm'den sormuş ancak cep tel olmadan pm yazamıyorum.
"Hocam, 2 yıllık xperia m5ten sonra her şey çok daha hızlı. 1 gün oldu daha alalı, ilk görüşlerim: Kamera: Hızlı açılış, odaklama ve çekim. Kalite iyi, toplamda 8/10 Ses: Orta-iyi kalitede medya sesi ve çok iyi görüşme sesi var. 8/10 Batarya: sabahtan beri elimde, kamera vs. kurcaladım. Şarj şu anda %34. 9/10 Akıcılık 10/10 Kasma donma hiç olmadı. Fiyatına göre süper bence. Tavsiyem alırken ödemeden sonra mağazada açtırıp ayarlardaki tüm testleri elemanla birlikte yapın (ekran, ses, gps, sensör vs.) Yardımım olduysa ne mutlu. Selamlar " |
Berlin'den selamlar millet. OIS olsaymış tadından yenmezmiş lakin detaylar efsane millet. Daha anca böyle etrafı gezip fotoğraflamaya başladım, fırsat buldukça buraya atarım. Sağlıcakla kalın |
Öncelikle herkese selmalar,
Buraya üye olduğumda XZ1 kullanıcı HOBİ kulübü olduğunu sanıyordum ama teknisyenler ve kullanmayıp şikayet edenler kulübüne döndüğünü gördüm. Sayfalardır geziyorum şikayetten başka adam gibi paylaşım yapan yok ülkemizin havasındanmıdır suyundanmıdır onuda anlamış değilim. Şikayetler buraya değil "şikayetvar.com" isimli bir site var oraya yazılması lazım:buraya yazılanları da hiç gerçekçi bulmadığımı da belirtmek isterim. Sürekli parazit yapanlardan dolayı bir şey paylaşan yok burada herkesin tadı kaçıyor. Örnek olması maksadıyla; Google drive de ÜCRETLİ olan "warp-drive" ve sony tema apk ları (sony retro, playsation, vhs vs.) aptoide.com dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 6-7 Ücretli sony temasını indirip kaspersky den de tarattırdım ayrıca hem XZ1 hemde Z3+ cihazımda da kullanıyorum güvenle indirip kurabilirsiniz. Özellikle warp-drive hareketli temayı tavsiye ederim. https://warp-drive-sony-mobile-communications.tr.aptoide.com/ -Manuel fotoğraf çekimlerimizi ayarlarıyla beraber paylaşalım -Uygulama önerilerimizi paylaşalım. (xperia actions - iyi geceleri inceleyen oldumu ?) -Cihazı nasıl verimli kullanırız. paylaşalım. ŞİKAYETLERİ MÜDÜRİYETE MEMNUNİYETİ MÜŞTERİLERE SÖYLEYELİM. BURASI TAMİR FORUMU DEĞİL VE XZ1 LERDE KRONİK BİR ARIZA MEVCUT DA DEĞİL. (ANAKART, GHOST SCREEN VE BOOTLOP ARIZALARI LG LERİN KRONİK BELASIDIR BU DOĞRUDUR ARZU EDEN ŞİKAYETVAR.COM A GİRER İSTATİSTİKLERE BAKAR BENLE ORADA DA KARŞILAŞIRSINIZ.) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRiver -- 16 Ağustos 2017; 23:43:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 23 Ağustos 2017; 4:25:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 23 Ağustos 2017; 8:56:50 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 23 Ağustos 2017; 15:28:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 3 Eylül 2017; 1:48:33 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 18 Eylül 2017; 18:29:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |