Şimdi Ara

Sony Xperia XZ2 5.7'/18:9 Ekran/SD845/3180mAh [Ana konu] Dayanıklılık Testi Geldi !!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
3
Favori
15.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GeçerkenUğradı

Youtube üzerinde gördüğüm kadarıyla yazılım konusundan batmış sony o gece çekimleri ney öyle abi eski z5 daha iyi çekiyordu kompak model gelememesi ayrı saçmalık

örnek kanal : supersafTV vs.

Okuduklarım ve izlediklerim ise tersini söylüyor.
    Kamera çok başarılı bulunmuş, çoğu uzman S9 ve iphone X'den başarılı olduğunu söylüyor.

Neyse, gelsin bakacağız.
    Ben XZ2 compact siparişi verdim İtalya'dan, hediyesi olan WH-1000xm2 ile birlikte oldukça ucuza geliyor.
  • tüm avrupa da satışa çıktı bura beklesin dursun?
    tek merak ettiğim bu jp nin suçu mu yoksa tr sony'nin????
  • Beyler kameranın o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Gece çekimleri bence abartıldığı kadar kötü değil ayrıca kötü değil. Her sene tel değiştirmediğim için bir kere alır kullanırım kafasındayım. Hâlâ Xperia Z kullanıyorum :) En yakın zamanda geçmem lazım ama tabi 4000 de veremem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu model ilgimi çekiyor kamera özellikleri başarılı

Compact bekleyen arkadaşlar maalesef Yurt dışı sitelerine sarılacak..

Black, White Silver, Moss Green renkler görsellerde oldukça ilginç ve şık duruyor.

Kısa sürede HB ve N11 gibi yerlere de bekliyoruz...
  • anlaşılan bu model ülkemize gelmeyecek. hala yazılım numaramız yok.
  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    Sony resmi sitesinde görünüyor, biraz geç gelecek sanırım. Kendi adıma compactı getirseler, daha uygun fiyatlı olacağından çok mutlu olurum. Kolay gelsin. (Z3 plus).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında Z3+ da olduğu gibi yaz aylarına sarkabilir bu cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

quote:

Orijinalden alıntı: GeçerkenUğradı

Youtube üzerinde gördüğüm kadarıyla yazılım konusundan batmış sony o gece çekimleri ney öyle abi eski z5 daha iyi çekiyordu kompak model gelememesi ayrı saçmalık

örnek kanal : supersafTV vs.

Okuduklarım ve izlediklerim ise tersini söylüyor.
    Kamera çok başarılı bulunmuş, çoğu uzman S9 ve iphone X'den başarılı olduğunu söylüyor.

Neyse, gelsin bakacağız.
    Ben XZ2 compact siparişi verdim İtalya'dan, hediyesi olan WH-1000xm2 ile birlikte oldukça ucuza geliyor.

Alıntıları Göster
    Öncelikle telefonunuz şimdiden hayırlı olsun.

İtalya'dan nasıl sipariş verdiğinizi öğrenebilir miyiz?

• nohackmove kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun. Hangi rengi sipariş verdiniz. Bizim de alma şansımız var mı?. Geldiğinde düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniz. 4 göz le bekliyoruz. Saygılar.

• Beyler aceleye gerek yok, ürünler mayıs sonu veya haziran sonunda görürsünüz, Sony Xperia xa2 2499tl, Sony Xperia xz2 ise 3899tl den gelecek, xz2 de sadece mh750 kulaklık çıkıyor - dönüştürücü verilmiş,,,, siz parayı biriktirmeye bakın, xz2 compact almaya değmez,,, compactlık bitmiş

• koreli41 kullanıcısına yanıt
    xa2 2499 eminmisin?
    çok 310-350 euro satışı var. 1999 maksimum olması gererek.
  • Sony mobile Türkiye piyasasında bitmiştir, gerek fiyat gerek servis-müşteri kalitesi ile sıfır sıfır sıfır. Sony trinitron ve mp3 kalitesini mobil bölümüne aktaramamıştır, euro fiyatı+%18 kdv +%10 vergi +200-400tl kar payı ekleyin=Türkiye resmi teknosa, vatanbilgisayar fiyatı çıkar

• https://www.sonymobile.com/tr/products/phones/

Şuraya eklenen cihazlar geliyordu galiba. XZ2 gelecek bence ama compact muhtemelen yine gelmeyecek, sitede xz1 compact da yok mesela. XZ2c keşke gelseydi diyorum tam bir canavar olmuş o cihaz.
  • Yurt dışından sipariş versin bir arkadaş var dı? Cihazı geldi mi acaba?

• Sen koskoca telefon firmalarına sensör sat millet yazılımla neler çıkartsın kendi yazılımını geliştirmekten aciz ol çok değişik firma sony ama seviyoruz kendilerini

• 30.04.2018 tarihi ile hala Türkiye yazılımı düşmedi. Mayısı geçtim haziran ayına sarkabilir bu cihaz.
  • kısıtlı ülkelerde satılmasına rağmen kullanıcı hataları geliyormuş.alt hoparlörde ses bozukluğu, bluetooht ile bağlanma problemleri ekranda çizik ve bazı kısımlarında ekran algılamama.
    zaten bu saatten sonra da gelmesin.
    bir firmaya arayıp yada mesajla geliş tarihi sorulduğunda belirsiz ifade kullanılması ne garip!!!!!
  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    ALt hoparlör dışında geri kalanı yazılımsal gibi gözüküyor. Bakalım hocam daha 1 adet güncelleme aldı. 2 veya 3 de toplar gibi gözüküyor.
  • Zaten Sony hep Şubat'ta tanıtır, cihaz Türkiye'ye Haziran'da gelir. Mağazalara tamamen yerleşmesi de Temmuz'u bulur. Bunun sebebini bulursak evrenin sırrını çözeriz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtuFortuna -- 2 Mayıs 2018; 13:0:58 >
  • sonunda tr romu düştü çok şükür.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.