Şimdi Ara

Sony Xperia XZ2 tanıtıldı: İnce çerçeveye merhaba (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaa bunlar salak. 198gr telefonmu olur? Selfie kamera 5mp.Ocak da çıkardıkları telefonda bile 8mp var. Halâ f2. Evet bu tarihten sonra sony'nin mobil departmanı kapama tarihini veriyorum. 1 sene sonra sony mobil departman sizlere ömür. Gerizekalı Sony.

• Sony Xperia XZ2 tanıtıldı: İnce çerçeveye merhaba
  • _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Bunu nerede gördünüz hocam?

Başka bir cihaz mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Z2 ile Z3 çıktığında çoğu kişi "vay be" demişti, bu telefon bunu başaramayacak. Elimde 4.yılını doldurmak üzere olan Z3 var, elimdeki telefonu bana bıraktıracak kadar büyük bir yenilik göremedim.

Sanırım maalesef Apple tarafına geçmek zorunda kalacağım. Android tarafında Sony bitti, Samsung ise benim için her zaman çöp, bedava verseler kullanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 26 Şubat 2018; 12:23:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

Bunu nerede gördünüz hocam?

Başka bir cihaz mı acaba?

Murat Gamsız paylaşmış ınstagram da orada gördüm.
  • insom kullanıcısına yanıt
    Bende tarih veriyorum Sony kapanmayacak ama sende seneye yüzsüz gibi buralarda dolanmaya devam edeceksin.

• AAhh sony ahhh ne olurdu Metin Oktay gibi sende 'Bizi sevenleri üzmeyelim ' deseydin.

• Telefon nokia gibi olmuş. Arkası yine düz olup sadece çerçeve incelse yeterli. Donanıma lafım yok. Parmak izi okuyucu kötü olmuş yeri. Kamera yeride kötü. Z5'in çerçeveleri ince ve az daha köşeleri ovali gibi olsa manyak ötesi olurdu kanaatindeyim. Ancak ön yüz güzel. Bakalım sonraki modellerde nasıl olucak. Xz Pro esas beklediğim telefon. Arka kısım çok tüpsiz olmuş ancak.

• Ya bi önceki parmak izi okuyucusu mükemmel yerindeydi, macera arama sony!!!

• Anlasilan android tarafinda Samsung yine supurecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

En boy oranı çoğu site 18:9 yazmaya başladı ama ana kamera F2.0, ikinci kamera F2.2 gibi sanki.

Hocam sen olayları karıştırıyon gibi geldi bana ama neyse hayırlısı

• Çocuk öyle yüzsüz muzsuz deyip terbiyesizlik yapma o olmayan aklını alırlar neye uğradığını şaşırırsın. Sony sana para mı veriyor veya sony'de mi çalışıyorsun ki böyle terbiyesizlik yapıyorsun? Edepli ol haddini bil.

Başka Bi cihaz veya fake olabilir

• EFSANE GELDİ İŞTE.

SONY.

• Ben 4.5 senedir Z2 kullanıyorum. Hersene adam akıllı bir telefon çıkaracaklar diye bekliyorum. Evimde ki herşey sony. Bu geri zekalı firma müşterisini dinlemiyor. Esato'da bile 14-15 senedir Sony kullanan insanlar isyanda. Her sene cuvalliyorlar. Nasıl ki laptop bölümünü kapattı (yanlış hatırlıyor olabilirim satmış da olabilirler) aynısı mobil bölümünde olacak. Sondan kaçılmaz. Ya bunlar muhendislerinin hepsini kovup yeni vizyonu olan insanlar alırlar işe ya da batarlar. Adamlar nato mermer nato kafa.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

Başka Bi cihaz veya fake olabilir
    https://www.youtube.com/watch?v=hxEK5NG9nuA&t=0s
    https://www.youtube.com/watch?v=AKOqKDGx21M&t=0s

- açıklamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 26 Şubat 2018; 12:54:47 >

• Bu mu ince çerçeve? Sony resmen dalga geçiyor bizle. Beceremedik deyip gidin işte kardeşim. Yıllardır çöp cihazlarla milleti yolma peşindesiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mail_er

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

En boy oranı çoğu site 18:9 yazmaya başladı ama ana kamera F2.0, ikinci kamera F2.2 gibi sanki.

Hocam sen olayları karıştırıyon gibi geldi bana ama neyse hayırlısı

Yok ön kamerayı kastetmiştim. Arka kesin bilgi 19MP F2.0, ön 5MP F2.2.
    https://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-xz2/specifications/

Sizin attığınız resimde çift kamera vardı da onun için söylemiştim :)

Güzel özellik tabi.

• Ulan hay çerçevenize ya

Bütün telefonlar samsung gibi mi olmalı?

Bundan daha az çerçeve kullanımda sıkıntı yaratıyor

Yakında bu aptal çerçevesizlik modasının da sonu gelecek

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.