Genelleme yaparak konuşmayın bence. Samsung ve Apple ürünlerini kullanmış biri olarak şuan Xperia X kullanıyorum (2 yıldır) gayet memnunum. Sony arayüz olarak da Androidin en iyisi bence (istisna sıkıntılı modelleri dışında). En az çöken telefon markası. Sırf karalamak için yorum yapıyorsunuz.
acemiteknolojist
kullanıcısına yanıt
Sırf karalamak için yorum yapmıyorum kardeşim.
Zamanının amiral gemisine yapmış olduğu bir hainliği söylüyorum. O bazı modeller gelecekte senin telefonun olabilir bunu da göz önüne alarak benim karaladığımı söyle.
Ayrıca en az çöken mi telefon markası.
Başarısız bir sony fanboyusun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bay Robot
kullanıcısına yanıt
Söylediklerim senin ki gibi kullanıcı deneyimi olmadan ön yargılı bir yorum değil. Bizzat deneyimlerime dayanarak yaptım o yorumu. Senin bunu kabullenip kabullenmemen de önemli değil. Kendini ölçü zanneden sıradan bir klavyeşörü ciddiye almıyorum :)
çok güzel albeni diyor
Yine yapmışlar karizma telefonu.Xperia Ray zaten tarihin gördüğü en karizması.Neo güzeldi.Arada Xperia s gibi çirkinler seriler de çıktı ama z serisinden beri çok şık.Bu keşke azcık daha kasası olsaymış dedirtti.Neresinden tutacaz birader bunu.
Bir kere Sony'de akıl olsa Xperia kaldırır, yeni bir isimle devam eder. Telefon çok güzel ama arkadaki 'Xperia' yazısını görünce tüm sempatim kayboldu.
Compact versiyonu gelir mi acep?
Türkiye den çıktığı için bize gelmez ancak üret1 model atlayarak compact modelleri çıkacağı için ve xz3 de compact versiyon olmadığı için gelir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme