Şimdi Ara

Sony Xperia Z için mahkeme yolu (KUTULU DEĞİŞİM YAPILDI!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen aşağıda özet olarak yazdığım Sony Xperia Z sorunumu okuyun ve yardımcı olabilecekler varsa cevap yazarsa memnun olurum.

Telefon Türiye'ye geldiği ilk gün Sony Center'dan satın aldın. Bir süre sonra hoparlör bölgesinde normalden daha kısık ses çıktığı için teleservice'e yolladım. Telefona parça değişimi yapıldığı söylendi ve geri gönderildi bu işlemi 6 kez tekrarladım ve ikinci gönderişimden itibarende değişiim talebinde bulundum fakat hiç biri olumlu yanıtlanmadı. Telefonumu Ekim 2013'ten beri 6 kez service yolladığım için hala aktif olarak kullanamaktayım. Bana son gelişinden sonra telefonumu yıkadım fakat bu seferde ekrana su aldığını gördüm ama telefon hala çalışıyor. Şimdi tekrar servise göndermeyi düşünmüyorum. Hafta içi mahkemeye veya tüketici heyetinden hangisine başvuruda bulunmam gerekiyor. Lütfen bu onuyla ilgili birbirimize destek olup daha önce dava açanlar varsa dilekçe örneklerini ve uygulamam gereken yolları açıklarlarsa sevinirim. Teşekkürler..

AZMİN ZAFERİ.. EKİM 2013'DEN BERİ SERVİSTE SÜRÜNEN TELEFONUM TELESERVİCE YASAL DESTEK EKİBİNİN ÇABASIYLA KUTULU DEĞİŞİMİ YAPILDI..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiSTAR -- 12 Şubat 2014; 13:25:57 >

• Fotoğrafları
     Sony Xperia Z için mahkeme yolu (KUTULU DEĞİŞİM YAPILDI!!!) Sony Xperia Z için mahkeme yolu (KUTULU DEĞİŞİM YAPILDI!!!)

• Öncelikle cihazi bence servise gonderin yüksek ihtimalle garanti disi kalacak ozellikle 6 kez cihazin ayni sorundan servisi gittigini kanitlaya bilirseniz tuketici heyetine kesinlikle para iadesi yada cihaz degisimini alirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

Öncelikle cihazi bence servise gonderin yüksek ihtimalle garanti disi kalacak ozellikle 6 kez cihazin ayni sorundan servisi gittigini kanitlaya bilirseniz tuketici heyetine kesinlikle para iadesi yada cihaz degisimini alirsin.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öncelikle cihazi bence servise gonderin yüksek ihtimalle garanti disi kalacak ozellikle 6 kez cihazin ayni sorundan servisi gittigini kanitlaya bilirseniz tuketici heyetine kesinlikle para iadesi yada cihaz degisimini alirsin.

6 kez gönderimin kanıtı Teleservice'in servis fişlerini saklamam yani tamamı elimde duruyor. Tekrar servise yolladığım takdirde garanti dışı kalması kötü birşey değil mi ve para iadesi mevzusunda telefonu kaç paradan satın aldıysam tamamı tarafıma geri ödeniyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiSTAR

quote:

6 kez gönderimin kanıtı Teleservice'in servis fişlerini saklamam yani tamamı elimde duruyor. Tekrar servise yolladığım takdirde garanti dışı kalması kötü birşey değil mi ve para iadesi mevzusunda telefonu kaç paradan satın aldıysam tamamı tarafıma geri ödeniyor değil mi?

Evet faturada yazan ücreti geri alirsin ve o.fişleri saklaman çok iyi olmus en kisa surede tüketici haklarina basvur en fazla 3 aya kadar hersey sonuçlanır

• Hocam geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda telefonuna kavuşursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyubov

Hocam geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda telefonuna kavuşursun

Teşekkürler, telefonum şu an elimde ama fotoğraflarda gösterdiğim durumda duruyor ve arada tuşlarda işlememezlik sorunu oluşuyor bu da cihazı kullanılamaz yapıyor haliyle.
  • quote:

quote:

Teşekkürler, telefonum şu an elimde ama fotoğraflarda gösterdiğim durumda duruyor ve arada tuşlarda işlememezlik sorunu oluşuyor bu da cihazı kullanılamaz yapıyor haliyle.

Sana tavsiyem tamamen cihazi oldurmeden kapat ve pirince koy.tüketicihaklarinda cihaz incelemeye gittiginde bedava suclu cikma

• quote:

quote:

quote:

Sana tavsiyem tamamen cihazi oldurmeden kapat ve pirince koy.tüketicihaklarinda cihaz incelemeye gittiginde bedava suclu cikma

Alıntıları Göster
    Bu ve buna benzer durumlarda olup dava açanlar dilekçe örneklerini gönderirlerse çok sevinirim. Hafta içi dava açmayı planlıyorum o yüzden dilekçe örneklerini en kısa sürede gönderirseniz inceleme fırsatım daha iyi olur.

Bununla ilgili daha önce daha açmış arkadaşlara; Tüketici mahkemesinde nasıl bir yol izlemem gerekiyor tam olarak onunla ilgili aydınlatılırsam sevinirim.

• quote:

Bu ve buna benzer durumlarda olup dava açanlar dilekçe örneklerini gönderirlerse çok sevinirim. Hafta içi dava açmayı planlıyorum o yüzden dilekçe örneklerini en kısa sürede gönderirseniz inceleme fırsatım daha iyi olur.

Bununla ilgili daha önce daha açmış arkadaşlara; Tüketici mahkemesinde nasıl bir yol izlemem gerekiyor tam olarak onunla ilgili aydınlatılırsam sevinirim.

Alıntıları Göster
    Diğer ekran görüntüleri
     Sony Xperia Z için mahkeme yolu (KUTULU DEĞİŞİM YAPILDI!!!) Sony Xperia Z için mahkeme yolu (KUTULU DEĞİŞİM YAPILDI!!!)

• quote:

Diğer ekran görüntüleri

Alıntıları Göster
    Konu güncel

• quote:

Konu güncel

Alıntıları Göster
    Tüketici mahkemesine dava açınca servisten sonra kapaklar tam kapalı olmasına rağmen içine su aldığını söylemeli miyim?
  • quote:

Tüketici mahkemesine dava açınca servisten sonra kapaklar tam kapalı olmasına rağmen içine su aldığını söylemeli miyim?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar buna benzer bir sorun yaşayan yok mu aranızda!?
  • Hocam şimdi fotolara baktım da telefonu ciddi ciddi yıkamışsın sen yaaa!! :)

büyük geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kurugürültü

Hocam şimdi fotolara baktım da telefonu ciddi ciddi yıkamışsın sen yaaa!! :)

büyük geçmiş olsun

Teşekkürler. Yazın havuza girdim bu cihaza hiç bir sorun yaşamadım. Su altı fotoğraflarım var ama son kez servise yolladıktan sonra muslukta yıkadım ve sonuç fotoğraflardaki gibi..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kurugürültü

Hocam şimdi fotolara baktım da telefonu ciddi ciddi yıkamışsın sen yaaa!! :)

büyük geçmiş olsun

Teşekkürler. Yazın havuza girdim bu cihaza hiç bir sorun yaşamadım. Su altı fotoğraflarım var ama son kez servise yolladıktan sonra muslukta yıkadım ve sonuç fotoğraflardaki gibi..

Alıntıları Göster
    Bi arakdaşım söylemişti servise giden telefonlar su ve toz geçirmezlik özelliklerini kaybediyorlarmış. Büyük ihtimalle senin durumda böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: n_geen

Bi arakdaşım söylemişti servise giden telefonlar su ve toz geçirmezlik özelliklerini kaybediyorlarmış. Büyük ihtimalle senin durumda böyle.

Alıntıları Göster
    YENİ SONY XPERİA Z

• WiSTAR kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir yol izlediğinide yazarsan iyi olur
  • quote:

Fotoğrafları

bu nasıl bi saçmalık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.