Şimdi Ara

SONY XPERİA Z İNTERNET PAYLAŞIM HATASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
16.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şunun cevabını söyler misiniz birkaçınız, en azından yazılımın ülke ülke değişmesi ile mi ilgili anlayalım.

*#*#7378423#*#* çevirin sonra: Service info -> Software info -> Customization Version
  • 1271-5145-R4B yazıyor benımkınde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yazılım güncellemesi aldım ama halen hata alıyorum maalesef. Yarın akşam Ares'in Türkçe romu flashlayacağım artık maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemuska

Arkadaşlar yazılım güncellemesi aldım ama halen hata alıyorum maalesef. Yarın akşam Ares'in Türkçe romu flashlayacağım artık maalesef.

Bu iş iyice can sıkmaya başladı.milyarlık tlf kullanıyoruz çektiğimiz derde bak.dostum bi çözüm bulursan ve paylaşırsan çok sevinirim.evimde internet modemi diye tlf kullanıyorum.sıkıntı olunca,hadi dedim 4.2.2yi bekleyeyim.bunda da çözülmediyse napcaz yaa..

• quote:

Orijinalden alıntı: hmozdemirr

quote:

Arkadaşlar yazılım güncellemesi aldım ama halen hata alıyorum maalesef. Yarın akşam Ares'in Türkçe romu flashlayacağım artık maalesef.

Bu iş iyice can sıkmaya başladı.milyarlık tlf kullanıyoruz çektiğimiz derde bak.dostum bi çözüm bulursan ve paylaşırsan çok sevinirim.evimde internet modemi diye tlf kullanıyorum.sıkıntı olunca,hadi dedim 4.2.2yi bekleyeyim.bunda da çözülmediyse napcaz yaa..

Rica etsem sende hangi rom kullandigini soyleyebilir misin? Bu aksam bunun icabina bakacagim artik. Hepimiz ayni dertten muzdaribiz. Ares Turkiye icin olan Rom'u paylasti. Artik o da olmazsa, Turkcell'i arayip cozdurecegim.

• arkadaslar ben xperia z yi hollandadan aldım. hiçbir rom, root vs işlem yapmadım orjinal halde . 14 mayıstan beri türkiyedeyim ve hattım turkcell ama hiç dediğiniz sorunu yaşamadım. hotspot özelliğinide hergün olmasana haftada 2-3 kez kullanıyorum. hatta cihaza 2 kez güncelleme geldi (yaklasık 1,5 ay ve 1 hafta önce gibi 4.2.2) ama hiç sorun olmadı yine. dün gece ise cihaza flastool yöntemi ile türkçe 4.2.2 yi yükledim. (çünkü hollanda romu içinde vodafonun silemediğim 3 programı vardı ve albümde takılmalar oluyordu) az önce hotspot özelliğini tekrar denedim ve çalışıyor. hatta şuan bu mesajı xperia z ye bağlanarak atıyorum hotspot üzerinden. eğer yardımcı olabileceksem, yani ayarlar kısmında bakmamı istediğiniz bir yer falan olursa yardım etmeye çalısırım. SONY XPERİA Z İNTERNET PAYLAŞIM HATASI

SONY XPERİA Z İNTERNET PAYLAŞIM HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanli -- 3 Temmuz 2013; 12:36:06 >

• Hotspot tan bahsediyorsanız ben laptopumu az önce denedim ve bağladım XZ'ye ve çalıştı sorunsuz.

Alttaki de bağlı olduğunu gösteren ekran:

Not: Hattım Turkcell. İspanya romunu kullanıyorum şu anda. (Gerçi farketmiyor hangi rom olduğu çalışması lazım her romda.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 3 Temmuz 2013; 12:41:29 >
  • Customization version:1271-5145_R7A diye geçiyor..ben turkcellide aradım.ilk defa böyle bir şikayet aldıklarını,sony ile görüşmemi söylüolar.sony soruyorum servise gönderin diyo.şu sorunu çözmek için yapmadığım halt kalmadı.o yüzden sizden umutlu,mutlu haberler bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: inanli

arkadaslar ben xperia z yi hollandadan aldım. hiçbir rom, root vs işlem yapmadım orjinal halde . 14 mayıstan beri türkiyedeyim ve hattım turkcell ama hiç dediğiniz sorunu yaşamadım. hotspot özelliğinide hergün olmasana haftada 2-3 kez kullanıyorum. hatta cihaza 2 kez güncelleme geldi (yaklasık 1,5 ay ve 1 hafta önce gibi 4.2.2) ama hiç sorun olmadı yine. dün gece ise cihaza flastool yöntemi ile türkçe 4.2.2 yi yükledim. (çünkü hollanda romu içinde vodafonun silemediğim 3 programı vardı ve albümde takılmalar oluyordu) az önce hotspot özelliğini tekrar denedim ve çalışıyor. hatta şuan bu mesajı xperia z ye bağlanarak atıyorum hotspot üzerinden. eğer yardımcı olabileceksem, yani ayarlar kısmında bakmamı istediğiniz bir yer falan olursa yardım etmeye çalısırım. SONY XPERİA Z İNTERNET PAYLAŞIM HATASI

Çok teşekkür ederim ilginiz için arkadaşlar.

Ayarlar --> Wireless & Networks (More) ---> Mobile Networks --> Access Point Names -->

Buradaki seçili olana tıklar mısınız? Turkcell falan yazıyordur. Daha sonra çıkan sayfadaki ayarları sırayla bize yazabilir misiniz?

Name
    APN
    ...
    Bearer

Diye devam ediyor bende. Bunları yazarsanız çok memnun olurum. Akşam kesin kuracağım ROM'u ama herkes yapamayabilir diye en azından çalışan bir APN ayarı ile denemek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Hotspot tan bahsediyorsanız ben laptopumu az önce denedim ve bağladım XZ'ye ve çalıştı sorunsuz.

Alttaki de bağlı olduğunu gösteren ekran:

Not: Hattım Turkcell. İspanya romunu kullanıyorum şu anda. (Gerçi farketmiyor hangi rom olduğu çalışması lazım her romda.)

Aresmar son bir ricam var. Az önceki iletimde istediğim ayarları sen de paylaşabilir misin? Bizim muhtemelen ayarları algılamakta sıkıntımız var. Bunlar otomatik kurulması gerekiyor bildiğiniz üzere. Sanıyorsam rom'dan rom'a değişebilen bir şey bu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inanli

arkadaslar ben xperia z yi hollandadan aldım. hiçbir rom, root vs işlem yapmadım orjinal halde . 14 mayıstan beri türkiyedeyim ve hattım turkcell ama hiç dediğiniz sorunu yaşamadım. hotspot özelliğinide hergün olmasana haftada 2-3 kez kullanıyorum. hatta cihaza 2 kez güncelleme geldi (yaklasık 1,5 ay ve 1 hafta önce gibi 4.2.2) ama hiç sorun olmadı yine. dün gece ise cihaza flastool yöntemi ile türkçe 4.2.2 yi yükledim. (çünkü hollanda romu içinde vodafonun silemediğim 3 programı vardı ve albümde takılmalar oluyordu) az önce hotspot özelliğini tekrar denedim ve çalışıyor. hatta şuan bu mesajı xperia z ye bağlanarak atıyorum hotspot üzerinden. eğer yardımcı olabileceksem, yani ayarlar kısmında bakmamı istediğiniz bir yer falan olursa yardım etmeye çalısırım. SONY XPERİA Z İNTERNET PAYLAŞIM HATASI

Çok teşekkür ederim ilginiz için arkadaşlar.

Ayarlar --> Wireless & Networks (More) ---> Mobile Networks --> Access Point Names -->

Buradaki seçili olana tıklar mısınız? Turkcell falan yazıyordur. Daha sonra çıkan sayfadaki ayarları sırayla bize yazabilir misiniz?

Name
    APN
    ...
    Bearer

Diye devam ediyor bende. Bunları yazarsanız çok memnun olurum. Akşam kesin kuracağım ROM'u ama herkes yapamayabilir diye en azından çalışan bir APN ayarı ile denemek istiyorum.

şu sekilde yazıyor:

-Ad Internet
    -APN Internet
    -Proxy Ayarlanmadı
    -Bağlantı Noktası Ayarlanmadı
    -Kullanıcı adı Ayarlanmadı
    -Şifre Ayarlanmadı
    -Sunucu Ayarlanmadı
    -MMSC Ayarlanmadı
    -MMS proxy'si Ayarlanmadı
    -MMS bağlantı noktası Ayarlanmadı
    -MMC 286
    -MNC 01
    -Kimlik doğrulama türü Yok
    -APN türü default,supl
    -APN protokolü IPv4
    -APN serbest dolaşım protokolü IPv4
    -APN etkin/devre dışı APN etkin (bu satır silik yazıyor ve kutu tıklı şekilde)
    -Taşıyıcı Belirtilmedi

dostum aynen bu şekilde bendeki bilgiler. ama ben dün tr rom yükledim ve buralara hiçbirsey yapmadım. kendi direk bağlandı nete

• Ad:internet turkcell
    APN:internet
    MCC:286
    MNC:01
    Kimlik doğrulama türü:yok
    APN türü:default,supl
    APN protokolü:IPv4
    APN Serbest dolaşım protokolü:IPv4
    Taşıyıcı:belirtilmedi

Buraya yazmadığım diğer değerler için "ayarlanmadı" yazıyor..

• Dün tr rom yüklemeden önce varmıydı paylaşım problemi peki?

• hmozdemirr kullanıcısına yanıt
    hayır hiçbir problem yoktu. orjinal hollanda romu vardı cihazda. türkiye ye geldiğimde turkcell simkartını taktım, ayarlar - xperia kısmından internet ayarlarını indirdim wifi üzerinden birkereye mahsus, o gün bugündür sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Ad:internet turkcell

evet hepsi aynı görünüyor ama en üstte yani ad kısmında benim sadece Internet yazıyor. internet turkcell yazmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanli -- 3 Temmuz 2013; 14:17:09 >
  • Az önce ayarlar-xperia-internet ayarları 'ndan yaptımsenin ki gibi oldu aayarların adları ama değişen bişey yok..

• Teşekkürler. Sanıyorsam artık ufak ufak top Türkcell'e dönüyor. Bu akşam yapmaya çalışacağım tüm olayları bakalım düzelecek mi? Sizleri bilgilendiriyor olacağım.
  • quote:

Ad:internet turkcell

Bende de aynısı yazıyor ayarlarda. Sadece adı Internet ama onun bi önemi yok.
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz...Turkcellde bizle alakası yok diyor..

• Hocam bişey yapabildiniz mi paylaşım sorunumuzla ilgili?sizden güzel haberler bekliyorum..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.