Şimdi Ara

SONY XPERİA Z İNTERNET PAYLAŞIM HATASI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
16.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gmsi
    Turkcell rom u yükleyince sorun halloldu. Şuan interneti paylaşım ile kullanabiliyorum.

Iyi bari, cok sevindim. Herkes gonul rahatligi ile kurabilir arkadaslar.
  • Şimdi sonuçta siz Generic TR yükleyince bile paylaşım çalışmadı ve Turkcell Rom u deneyince mi oldu?

Benim konudaki 4.2.2 Turkcell romdan bahsediyoruz değil mi?

Peki benim İspanyol romunda nasıl çalıştı çok acayip bi durum???

İyi bari Turkcell Rom bir işe yaradı desenize. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Şimdi sonuçta siz Generic TR yükleyince bile paylaşım çalışmadı ve Turkcell Rom u deneyince mi oldu?

Benim konudaki 4.2.2 Turkcell romdan bahsediyoruz değil mi?

Peki benim İspanyol romunda nasıl çalıştı çok acayip bi durum???

İyi bari Turkcell Rom bir işe yaradı desenize. :)

Oncelikle cok tesekkurler. Diger konuda laf kalabaligi olmasin diye konusmak istemedim ama lutfen sen sacma sapan yorumlara aldiris etme. Bak ben cok kullanmiyorum ama bazen cok acil gerekebiliyordu. Cok isimize yaradi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemuska
    Oncelikle cok tesekkurler. Diger konuda laf kalabaligi olmasin diye konusmak istemedim ama lutfen sen sacma sapan yorumlara aldiris etme. Bak ben cok kullanmiyorum ama bazen cok acil gerekebiliyordu. Cok isimize yaradi.

İşe yaradığına sevindim ancak nasıl oluyorda bazılarında çalışmıyor ve bu romla düzeliyor cidden anlam veremedim.
  • Ben kktc de dahil tüm apn leri turkcell internet ayarı ile aynı yaptım sorun çözüldü. Apn: internet. apn türü: default,supl
  • selamlar, aynı hatayı yaşıyordum. buradaki bazı şeyleri yaptım hata mesajı silindi ama paylaşım tam olmuyordu internete açmıyordu. sonra telefon menüsündeki destek uygulamasının içindeki Türkiye telefon numarasını aradım. Epey bekledim ama adam açar açmaz anladı, sorun kesinlikle Turkcell apn bilgisi kaynakla. hem turkcell hem kktcinternet apn türünde ne yazıyorsa silin, dun veya default,suppl hiçbiri yazmasın, silin. çözülüyor. Rom du ram dı gerek yok :)
  • Kardeşim dediğin gibi yaptım oldu 2 haftadır kafayı yemiştim buraya danıştım yok trcell roomu yükle vs. Ben anlamam kardeşim room mom ben baymayan kardeşimi bilirim sorunu o çözmüştür kapatın gidin artık konuyu. Allah senden razı olsun kardeş, sorunu sen çözdün izmire selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAYMAYAN

selamlar, aynı hatayı yaşıyordum. buradaki bazı şeyleri yaptım hata mesajı silindi ama paylaşım tam olmuyordu internete açmıyordu. sonra telefon menüsündeki destek uygulamasının içindeki Türkiye telefon numarasını aradım. Epey bekledim ama adam açar açmaz anladı, sorun kesinlikle Turkcell apn bilgisi kaynakla. hem turkcell hem kktcinternet apn türünde ne yazıyorsa silin, dun veya default,suppl hiçbiri yazmasın, silin. çözülüyor. Rom du ram dı gerek yok :)

Sagol baymayan
    Fakat olmuyor bugun pc den yazılım onarımıda yaptım maalesef olmadı sonra Turkcell de Sony e bakan bir bayan vardı o da ben hallederim dedi
    gitti PC ye bağladi 1 saat sonra geldi olmuyor dedi.
    Sorun iyice kemiklesti : Sim karti cikarip Apn ayarinda varsayilana donuyorum cihazı kapatıyorum. tekrar sim karti takiyorum gelen APN ayarlar cok ilginc
    sırasıyla soyle :

KKTCELL.Internet
    Turkcell Internet
    Turkcell MMS
    KKTCELL.MMS
    KKTCELL.Internet

Dikkat edersen KKTCELL 2 adet ,birincisine basıldığında icine girilip yazilip silinebiliyor. (Hernekadar KKTCELL ile isim yoksa da) yani APn türü bosaltiyorum
    hic bir sey yazmayacak deniliyor Sony den.
    Tukcell Internet seciliyor ve uzerine basıp icine girildiginde Apn türü : (Default,Supl) bunu da siliyoruz.Bos oluyor ve kaydediyoruz.
    Gelelim esas soruna 5.APN olan KKTCELL.Internet'e basıldığında sayfası açılıyor fakat yazılar silik yani işlem yapılmaz durumda ve burdaki Apn Türünde
    '' dun '' yazıyor. bunu silemiyorum.
    Son durum problem devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OldSailor

quote:

selamlar, aynı hatayı yaşıyordum. buradaki bazı şeyleri yaptım hata mesajı silindi ama paylaşım tam olmuyordu internete açmıyordu. sonra telefon menüsündeki destek uygulamasının içindeki Türkiye telefon numarasını aradım. Epey bekledim ama adam açar açmaz anladı, sorun kesinlikle Turkcell apn bilgisi kaynakla. hem turkcell hem kktcinternet apn türünde ne yazıyorsa silin, dun veya default,suppl hiçbiri yazmasın, silin. çözülüyor. Rom du ram dı gerek yok :)

Sagol baymayan
    Fakat olmuyor bugun pc den yazılım onarımıda yaptım maalesef olmadı sonra Turkcell de Sony e bakan bir bayan vardı o da ben hallederim dedi
    gitti PC ye bağladi 1 saat sonra geldi olmuyor dedi.
    Sorun iyice kemiklesti : Sim karti cikarip Apn ayarinda varsayilana donuyorum cihazı kapatıyorum. tekrar sim karti takiyorum gelen APN ayarlar cok ilginc
    sırasıyla soyle :

KKTCELL.Internet
    Turkcell Internet
    Turkcell MMS
    KKTCELL.MMS
    KKTCELL.Internet

Dikkat edersen KKTCELL 2 adet ,birincisine basıldığında icine girilip yazilip silinebiliyor. (Hernekadar KKTCELL ile isim yoksa da) yani APn türü bosaltiyorum
    hic bir sey yazmayacak deniliyor Sony den.
    Tukcell Internet seciliyor ve uzerine basıp icine girildiginde Apn türü : (Default,Supl) bunu da siliyoruz.Bos oluyor ve kaydediyoruz.
    Gelelim esas soruna 5.APN olan KKTCELL.Internet'e basıldığında sayfası açılıyor fakat yazılar silik yani işlem yapılmaz durumda ve burdaki Apn Türünde
    '' dun '' yazıyor. bunu silemiyorum.
    Son durum problem devam ediyor.

Bizim yukardaki mesajlari okudun mu?

• quote:

çok saol kardeş dediğini yaptım oldu bu arada xperia sp kullanıyorum...
  • apn ismini silince " boş geçemezsiniz" hatası alıyorum.
    normal mi?
  • arkadaşlar ben de baymayanın dediğini yaptım...oldu hatta şu an telefonuma bağlanmış pc den msj atıyorum....tek sıkıntım şu an apn neye artık giremiyorum,girmeye çalışırken ''ayarlar durdu'' diye uyarı alıyorum:(((
    ama olsun sonuçta sorunum çözüldü,bi daha apn de işim olursa artık düşünürüm!!!!
  • Ayarlar/diğer/mobil ağlar/erişim noktası adları/üstteki internet yazan kısma tıklayın kullanıcı adı ve şifre kısmı boş ise internet paylaşımı çalışmıyor. Hattınız vodafone ise kullanıcı adı ve şifre vodafone, avea ise kullanıcı adı ve şifre kısmına avea yazılacak sorun ortadan kalkıyor

• Kanki 1 - Telefonu kapatın ve Sim kartı çıkart.
    2 - Ayarlar-Diğer-Mobil şebekeler-Erişim Noktası-3 Nokta - Varsayılanı sıfırla
    3 - Sim kart takın ve açın mobil ağ aktif et daha sonra Menu-Ayarlar-Diğer-Mobil Şebekeler-Erişim Noktası Adları-İnternet turkcell varsa kktcell düzenle diyoruz Apn Türü alanındaki yazıyı komple sil kaydet yeniden başlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thederox -- 19 Ağustos 2013; 22:00:23 >
  • telefonum z değil ama aynı sorun bende de var. telefonum ion . enson ki güncellemeden sonra bu sorun çıktı. mevcut önceden açılmış başlıkta da denilen her şeyi yapmama rağmen her hangi bir sonuca varamadım kktc yazan bölüm kapalı müdahale ettirmiyor. hiç bir sekilde silinemiyorda... ne yapmam lazım
     SONY XPERİA Z İNTERNET PAYLAŞIM HATASI SONY XPERİA Z İNTERNET PAYLAŞIM HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashmereplutonvolkan -- 24 Ağustos 2013; 3:43:12 >

• OldSailor kullanıcısına yanıt
    arkadasım aynı problem ben de de var... halledebildin mi
  • sorun en son yayınlanan güncellemeyle ortadan kalktı burada yazan herşeyi denedim ama olmamıştı son güncellemyi indirin ve ardından fabrika ayarlarına geri dönüş yada sıfırlama yapın ama bütün verileriniz kaybolacak ona göre yedek alın bu kadar basit

dip not : eskisi kadar hızlı bağlanma olmuyor 1 dakika kadar beklemek gerekiyor laptopun veya diğer cihazların bağlanması için
  • Arkadaslar bende xperia sp de aynı sorunu yasıyordum apn turu satırını silerek kurtuldum.yazandan allah(cc)razı olsun.

• Bu problem 4.3'ü yükledikten sonra bende hortladı, çözebilen var mı?
    Teşekkürler.
  • Selamlar sorun Turkcell kaynaklı Vodafone sim kartı takıldığında hiç bir ayar yapmadan internet paylaşıma açıldı. Artık hattımı değiştirirsiniz yoksa Turkcell müşteri hizmetlerini sorunun düzeltilmesi için baskımı yaparsınız bilemem.
    Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.