Şimdi Ara

Sony Xperia Z root sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce sony xperia z ye kavuşmuş bulunmaktayım.daha önce kullandığım galaxy s2 gibi bunu da rootlayıp cyanogenmod kullanmak istiyorum ama daha araştırmadan telefonu güncellemiş bulundum.şimdi derleme numarasının sonu .253 oldu..root etmek için biraz araştırdığımda ise 253 derleme numaralı Z yi rootlamanın yolunu bulamadım herkes başka bişey söylemiş.birde bootloader falan diyorlar ne olduğunu bilmiyorum ama sanırım bunu açmam gerekiyormuş biraz zahmetli olucak root işlemi anladığım kadarıyla.bu konuda bana yardımcı olabilicek olan varmı hangi yolları izlemem gerekiyor yada 253 root için daha beklemem mi gerekicek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ygtozrx

Arkadaşlar 1 hafta önce sony xperia z ye kavuşmuş bulunmaktayım.daha önce kullandığım galaxy s2 gibi bunu da rootlayıp cyanogenmod kullanmak istiyorum ama daha araştırmadan telefonu güncellemiş bulundum.şimdi derleme numarasının sonu .253 oldu..root etmek için biraz araştırdığımda ise 253 derleme numaralı Z yi rootlamanın yolunu bulamadım herkes başka bişey söylemiş.birde bootloader falan diyorlar ne olduğunu bilmiyorum ama sanırım bunu açmam gerekiyormuş biraz zahmetli olucak root işlemi anladığım kadarıyla.bu konuda bana yardımcı olabilicek olan varmı hangi yolları izlemem gerekiyor yada 253 root için daha beklemem mi gerekicek ?

root " şimdilik " önermiyorum. bootloader kilidi çok önemli garanti dışı kalır ve be2 gibi bazı özellikler çalışmaz, zamanla çok mevzusu çıkar şimdilik bekle derim çok erken

• Anladım sanırım beklemem daha iyi olucak teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327472
    v15'i indir, klasöre çıkart, içindeki runme.bat'ı çalıştır, bazı gereksinimlerden bahsedecek(sahte konum ve hata ayıklama gibi) onları telefonda aktifleştirmiş ol. Sonra telefonu bağla, tabi adb sürücülerini yüklemiş olman gerek, runme.bat açıkken herhangi bir tuşa tıklayıp işlemi başlat ve bekle, telefonunu baştan falan başlatacak, sonra bitmiş oluyor. .253 var bende de ve rootluydu, nfc problem oldu ve tekrar root edip bu sayede onu da hallettim.
  • ben hiç root yapmadım bu cihaza daha..sony de ilk root olucak önce downgrade flan da diolar sorun olurmu ki 253 e bunu uygulasam?beklesem daha iyi sanırım tırstım şimdi durduk yere kitlemeyelim cihazı
  • St Batuhan ın dediği yöntem .253 fw için işe yarıyor arkadaşlar. rootladım cihazı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc 8x den xperia z ye
    11 yıl önce açıldı
    Xperia Companion Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.