Şimdi Ara

SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.757
Cevap
20
Favori
107.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E mail mesaj bildirimlerinde telefon sesli bildirim yapmıyor (Normal mesajlarda sorun yok ), nightsoldier arkadaş sizin yardımcı olabileceğinizi söyledi.Sorunuma bir bakarsanız sevinirim.Saygılar
  • Bir fikrim yok hocam.
    Son sürüm tr romu kullanıyorum, gmail ile gelen mesajlarda bildirim geluyor bana.
    Diğer mail programını dondurdum ben zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 28 Mayıs 2015; 18:41:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Telefonun kendi mail istemcisini kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Fizyoterapi arkadaşım yardımcı olacaktır.

Bu cihazın dokunmatik ekranı piyasanın en hassaslarındandır. Öyleki konuşma esnasında genelde bildirim tepsisini aşağı indirir. Nemli elle bile kullanmaya kalktığımda su damlacığından dolayı uygulama çalıştığına bile şahit oldum. Çünkü metal uçlu kalemlerle de kullanılsın diye ultranın ekranı ultra hassastır.

Ben de iphonedan geçtim, iphonedan daha hassas olduğunu düşünüyorum. Temperli cam koruyucu takmışsanız, hassasiyet azalmış olabilir.

Cam filmi taktım evet ama temperlimi bilmiyorum belki ondan olabilir.

Film takma olayımda çok acayip oldu.

Tecrübelerimi paylaşayım; Öncelikle en nefret ettiğim olaylardan bir tanesidir cam filmi takma işi.Daha önce bir iki sefer telefonculara taktırdığım halde bile tam olarak düzgün bir cam filmli telefon kullanmadım

Bende onlara sinirime kendim takar oldum,hatta son zamanlarda filmsiz kullanmaya başladım note 2 mi 1.5 sene filmsiz kullandım.
    sony ultra nın ekranı baya büyük bide hazır yanında kaliteli filmi gelmişken takayım dedim,yine arasına toz kaçtı balon yaptı derken bi sinirle filmi çıkarıp yere attım

Sonra bir hışımla yerden aldığım filmi ve telefonu kaptığım gibi doğruca Lavaboya gittim.çeşmenin altında android yazılımını yüklemeye uğraşan telefonu bi güzel yıkadım akabinde cam filminide bi güzel yıkadım ve ikisinide kurulamadan filmi ekrana dengeleyip yapştırdım,sonra kredi kartına bezi sardım ve hızlıca üstünden geşmeye başladım...

Sonuç : Önce bi sinirle daha 1 saatlik telefonumun su geçirmezliğini test ettimSonrasında ise dört dörtlük olmasa bile en azından önceki taktığım filmlerden daha iyi bir film takmış oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

Bir fikrim yok hocam.
    Son sürüm tr romu kullanıyorum, gmail ile gelen mesajlarda bildirim geluyor bana.
    Diğer mail programını dondurdum ben zaten.

Peki arkadaşım cevap için teşekkürler.
    Biraz daha karıştırayım bakayım..
  • Benim eposta açık hiçbir ayar yapmadım.
    Bildirimler geliyor sesli olarak.

• geçmiş olsun, hayırlı olsun . Bana sony center buff hediye etmişti. Hani hediye desem de zaten telin fiyatı piyasadan 80 lira falan pahalıydı , yanında bunları veriyordu. Sözüm ona kampanya idi benimki. Ama ekran filminden memnunum. Sanırım orjinal bıff, gerçi sonydeki görevli kendi uyguladı filmi ve o kalabalık ortamda zerre toz kaçırmadan güzel bir iş yaptı, takdir ettim dolayısıyla fişmin kutusunu çöpe attı direk. Ben de üstelemedim koskoca sony center hem de ankaranın en büyük avmlerinden birinde yıllardır var olan bir dükkan.

Bu telefonu filmsiz kullanmak yürek iater, haklısınız ama biraz daha kaliteli bir şey alabilirsiniz. Sony centerlarda bunun tüm aksesuarları var.

Tekrar hayırlı olsun

• Merhaba arkadaşlar,ikinci el olarak z ultra aldım ve şarj yeri tıpası yok nereden temin edebilirim yardım edermisiniz?
  • Sağolasın arkadaşım.
    Yalnız şunu söyleyeyim ; çeşmenin altında akıllı telefon yıkamak ne kadar zevkliymiş anlatamam Benim anlamadığım jak girişinin tıkacı olmamasına rağmen su almadı
  • Beyler ben telefonu alalı 1,5 ay falan oldu yanında cam filmi ve şeffaf kılıf hediye etmişlerdi cam filmini kendim takmaya çalıştım olmadı tabi şeffaf kılıf da telefonu kalınlaştırdı onu da attım kılıf filim falan yok şuan öyle kullanıyorum valla ne diyorsunuz bu işe?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doc_tor

Beyler ben telefonu alalı 1,5 ay falan oldu yanında cam filmi ve şeffaf kılıf hediye etmişlerdi cam filmini kendim takmaya çalıştım olmadı tabi şeffaf kılıf da telefonu kalınlaştırdı onu da attım kılıf filim falan yok şuan öyle kullanıyorum valla ne diyorsunuz bu işe?

kılıf neysede ekran jelatini şart cihazın üzerinde fabrikasyon jelatin var hemen çiziliyor sökülmüyorda onu çizerseniz iyi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadnezar

Merhaba arkadaşlar,ikinci el olarak z ultra aldım ve şarj yeri tıpası yok nereden temin edebilirim yardım edermisiniz?

Benimkide kopuk, trde pahali, ebayda da pahali:) ucuza bulursan banada haber et

• Bugün sipariş verdim hocam 2 li olarak yanında Micro sd tıpasıda var 40 tl aldım :)

• Merhaba, yarın Xperia Z Ultra alıcam önerirmisiniz?
  • Bu soru çok genel ve kapsamlı bir soru. İhtiyaçlarınızı yazarsanız daha net bilgi verebiliriz.

40 sayfa yorum var, bu sayfalarda cihazla ilgili hemen her türlü bilgi paylaşılmış durumda. Mesut Çevik ve Erdi Özüağın dhde ultra incelemesini de seyretmenizi tavsiye ederim.
  • bence tükenmeden edin derim..bu arada son güncellemeyi beğendim.
  • Lolipo. GGüncelleme si ile telefon kontroldenççıktı. Yapmayanlar Ağustos ta 5.1 i beklesin. Telefon yavaşladı. Şarj 1/3 azaldı. Günü çıkarmıyor. 2 yıldır kullandığım telefonu artık elime alasım gelmiyor imkan bulursam 4.4.4 acilen geri döneceğim

Uyarı benden birşey var sanıp güncellemeyin gelen özellikler zaten harici programlar ile de. 4,4.4, te yapılıyordu.

Geniş vvakitte deneyimlerimi isteyene yazarım.

• eyildiz kullanıcısına yanıt
    Flashtool + xperiafirm ile 4.4.4e geri donebilirsiniz.
    Lolipop kullaniyorum, süper bence, fabrika ayarlarina donmeyi deneseydiniz.

• Arkadaslar dun aksam enteresan bir olayla karsilastim.cihazim sorunsuz calisiyordu.elimde dururken birden bireye isinmaya basladi ates topu gibi oldu ve kendiliginden ekran gitti.neyse soguk mermere koydum sogumasini bekledim.cihaz sogudu sarja takiyorum.sarj isigi yaniyor fakat ekran gelmiyor.cihaz dusme flan yasamadi.elimdeyken kensiliginden isinmaya basladi ve ekrani gitti.daha once bu durumla karsilasan oldumu acaba ?

• Lolipopta şöyle bir sorun var. Bu sabah farkettim.
    Telefonun şarji tamamen bitince şarja takılınca %1den.ileri gitmiyor. 5-6 kere tak çıkar yaptım, duzeldi sonra.
    Belki ben rootlu ve gereksiz bayağı bir uygulama kaldırdığımdan olmuştur.

• Dediğiniz olay ile karşılaşmadım tamamen bitse bile normal bir şekilde doluyor benim cihaz şarj aletini tak çıkar yapmaya gerek duymuyorum.

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.