Şimdi Ara

SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.757
Cevap
20
Favori
107.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce duymamıştım z ultra için bu problemi.Son durumu nedir cihazın ekran açıldı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyildiz kullanıcısına yanıt
    Yavaşlama konusunda size katılmıyorum önceki versiyon ile pek bir farkı yok belki az daha hızlıdır.
    Ama batarya konusunda kesinlikle katılıyorum şarjı su gibi içiyor lollipop telefondan soğumuştum zaten şimdi iyice bıkma noktasına getirdi.

• Ben de de sorun yok. Gayet güzel çalışıyor.

• Bende de bazen oluyor zaten.

• Her gün şarj etmekten gına geldi,bu hızla giderse 1yıl sonra youtube den z ultra disassembly videosu izlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkopru15 -- 1 Haziran 2015; 4:01:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkopru15

Her gün şarj etmekten gına geldi,bu hızla giderse 1yıl sonra youtube den z ultra disassembly videosu izlerim

Her gün şarj etmek istemiyorsanız, akılsız telefon alacaksınız.
    Akıllı olan telefon hergün şarj ister.

• 21.05te aldigim telefonu 27.05te kvkya degisim talebiyle verdim doa karari cikti. daha ne kadar bekleyecegiz ki acaba. kapali kutu cihaz gondermek cok mu uzun surer. doa karari cuma gunu cikti. ilk sony telefon deneyimim oldu. telefonu dik tutuyorsun mesaj yazarken titresim bi sure sonra duruyor. telefonu yatiriyorsun titresin calismaya basliyor. kilit ekraninda dalgalanma oluyordu. benzer hatalarla karsilasan oldu mu?

• akkopru15 A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız Akıllı telefon tabi şarj ister ama Sony bu şarj konusunda en kötü marka kesinlikle. Stamina moduna alıyoruz sözde ama normal mod ile hiçbir farkı yok.ultra stamina modu yapmışlar sözde 24 gün gider yazmış denedim sabır ile sadece 2 gün dayanabildi.
    Sony lollipop güncellemesinden şarj konusunda ileri gideceği yere geri gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopanick -- 1 Haziran 2015; 15:17:47 >
  • Merhaba arkadaşlar bu telefonu eşim için aldım şu an memnun fakat hoparlör sesi kısık geldi bana.Sizce diğer telefonlara göre sesi az mı?Yoksa bir ayarı mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: umitmit

Merhaba arkadaşlar bu telefonu eşim için aldım şu an memnun fakat hoparlör sesi kısık geldi bana.Sizce diğer telefonlara göre sesi az mı?Yoksa bir ayarı mı var?

genel olarak kisik sesi. rootlatip ses yukseltiliyor ama gerek yok bence

• Arkadaşlar Merhaba.Z2 kullanıcısıyım.Bir arkadaşım Asus Zenfone 6 kullanıyor,telefonunu değiştirecek,memnun ama daha iyisini istiyor.Ben de Z2 tecrübemden yola çıkarak Z Ultra tavsiye ettim.Zenfone 6'dan Z Ultra'ya geçmeye değer mi?Farkı bariz hisseder mi?İkisini de kulanmadığım için bilmiyorum,sadece kendi telefonuma göre verdim tavsiyeyi.Yerinde bir tavsiye midir?Saygılar...
  • Fark muhakkak vardır performans olsun ekran görüntüsü olsun ama bariz bir fark görebileceğini zannetmiyorum.Şarj konusunda Asustan memnunsa Z ultraya sakın geçmesin batarya performansı piyasadaki en kötü cihazlardan biri.
    Genel anlamda bariz fark hissedeceğini zannetmiyorum bide pil konusunuda ele alırsak tavsiye etmem.
  • zenfone 6dan z ultraya geçtim. Halen zenfone da elimin altında zira diğer aile bireyine hizmet etmeye devam ediyor. Zenfone lolipop aldı, şarjı bir günü anca çıkartıyor. Güç tasarruf modları süs olsun diye var zenfoneda. Üstelik ultraya göre işlemcisi çok eski model kalıyor.

Z ultrada ise günü rahatlıkla çıkartıyorum, ekran ful hd ve işlemci s800 olması hasebiyle neredeyse marketteki tüm oyunları en yüksek detay seviyesinde oynayabiliyorum. Kulaklık ses kalitesi kesinlikle çok daha iyi. ÜStelik su ve toz geçirmez özelliği de var. Kamera vasat, zaten zenfoneda da vasat bir kamera kullanılmış. O yüzden kalitede pek bir fark yok ikisinin arasında.

z ultrayı manyetik şarj kablosu ile şarj etmek hem kolay hem pratik. Asusta bu mümkün değil.

Sony ultra sonuçta amiral gemisi bir cihaz, asus orta seviye bir cihaz. Sonyde alüminyum kasa mevcut, asusta plastil, sonyde samsung note serisine benzer şekilde web sitesinin görüntüsünü alıp üzerinde oynama yapmak mümkünken( metal uçlu veya kurşun kalemle) zenfoneda bunu yapabilmek zor veya mümkün değil.

Sonyde stamina modu zenfonea göre çok daha iyi çalışıyor. Ultra stamina modu ile zaten günü tamamlar mıyım sorusu tarih oluyor.

Ben sonye geçtiğim için hiç pişman değilim, bilakis ultra keşke 3 ay evvel bu fiyatları göreseydi de hiç asus demeden direk sony alsaydım dedim. Üstelik ultra android 5.1 sürümünü de alacak ağustosta. Asus ise lolipopu bile 2 kez ertelemeden sonra verebildi, 5.1i verir mi bilinmez.

• Günü çıkartırken oyun oynayıp günlük kullanımını yapıncaki pil kullanımının ekran görüntüsünü bir alıp sitede paylaşır mısın ?
    1.5 yıldır kullanıyorum bu cihazda 5-5.30 saat ekran süresi alırdım 4.2 zamanında sonra bu süre azala azala lollipop ile birlikte 3-3.5 saate kadar düştü ve bu haldeyken siz tavsiye ediyorsanız bilemem.
  • Sizin telin pili ölmeye başlamış. Ben oyun oynamam, günde 1 saati aşkın tel görüşmesi, 2 saat kadar müzik, google fit programı ile egzersiz ve adımsayar,mesafe takibi, sürekli kullandığım 5 -6 uygulama. Mobil veri ve e mail senkronizasyonu açık. Yalnız e mailler saatte 1 düşüyor. Stamina modu sürekli açık vaziyette.

Bu kullanım seneryasuna göre pilim 1 günü çıkarıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.

• Teşekkür ederim.

• Telefon konuşması ile pilin azaldığı nerede görülmüş sonuçta ekran kapalı müzik deseniz o da aynı şekilde. Aktif bir kullanıcı olmadığın kullanım tarzından belli oluyor ama 5-5.30 saat ekran açık süresi yakalarsanda foruma koymayı unutma .

Alacak arkadaşlar pil konusunda üzülmek istemiyorlarsa 3 saatte şarj olur ve ekran açık süreside 3.5-4 saat taş çatlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopanick -- 4 Haziran 2015; 8:50:55 >
  • Görüşlerinize saygı duyuyorum. Arkadaş değerlendirip kararını verir artık. Olmadı bir powerbank alır, şu anda asusun 10.000 mahlığı 60 lira mesela, pil gibi bir derdi kalmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parlaklık düşük diğerleri yeterli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.