Şimdi Ara

SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.757
Cevap
20
Favori
107.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilemiyorum. Koçtekno sonye sormanız gerek. İnternetten 900e alan arkadaşlar var, ben kampanya adı altında aksesuarlara da para vermişim aslında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glonass destekli 4g,nfc gibi son teknoloji standartların hepsini destekliyor. Ekran ful hd ve triluminos teknolojisi ile göze gayet hoş gelen bir renk veriyor. Özellikle videolarda bu husus daha da öne çıkıyor. Yalnız ekran parlaklığı biraz daha iyi olabilirmiş. en yüksekte bile yetersiz kalıyor. Gün ışığı altında ekran çözünürlüğü ve kalitesi sayesinde ekran okunur durumda oluyor. Ama bu husus çok da rahat okunur anlamına da gelmiyor. Yani orta kara, ne hiç okunmaz oluyor, ne de güneş altında ekranı rahatça okuyabiliyorsunuz. Performansı ikisinin ortası gibi yani.

here navigasyon ve yandex maps kullanıyorum. Bunların çevrimdışı çalışma özellikleri de var ama trafik verisini internetten alıyorlar. gps bağlantı hızı gayet iyi,keza internet Bağlantı hızı da gayet iyi, 4g altyapısını desteklediği için h+ konumunda turkcell ile yüksek hızlı şekilde bağlanabiliyorum. Tabi speedtestten internet hızını test etmedim ama Ankarada turkcell ile hiç sorun yaşamadım internet performansı konusunda.

Bunun dışında kulaklık ses çıkışı özellikle sennheiser cxıı ile oldukça güzel. Zaten sony ses konusunda gayet iyidir eskiden beri.

Otg desteği ile flash bellek bağlayabilir, yazıcıdan direk çıktı alabilirsiniz.

Ağustosta 5.1 güncellemesi de gelecek. Bunların dışında küçük güncellemelerle de Sony cihazı gayet stabil tutuyor.

Tek beğenmediğim yanı kamerası. 8mp kamera bu cihaza yakışmamış. Gündüz iyi ışık koşullarında ve manuel ayarlarda gayet tatminkar sonuçlar elde edilse de, özellikle loş veya karanlık ortamlarda flashının da olmamasının etkisiyle kaliteli çekim yapmak imkansıza yakın oluyor.

Bir de pilinin vasat olduğunu söyleyen arkadaşlar var ama ben 1 günü rahatlıkla çıkarıyorum, ayrıca da sony 10.000mahlık powerbankı da var bende. Uzun süre dışarıda kalacaksam, onu da yanıma alıyorum. Asusun muadili 60 lira civarında, o da tercih edilebilir.

Sonuç olarak bin lira altında sp800lü,2gb ramli ve adam gibi bir amiral gemisi bir cihaz. Zira lg g2nin sarı ekran sorunu kroniktir ama sony ultra da kronik herhangi bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 4 Haziran 2015; 20:42:18 >

• Çevrimdışı haritalar özelliği telefonun değil, yazılımın özelliği. Bu özellik here navigasyon ve yandex navigasyonda var. Here kayıt olduktan sonra ayarlar kısmından harita indirerek gideceğiniz yerlere hiç bağlantı gecikmesi yaşamaksızın gidebiliyorsunuz. Üstelik türkçe destekli sesli navigasyon ve 3d bina görüntüleme gibi özellikleri de var. İnternet hızınıza güveirseniz salt çizgi halindeki haritlaarı değil, gerçek google earthdeki gibi haritayı da kullanabilirsiniz. Acak bu gerçek görsel haritayı yürüyüş modunda kullanmak daha faydalı zira araç navigasyonunda buna pek de ihtiyaç kalmıyor zira ultranın 6.44"lik ekranı sayesinde navigasyonu gayet rahat okuyabiliyorsunuz. Keşke kavşaklarda levha yönlendirmesi ve şerit takip asistanı da olsaymış. Sırf bu yüzden igoyu satın almayı düşünüyorum. İgoda şerit takip sistemi ve levha takip sistemi var ve bu özellik gerçekten çok işe yarıyor.

Ultrayı araçta navigasyon cihazı, uzun yolculuklarda multimedia cihazı,iş yerinde office ve mail gibi ihtiyaçlarınızı karşılamak için kullanabilirsiniz. Ufak tefek word işlerim için laptopu açmıyorum mesela

Sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarım

• Arkadaşlar bende Z Ultra + Dafoni'ni tempered koruyucusunu aldım.Extra olarak şu kapağı düşünüyorum.Bilen kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

http://www.sarjlikapak.com/urun/sony-xperia-z-ultra-siyah-sarjli-kapak-4500-mah
  • Arkadaşlar bişey sorucam,ekranda bardaki saatin yarım santim altında panelin başladığı yerde(çerçevenin altında)yandan bakınca 10 15 piksellik(takribi 2mm) bir gölge var,rica etsem telefonunuzda kontrol edermisiniz,bu neyin nesi,ya fark etmemişim yada yeni olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkopru15

Arkadaşlar bişey sorucam,ekranda bardaki saatin yarım santim altında panelin başladığı yerde(çerçevenin altında)yandan bakınca 10 15 piksellik(takribi 2mm) bir gölge var,rica etsem telefonunuzda kontrol edermisiniz,bu neyin nesi,ya fark etmemişim yada yeni olmuş

Bende öyle bişey yok ekran resmi atsanız orda görünürmü
  • akkopru15 A kullanıcısına yanıt
    Bendede var kardeşim o gördüğüm bütün ultralardada vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo61

Teşekkürler kardeşim içime su serptin(BU aralar elektronik cnbtlği varda,önce f makinesinin diyaframı bozuldu sonra oğlan 50 inç plazmanın ekranını sonra laptopun panelini kırdı,telflarda giderse taş devrine döneceğiz)

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbo61

ekranın karşısından bakınca hı belli olmuyor,yandan bakınca belli oluyor çerçevenin altında

yanlış alıntılamışım ksr bakma

• Z ultra manzara
     SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU

Bizimkilerde de var sorun yok hocam
  • teşekkürler hocam
  • Merhaba arkadaşlar
    Son gelen küçük güncellemeyle simgeler büyüdü bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin telefon çok kötü oldu.

• 27 mayista kvkya verdigim cihaz ertesi gun doa karari cikmasina ragmen halen degisim yapilmadi. Sony tr çok ilgisiz. 6gunluk cihaz diyorum bana ne demedikleri kaldi. Geçen de bitanesi hayiflanmayin diyordu. Mesele cihaz değil, salak yerine konmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 10 Haziran 2015; 23:17:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeers

Merhaba arkadaşlar
    Son gelen küçük güncellemeyle simgeler büyüdü bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin telefon çok kötü oldu.

Aynı şekilde benimde hiç hoşuma gitmedi.
    Önceden düzeliyordu. Bütün ayarlara baktım, telefonun her yerini kurcaladım ama bulamadım.Bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

• Son gelen güncelleme ile çoklu uygulama kapatma geldi güzel oldu. Simgelerin büyümesi çok kötü telefonun tüm güzelliği gitti gerçekten bunun hemen bir çözüm yolu bulunması gerekiyor

• Lolipop güncellemesi sonra karşı tarafa sesim parçalı gitmeye başladı. Bir de arka üst kısmı ve ekran çok ısınmaya başladı. Sizlerde böyle bir problem oluştumu. Daha önce de yazdığım gibi güncelleme çok sorun yaşattı bana. Telefonu sıfırlamak çözüm mü bilmem ama tecrübe eden varsa deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeers

Merhaba arkadaşlar

nova launcher kullan istdiğin gibi ayarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyildiz -- 11 Haziran 2015; 0:46:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OGZ_KEMALBABA

Arkadaşlar bende Z Ultra + Dafoni'ni tempered koruyucusunu aldım.Extra olarak şu kapağı düşünüyorum.Bilen kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

http://www.sarjlikapak.com/urun/sony-xperia-z-ultra-siyah-sarjli-kapak-4500-mah

Bunlaar yerine kaliteli powerbank al. Bu ürünler ile telefonu kullanmaktan zevk almazsın . Kalas gibi oluyor telefon. Hepsisony den 7000 MAH lik power bank aldım. Çok memnunun kaliteli 100 TL ancak daha ucuzları da var başka markalar ama sony iyi 2 kez tam şarj ediyor. Kılıf kullanışsız diye düşünüyorum. Ön arka ekran koruyucu al ucuz olanlardan çinden al 2-3 dolar 10 tane al 10 $ her ay değiştir.

Birde power bank al ve tabi SHB52 olmazsa olmaz. gerçi benimkini suya düşürdüm hayatım durdu.

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.