Şimdi Ara

SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.757
Cevap
20
Favori
107.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Donanımsal ekran bağlantı soketinde problem var gibi duruyor. Daha öncede forumda birinin başına gelmişti servise yolla halledilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen yapıp bazen yapmaması ve sadece tuş kilidindeyken yapması yazılımsal olabileceği konusunda şüphelendiriyor beni. ve genelde telefon soğukken yapıyor anlamadım gitti.
  • cengizyurek C kullanıcısına yanıt
    Kendin diyorsun bazen yapıyor bazen yapmıyor diye yazılım stabil bişey ama donanım hatası varsa arada çalışıp arada durma yapabilir sıcaktan soğuktan eetkileniyorsada yazılım soğuktan etkilenmez donanım sıcaklıktan etkilenir.
    İsterseniz bide yabancı forumlarda araştırın durumu bizim ülkede bu cihaz tutmadığı gibi forumdaki çoğu kişide elden çıkardı cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopanick -- 15 Aralık 2015; 9:19:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikemal4242

Kendin diyorsun bazen yapıyor bazen yapmıyor diye yazılım stabil bişey ama donanım hatası varsa arada çalışıp arada durma yapabilir sıcaktan soğuktan eetkileniyorsada yazılım soğuktan etkilenmez donanım sıcaklıktan etkilenir.
    İsterseniz bide yabancı forumlarda araştırın durumu bizim ülkede bu cihaz tutmadığı gibi forumdaki çoğu kişide elden çıkardı cihazı

Aslinda cok guzel cihaz. Ben de kullanmıyorum cekmecede duruyor. Cunku, tek elle kullanilamiyor. Tabiki cihazi alirken bu kutleyi biliyordum ama arayuzun tek elle kullanim ozelligine kavusmasi elzem butip modellerde.

Sokakta kulaginda tepsi gibi gorunuyor ama bu hic muhim degil.

Hemen her hafta guncelleme aliyor. Note cihazimdan daha stabil ve perofrmansli. Ama nihayetinde bur telefon. Yani bu kutleyle uretim yapamiyorsunuz ama mesela noye serisinde kalemle uretim yapma sansiniz var.

O yuzden phablet alinacaksa note, telefon alnacaksa bu secim iphone olmali.

• Aynen hocam. Z ultra kullanırken herkes "yok artık,abartmışsın" tarzı sözler söylüyordu ama o sıralar kullanırken zorluk çekmiyordum şimdi sattım daha orta seviye bir cihaz aldım o cihazın boyutu abartıydı ama performansı anlatılmaz yaşanır denecek kadar iyiydi.

• Valla ben satmaya kiyamadim. Evde asus zenfone ve ultra var kullanilmayan.

Asusu satacagim ilk firsatta ama sony beni satma diye bagiriyor resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizyurek

arkadaşlar telefonumu yeni aldım. aşağıda videoda ki gibi oluyor. sadece tuş kilidi açarken oluyor. sizce sorun yazılımsal mı donanımsal mı ? cihaz da ki yazılım sürümü 14.6.a.0.368

https://www.youtube.com/watch?v=VoTve7PKtS0

Aynı problem bende de oluyor. Çözüm bulursanız paylaşın. Teşekkürler

• quote:

Donanımsal ekran bağlantı soketinde problem var gibi duruyor. Daha öncede forumda birinin başına gelmişti servise yolla halledilir.

Hocam hangi servise gönderelim z ultra yı? Kvk ve teleservice bakıyor bildiğim kadarıyla, hangisine güvenelim?

• Arkadaşlar z ultrayı almadan önceki telefonumdan hiç bir program olmadan direk internetten video indirebiliyordum ultra ile indiremiyorum sizce neden bilgisi olan arkadaşlarım varmı

• Doc_tor kullanıcısına yanıt
    Kvk kötünün iyisi olduğu için onu tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doc_tor

quote:

Hocam hangi servise gönderelim z ultra yı? Kvk ve teleservice bakıyor bildiğim kadarıyla, hangisine güvenelim?

hocam telefonu son firmware ile flaşladım. telefona hard reset yaptım. fabrikadan çıkmış gibi oldu. 2 gündür deniyorum sadece 2 kere yaptı. yazılımsal veya donanımsal olup olmadığını bir türlü çözemedim ama bence yazılımsal.
  • Arkadaslar Aliexpresten xperia z yerine xperia z ultra için temperli cam koruma siparisi vermisim. Urun Turkiyeye girdi. Bu hafta elime gecer sanirim. Ihtiyaci olana maliyetine verebilirim.

• Z Ultraya marshmallow geleceğini düşünüyorum, bu listede olması bişey ifade ediyor mu ?

http://developer.sonymobile.com/knowledge-base/open-source/open-devices/list-of-devices-and-resources/
  • Kardeş geliştiricilere açıldığına göre sanırım Nisan sonu en kötü marshmallow gelir

• 1 sene daha garantisi olan tele alıcı çıktı. 1150 liraya almıştım. Şimdi kaça gider? Satmaya değer mi? Tablet niyetine mi kullansam?
    Android m sanırım z ultraya gelmeyecek. Sony'nin listesinde yoktu.Note 5 ya da 6 almayı düşünüyorum.(o da olmazsa note7 😀)

• Ben aylar önce 800 tlye satmıştım yakın zamanda telefonuncunun tekinde görmüştüm sony garantili temiz bi Cihazdı 580 tl diyordu ama ayrıntılı nedir ne değildir diye bakmadım.
    Pek bir beklentiniz olmasın ikinci elinde.

• Bu hafta 850ye sattim z ultrami. 1000 liraya almistim, bir seneye yakin kullandim...

• Çok iyi fiyata satmışsın 1100 TL'ye sıfırı satılan bir cihazı ki aylar önce o fiyattı ama 850ye gittiyse iyi fiyat.
  • Z1 ile takas Z ultra aranıyor :-)

• ARKADAŞLAR SEYAHAT ŞARJ CIHAZI TELEFONUN EKRANINI CATLATIRMI HIZLI ŞARJ ETTİĞİ İÇİN TELEFON ISINIYORDU

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.