Şimdi Ara

SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.757
Cevap
20
Favori
107.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son okuduğum ve aldığım haberlere göre Android 6 gelecek

Ayrıca parlaklık ve sesi 5.1 ile artmış telefon çok güzel

Ayrıca size tavsiyem yeni 4g'li sim kartlarınızı alın

Çünkü çekim kuvveti ses kalitesi artıyor

Ayrıca yeni nesil simler metaryal olarak daha kaliteli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutluemel M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bence vardır ya 4g
    Snapdragon 800 varsa lte vardır sadece o özelliği barındıran bir root yap bence

• hocam kılıfları almayı düşünüyorum foto eklermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunussdurak

hocam kılıfları almayı düşünüyorum foto eklermisiniz

Yarın eklerim inş.

Bende şu sıralar yeni telefon bakıyorum. Z ultra alabilirim tekrar ama düşük ihtimal

• Şahsen ben çok memnunum büyük ekran ve donanım-yazılım uyumu = Hızlı,stabil, rahatlıkla bütün media ilgili herşey yapılıyor. Oyun oynamak, bulduğunuz herşeyi rahat okuyabilmek ve Sony Chrome için cidden çok uğraşıp çalışmış bir tık ile saniyede sayfa açılıyor bazen daha hızlı ve böylesi bir ekrana dayanabilen batarya vee bence herşey yolunda Sony ULTRA "Z"serisinde diğerini üretene kadar başka cihaz almam

• dostlar z ultra için hb microsonic kılıf var 18 tl ve 33 tl microsonic cam koruma var şimdilk ekranımda jelatin var bunları almaya gerek var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tak ederim. Ustadlara sormak lazım. C6802 ozelliklerinde 4g desteği gorunmuyor. Ama buna uygun rom varsa destek olmanızı rica ederim. Becede ekran parlakliği ve sesinde iyilelme gozle gorulur var. Sanki dokunma tepki suresi ve hızı da artmış. Katılan varmıdır?

• mutluemel M kullanıcısına yanıt
    Hocam rom işini pek bilmem ama yanlış anlama donanım olarak var diye düşündüm ve belki bir rom ile aktif edilir diye düşündüm

Ayrıca son güncelleme ile dediklerine katılıyorum

• c6833 olan z ultranın 4g desteği var. diğer 6802de yok.
    Telefonda fabrikasyon jelatin var, ön ve arka tarafta, üstüne kesinlikle bir jelatin daha çekin, çünkü fabrika jelatini çabuk çiziliyor ve zor çıkarılıyor. çıkarırsanız da sony logolarıda kalkıyor, çünkü jelatine yapıştırılmış.

Ben ekranı kırdım ve telefonu sattım. Çok memnun kaldığım bir telefondu (2.el fiyatının ölmesi dışında)

Satttığım kapak ve kılıflarım..
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111074635&p=1#111074635

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 18 Ekim 2015; 1:27:26 >

• Arkadaşlar büyük ekranlı tel arıyom büyük ekranlı olarak vibe z2 pro var ama çok pahalı sony xperia ultra hepsiburada da satiliyor halen alinirmi batarya her yıl eskiyormuş kutusunda kaldiginda bu doğrumu?fiyatida 1000 tl civarı sifiri.ikinci eli sifirindan pahali satiyorlar sahibinden.com da saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Warknife_ -- 18 Ekim 2015; 0:54:56 >
  • Ben hiç enerji tüketmeyen ve prize baglanmayan bir cihazın pilinin biteceğini sanmiyorum.

Z ultra tafsiye ederim.
  • Buyuk ekranda film izlemek başka bir şey seviyorum lan z ultrayı eğer z ultranın başka modeli cıkarsa alıcam

• Güncellemeden sonra pili cabuk bitiyor daha iyi ola bilirdi

• silllllllllllllllllllll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 27 Ekim 2015; 13:39:01 >
  • Z1 ve z ultra android 6 güncellemesi gelmeyecek böyle şeyi olur

• Kardeş daha tam belli değil
    Diğer Z serilerine dağıtılınca sonrasında bu telefonlar ele alınacak

• arkadaşlar 5.1.1 root sorunu çözüldümü root yapılıyor mu ayrıca xposed yükleniyormu şarj süresi ve stabilite nasıl bilgi verirseniz sevinirim
  • 4,4 e nasıl döneriz dostlar teli başkasından aldım 5,1,1 yüklü

• xperiafrmware'den z ultra için 4.4.4 romunu indir sonra bilgisarayına flastool yükle driverlarını kur indirdiğin romu cihazı yükle yanlız bunlar için cihazının kiliidi açık olması gerekli netten biraz araştırırsan internette daha detaylı bilgiler mevcut
  • Tşk yunus

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.