Bildirim
SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU (130. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba
Güncelleme yapan var mı? -
Antutu 40000 den 36400 e indi. Son zamanlarda zaten genel bir yavaşlama vardı. Wi-fi ve Bloetooth cihazlar üst menü çubuğuna eklenmiş. Keşke bildirim ışığı rengini değiştirebilseydik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesca -- 16 Eylül 2015; 23:28:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar 5.1.1 güncellmesi yapan varmı varsa eğer performans ve özellikle pil durumu nasıl -
Merhaba
Ben güncelledim. Son zamanlarda aşırı yavaşlama vardı{şişmişti android galiba}tel. rahatladı gibi
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır > -
hocam öncelikle batarya konusunda nasıl öncelikle düzelme varnı yoksa 5.0.2 deki az gitme sorunu devam ediyor mu 5.0.2'den artıları ve eksileri nedir sence söylersen sevinirim
5.0.2 TR dosyasını bilgisayarınızda saklayın. Sonra nette bulamazsınız 4.4.4 gibi.
Ben yaptım performans konusunda değişen bişey yok şarjda eskisi gibi.Gözle görülür değişim yapmamışlar.
Gözlere bi baktır hocam
Senin kadar Sony taraftarı bi insanı bulmak zor bizde telefon kullanıyoruz ama senin kadar yanlı savunmuyoruz
1.sony fanı değilim. 2.elde sony kadar düsen tel yok, bir dahaki telim sony olmayacak.
2. Sadece ayarlar menüsüne baksan bile simgelerin değiştiğini görürsün. "Gözle görülen değişiklik" var yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 20 Eylül 2015; 23:48:56 >
Mesajimi okumadigin ne kadarda belli oluyor
Soru soran kişi performans ve pil durumunu sormuş bende ona hitaben cevapladim.
Gözlere bir baktir veya okuduğunu anlamaya çalış hocam
quote:
Orijinalden alıntı: alikemal4242
Mesajimi okumadigin ne kadarda belli oluyor
Soru soran kişi performans ve pil durumunu sormuş bende ona hitaben cevapladim.
Gözlere bir baktir veya okuduğunu anlamaya çalış hocam
Performanstan bahsetmişsin, sonra nokta koymuşsun gözle görülür değişiklik yok demişsin.
Noktalama işaretlerini kullanmayı ögrenin o zaman, nokta yerine virgül koysaydın anlatmak istediğin şeyi anlayabilirdim/k.
simgelerin değişikliği dışında bi fark yok yada ben göremedim
pil ve hız aynı gibi
zaten pil ve hızdan yana artı yönde bi beklentim yok telefon bana her yönüyle yetiyor
yeter ki bu güncellemelerle eksi yönde bi gelişme olmasın :)
son olarak şöyle bişi farkettim gibi ama emin değilim yanılıyor olabilirim eskiye oranla daha hızlı sarj oluyor gibi -
Daha nasıl açıklayıcı anlatabilirim senin anlaman için bilmiyorum ama konu performans ve pilden açıldı bende cevapladım.
Ne tema ne simge değişikliği ile ilgili bişey yok söylediğim cümlede bodoslama cevap yazmayıp önce soruyu ve cavabı okuyun kafi -
2kere donup reset atti, yükledigimden beri.
Umarim devam etmez bu.
Merhaba
Benim tel. 1 kez reset attı. Şarj sanki daha çabuk tükeniyor. Antutu skoru 40000 den 36500 civarına düştü. Sanki biraz da ısınıyor mu ne?
Yukardakiler belki de hüsnü kuruntumdur. İnşallah.....
Ekran süresi bendede azaldı gibi.
Isınma hiç yok bende.
Ama belki sony uygulamalarını kaldırdığım içindir.
quote:
Orijinalden alıntı: fizyoterapi
2kere donup reset atti, yükledigimden beri.
Umarim devam etmez bu.
Donup reset atma bende kullandığım 1 yıllık süre içinde 5-10 defa oldu ama benim makinayı çok yordugum zamanlara denk geldi
bazı uygulamalar da reset atmaya sebep olabiliyor
son güncellemeden sonra hiç reset atmadı ama daha yeni aldık güncellemeyi bakalım -
5.1.1 'e root yapabilen var mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X