Şimdi Ara

SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.757
Cevap
20
Favori
107.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tr romundan bi farkı yok. Servise gönderirken tr rom yüklemen lazım sadece.

Sarj sorunun bence rom değil, batarya kaynaklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bide hocam benim manyetik şarj yerinin olduğu kısım bir iki milim dışarıda duruyor parmağımla bastırdığım zaman içeri doğru girip çıkıyor hafif esniyor yani bu su geçirmezliği etkilermi ayrıca düzeltmemin bir yolu varmıdır orasını
  • yunussdurak Y kullanıcısına yanıt
    O konuda bilgim yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: yunussdurak

cihaz daha sıfır 15 günlük sayılır bi whatsappa girip çıkıyorum anında %1%2 şarj düşürüyor ilk aldığımda %60lık bir şarjla geldi onu %10a kadar kullandım sonra sarja taktım %100 olana kadar kullanmadım %100 olunca aldım bu zamana kadarda hep öyle yaptım %100 olmadan hiç çıkarmadım şarjtan cihazı root yaptım gereksiz bütün uygulamaları devre dışı bıraktım uygulamaları uyuttum herşey kapalı neredeyse akşam %80 iken bırakıyorsam sabah bi uyanıyorum %55 falan ne olduğunu anlamadım ayrıca yukarıda arkadaş türkiye romu diye bi link vermiş ama tam olarak ne olduğunu anlamadım açıklarsa sevinirim

Ayarlar-Wifi ayarlarinda sag ustteki altalta uc noktaya basarak gelismis wifi ayarlarina girin. Orada tarama hep kullanilabiliri kapatin ve altta bulinan uyku durumunda wifi etkin kalsini hicbir zaman yapin.

Sarjinizn uzun gittigini gorecrksiniz.

Birde stamina modu hep faal kalsın.

Bence sorun bundan kaynaklaniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

quote:

Orijinalden alıntı: mühendis266

Merhaba bu gün siparişi verdim flaş konusuna bende takılmıştım ama bu gün aliexpresste 5 usd ye harika ledli flaşlar görünce tamam dedim bahsettiğim flaşlar selfi flaşı olarak geçiyor ve kulaklık jack ına geçiyor üstünde 4 adet led var ve aydınlatma tüm flaşlardan çok daha iyi hem ön hem arkaya dönebiliyor yani nırmal telefonunuza bile almak gerekli birde inanın bu telefonu 1000 tl gibi bir fiyata sırf bu flaş koymama hataları yüzünden alabiliyoruz yani flaş olsaydı bir kaç dolarlık bu telefon kesinlikle bu gün fiyatı 1400 tl den bir kuruş aşağı olmazdı...
     SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU

Denediniz mi nasıl çalışıyor ??

Ekran geri planında ki satır taraması gözğme battığı için iade ettim ekran renk ve kontrast gayet iyi yanlış anlaşılmasın ben sadece dikey tarama görüntüsünden rahatsız oldum büyük ihtimal kendi renk algoritmasındandır deneyemedim flası ancak çalışacağı hatta normal flaslardan kat be kat daha iyi olduğu aşikar youtube da izleyin bir kaç örnek.

• şarj şuan normale döndü gibi hocam bekleme modunda sıkıntı yok artık o kadar fazla boşa gitmiyor şarjı ama bu seferde telefonu kullanımda şarjı çok gidiyor bi instagrama giriyorum %1 düşüyor çıkıp whatsappa giriyorum hemen yine %1 düşüyor chrome giriyorum hemen yine %1 düşüyor
  • arkadaşlar telefonumun hangi ülkeye ait olduğunu ve hangi ülkenin romunun kurulu olduğunu nasıl anlarım ayrıca root ile sanal tuşlar nasıl küçültülüyor ?
  • arkadaşlar sım kart yuvasının orada kağıt gibi birşey var o nedir
  • Yabancı forumlarda okuduğum kadarı ile Android 5.1 Z ultraya verilecek.
    Ama bazı siteler ise Z ultra için 5.1 güncellemesi yayınlanmayacak diyor.
    Bilgisi olan var mı?

• quote:

arkadaşlar sım kart yuvasının orada kağıt gibi birşey var o nedir

Orda seri no ile telefonun uretim tarihi var. Sakin sokeyim deme

• gelecek hocam merak etmeyin
  • 6.cadde kullanıcısına yanıt
    kafama takıldı hocam orada öyle görünce peki söksek ne olur yada söksek geri yerine takabilirmiyiz
  • arkadaşlar ön tarafta bulunan fabrikasyon ekran filmi arka taraftada varmıdır ? varsa söktüğümüzde arkadaki sony ve xperia yazılarıda öndeki gibi sökülüyor mu ayrıca bu fabrikasyon filmleri nereden temin edebiliriz arkada tarafta çizikler oluşmaya başladı ve moralimi çok bozuyor
  • quote:

kafama takıldı hocam orada öyle görünce peki söksek ne olur yada söksek geri yerine takabilirmiyiz

Istersen sök canim. Telefon senin zaten. Orayi sokunce takamazsin geri.

• YUCEL3443 kullanıcısına yanıt
    Zenfone 2 tabiki Z ultra artık güncel bir cihaz değil bide şunu söyleyim Asus incelediyseniz eğer ele oturuşu ve kullanımını ben çıok beğendim.Teknik özellik konusundada zaten rakibi asla Z ultra olamaz Asus Zenfone 2 fazlasıyla yeterli olacaktır size.
  • hocam 32gb olanı için 200tl fazla vermek mi daha iyi ? 16gb olanı yetecek midir ? birde sadece gb farkı mı var ?
  • YUCEL3443 kullanıcısına yanıt
    200 TL fark sadece hafıza için değil işlemci farklılığıda mevcut.
    16 gb olanı 1.8 Ghz
    32 gb olanı 2.3 Ghz hıza sahip yerinizde olsam 32 gb olanı tercih ederim.

Önümüzdeki günlerde bende Zenfone 2 alacak gibiyim şahsen ben 32 gb olanı tercih edecem mutlaka deneyin derim gerçekten Asus bu sefer yapmış
  • arkadaşlar bir kaç sorum olucakkk cihazım arka tarafında ufak cizikler oluşmaya başladı ve beni rahatsız ediyor arka taraftaki fabrikasyon filmdede mi sony ve xperia yazısı üzerinde öndeki film gibi yani ? bide ayrıca recovery moda alacağım zaman telefon açılış dalgalarının orada kalıyor öyle dakkalarca dalgalar gidip geliyor birşey olmuyor recovery moda nasıl alıyoruz ?
  • arkadaşlar z ultrayı satıp 6.8 inc huawei p8 max aldım
     SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: 1981se1981

arkadaşlar z ultrayı satıp 6.8 inc huawei p8 max aldım

Kardeşim p8 Max nerden ne kadara aldın ya çok güzel görünüyor

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.