Şimdi Ara

SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.757
Cevap
20
Favori
107.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğrafçılık konusunda Murat'a laf yok. Anlar o konulardan. Güvenirim. Ayrıca kendisi Teknoseyir editörüdür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada benim sorunun cevabı Maalesef ayar yok galiba.
    Neyse. 5.1 de gelir inşallah.

• aesca kullanıcısına yanıt
    Aynen. Basçek sitesini takip ederdim. Keşke fotoğraf konulu programlara devam etseydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdıklarına tamamen katılıyorum birtek o 1.80cm+ çok rahat cepte taşıyabiliyor kısmını bir açıklasana kot pantolon veya kumaş pantolonda ?

Nerdeyse iki yıl olacak bir ben taşıyamadım anlaşılan bu telefonu cepte arkadaş millet "çok rahat cebinde taşıyabiliyormuş" .

Bu telefonu alan kişiler cepte taşırım hayaliyle almasınlar cepte taşınmıyor cihaz kulaktan dolma bilgiler ile cihaz almayın gidin görün deneyin öyle alın ondan sonra çok cüzdan cebinde yarısı dışarıda olup görenlerin "tablet mi lan o ? " alaycı tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz.
  • Aynen. Ürünün sevmediğim 2 özelliği var

1.Çok dikkat çekmesi. Ben alırken büyüklüğünün farkındaydım, geniş pantolonlarda cepten taşma yapıyor ama ince olduğu için yürürken pek rahatsız etmiyor. Ama otururken, ayakkabı bağlarken teli hissediyorsunuz. Ancak kulağınıza götürüp konuştuğunuzda çevreden bakışların üzerinşze kaydığını farkediyorsunuz, hatta "bilader daha büyüğünü bulamadın mı" diye tepkilere alışmalısınız. Kulaklıkla kullanmaya alışırım diye almıştım, kulaklığa alışamadım, tek elle kullanmak da zaten mümkün değil, özellikle toplu taşımlarda tek elle kullanmak ciddi zor, telefonu büyük diye almıştım bu özelliklerini biliyordum ama özellikle yazın zorlanacaksın diyenler haklıymış.

2.si o koca ekran, parlak güneşin altında zor okunuyor. Okunuyor mu, okunuyor ama cihaz en üst düzeye parlaklığını otomatik olarak çıkartıyor, bu da telefonun hissedilir şekilde ısınmasına neden oluyor. Hatta bazen reset attığı bile oluyor cihazın.

Ama 3gli tablet niyetine bunu alın, tablet niyetine kullanırsınız. Çok güçlü bir telefon ve tablet karışımı tasarım ve malzeme kalitesi olarak üst düzey. Yazılım güncellemeleri sık sık geliyor. Video seyretmek ve oyn oynamak çok keyifli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 16 Temmuz 2015; 13:56:33 >

• Dar pantolon ile taşınmaz tabiki hocam.
    Ben regular fit denilen pantolonlardan bahsediyorum. Telefon cebimdeyken namaz bile kılabiliyorum. Ayakkabı bağlayamıyorum sadece.
    Şimdi şöyle bir durumda var. Benim giydigim pantolonlar 38-32 falan çap geniş olduğu için bende sorun olmuyordur. Şuana kadar cebimde hiç sorun olmadı.
    Bana da laf atıyorlar, nasıl taşıyorsun onu vs diye dalga geçiyorlar. Direk koyuyorum cebime, oturuyorum vs adam şaşırıyor, kendi cebine koyuyor.. Hmm sığıyormuş cebe moduna giriyor..

• aesca kullanıcısına yanıt
    Led flow du galiba ismi programın, öyle programları denediniz mi?

• Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım .
    Telefonun üst çerçevesi_ sony yazısının orada çentik var ya. Tırnağınızla hafif çekince açılıyor_ çok sağlam değil. Su geçirmez özelliği benimkinde bozuldu sanırım.
    Çok da asılmamıştım oysa. Alt kısımda böyle bir sorun yok. Belki de fabrikasyon hatasıdır.
    Bütün formdaşlarıma sevgiler.

• Beyler
    Kitkat veya jellybean Türkiye firmwaresi elinde olan varsa lütfen paylaşabilir mi? 4.4 olur 4.3 olur. Lolipoptan downgrade edicem. Rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 18 Temmuz 2015; 23:12:34 >
  • arkadaşlar kırılmaz cam filmi almak istiyorum ön ve arka olmak üzere nereden alabilirim yardımcı olabilirmisiniz ayrıca manyetik şarj aleti güvenilir bir yer bulamadım
  • Merhabalar 2 sorum olacakti :)

1. Aranizda (biraz usendim 1. Sayfayla 82. Yi okudum sadece kusurabakmayin) rootlamis olan vardir degilmi :) Ben sahsen bu sony z ultra google play edition modeline ilgim var aony nin yazilimi hosuma gitmiyor. Pur kikat tam istedigim sey. Pur kitkatla calistiran arkadas varmi aranizda :)

2. Normal xperia olarak alininca sonra duz android yuklersek, atiyorum tusu bozuldu garanti bozuluyormu?

3. Birde :) suya girdikten sonra muzik dinlemek isterseniz 3.5mm jackin kurumasi nekadar suruyor??

Tesekkurler :))

• arkadaşlar bu telefon beni deli edecek azıcık elin terli olsa bin tane yere basıyor yazın telefonu kullanamıyorum resmen sizler de durum böyle mi?
  • ercan_wrc kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam gün boyunca 40 defa siliyorum iyice nefret ettirdi.
    Ekranı bunun gibi büyük olan bir cihaz bulsam direkt satacam hiç bir ekstrası kalmadı zaten bu cihazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikemal4242

Aynen öyle hocam gün boyunca 40 defa siliyorum iyice nefret ettirdi.
    Ekranı bunun gibi büyük olan bir cihaz bulsam direkt satacam hiç bir ekstrası kalmadı zaten bu cihazın.

ya bunu sony'e bildirsek aslında böyle saçmalık olur mu ya? yazın bu telefon kullanılmayacak mı şimdi?
  • ercan_wrc kullanıcısına yanıt
    Her türlü kalem ile çalışsın diye yapmışlar ekranı bu şekilde ama tam bir fiyasko yapmışlar ekranı.
    Sony bildirmek hiçbirşeyi değiştirmez maalesef hocam.

• Ekranınızda jelatin var mı?
    Bendede oluyor ama ekranın üstüne su dökülürse falan, onun dışında olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

arkadaşlar bu telefon beni deli edecek azıcık elin terli olsa bin tane yere basıyor yazın telefonu kullanamıyorum resmen sizler de durum böyle mi?

Aynen. Kafasina gore teli kulagima goturdugunde bildirim tepsisini aciyor, sacma sapan yerlere basiyor.

İphone 4s aldim ,bunu da tablet olarak kullaniyorum. Satmaya kiyamadim

• selamlar,

konuyu inceleyerek genel bir izlenim edindim.
    5.0.2 ye yükseltenlerin memnun kalmadığı ve eski roma döndüğünü Ağustos ayında da 5.1.1 güncellemesinin geleceğini okudum. Umarım bu yeni güncelleme sizleri veya benim gibi almayı düşünenleri memnun eder. Peki bu güncelleme resmi mi, telefonun bildirim ekranında yeni güncelleme var şeklinde uyarı çıkacak mı?

"manyetik şarj doku" nu nereden alalım, siz nereden aldınız?

ön ve arkaya mat görünümlü kalın camlardan taktırarak cihazı kılıfsız kullanmak istiyorum. hangi ürünü almamı önerirsiniz?

Ankara'dayım, Sony eurasia garantili şekilde nereden alabilirim, hepsiburada daki ürün ithalatçı firma gözüküyor, tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 1 Ağustos 2015; 3:56:26 >
  • Kentpark veya Armada'dan alınabilir. Ben Armada'dan almıştım. Yalnız alırken ekranını kontrol edin. Bazıları aşırı sarımtrak ve ekran aydınlatması az. Ben 2. kutuyu açtırmıştım. Teşhirdekinden daha az ekran parlaklığı vardı (ilk açılan daha da kötüydü.) 3.yü açtırmaya utandım nedense.
    Bt kulaklık almak istiyorum(kullandığım devamlı kulakta kalanlardan. Rahatsızlık veriyor.) Samsungun yakaya takılan kablolu bt kulaklığı nasıldır? Sony'nin kulaklıkları çok tuzlu.

• Beyler g flex ile z ultrayi takas etmek mantiklimi sizce,z ultranin durumu nedir stabilmidir.

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.