Şimdi Ara

SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.757
Cevap
20
Favori
107.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pil süresinin yetersizliği ve taşıma sorunundan dolayı 2 aylık sony ultra maceramı sonlandırmış bulunmaktayım.
    Alacak arkadaşlara fikir vermesi açısından birşeyler karalayayım dedim

+Telefonun performansı mükemmel,şimdiye kadar kullandığım en seri telefon.
    +Telefon gerçekten su geçirmiyor,hemen aldığım gün suya soktum sonrasında ise ekran kirlendikçe silmeye uğraşmadan direk yıkadım hiçbir sıkıntı çıkarmadı(kapakları
    sakın kapatmayı unutmayın)

-Telefonu pek karıştıran birisi olmadığım halde pili 1 günü anca çıkardı
    -Taşıması gerçekten problem
    -Kamerası günışığında iyi aslında ama hafif yetersiz ışıkta dahi çuvallıyor.

Pilini,taşımasını ve kamerasını dert etmeyenler rahatlıkla alabilir.Çoğu cihaza göre uçak gibi seri diyebilirim.

Not: Şu an nokıa 1320 kullanıyorum.androidden istifa ettim artık :). Eski telefonum note 2 ye göre daha seri ama sony ultra ya göre vasat ama beklentilerimin üstünde çıktı işlemci performansı.Pil 3 günü rahat görüyor ki mükemmel bir durum,ekran sony ye göre daha canlı ve parlak,kamerası 5mp olmasına rağmen sony ye göre daha iyi sonuç aldım.

Bu telefonu alacak olanlar kullanım ihtiyaçlarına göre karar verip ona göre almalı.Sizin için telefonun eksi yönleri önemsiz ise bu cihazdan gerçekten çok memnun kalacağınıza inanıyorum.

• Pil konusu dışında tamamen katılıyorum..

Not: oyun oynamıyorum. 24saat wifi-mobil veri açık.
    Gereksiz sony uygulamaları kaldırılmış, stok 5.0.2 rom
     SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 5 Ağustos 2015; 13:36:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkese selamlar süper bilgiler edindim sağolun. z ultra için bluetooth kulaklık tavsiyesi alabilir miyim ?
  • ABUX kullanıcısına yanıt
    hocam bu mesaja pm olarak cevap geldi mi ?
  • kimse yok sanırım ben yalnız mıyım :)
  • Cyanogen mod. 12.1 togari rom. Merak eden olursa araştırabilir. Ben kullanıyorum. Memnunum.
     SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU

• hocalarım sorum şu ; asus zenfone 2 (32gb) mı yoksa sony Z ultra mı ? lütfen kızmayın malum ER im ;)
  • Arkadaşlar ben bu lollipoptan hiç memnun değilim kitkata dönüş yapamıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YUCEL3443

hocalarım sorum şu ; asus zenfone 2 (32gb) mı yoksa sony Z ultra mı ? lütfen kızmayın malum ER im ;)

Güncel. ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

Arkadaşlar ben bu lollipoptan hiç memnun değilim kitkata dönüş yapamıyor muyuz?

internetten kitkat sürümünü indir. flashtool ile yükle.
    nasıl yükleneceğini ararsan bulursun.

• Bulamadım hocam kitkat sürümü rica etsem link verebilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ercan_wrc kullanıcısına yanıt
    https://docs.google.com/file/d/0B0uD0ZLDjONjbVRVVFhPV1VuODg/edit?pli=1

• arkadaşlar kitkat mı lolipopmu bu 5.0.2 beni çileden çıkardı telefonu kullanmaya korkar oldum kulmadığım halde kendi kendine dakkada bir şarj düşüyor orjinal türkiye kittat romu lin verirmisinizz ayrıca şarj konusunda kitkatmı lolipop mu
  • Kitkat şarzda daha iyi diye biliyorum. Tecrübelerimde o yöndeydi. Geçmişte bazı arkadaşlarda kitkatın şarjının daha iyi gittiğini yazmışlardı. Ancak kullanmadan şarj nasıl düşer. Temiz bir kurulum deneyin. Tavsiyem iki üç kez romu üst üste kurmaktır. Eski rom artıklarından kurtulmak için. Birde batarya kalibrasyonu parogramı ile bataryanızı kalibre edin. Markette var. Root ister. Batery stats bin. Denen telefon şarj geçmişini barındıran bir dosya var. Onu siliyor. Sonra bu dosya gene kendiliğinden oluşuyor.Şarjı tak çıkar tak çıkar yaptığımız için bataryayı arada bir kalibre etmek faydalı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tauncer -- 11 Ağustos 2015; 6:38:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunussdurak

arkadaşlar kitkat mı lolipopmu bu 5.0.2 beni çileden çıkardı telefonu kullanmaya korkar oldum kulmadığım halde kendi kendine dakkada bir şarj düşüyor orjinal türkiye kittat romu lin verirmisinizz ayrıca şarj konusunda kitkatmı lolipop mu

Şarj konusunda 4.4.4 daha iyi 5.0.2ye göre

Kitkat'ın türkiye yazılımı kimsede yok. Ben de yazdım kimse cevap vermedi. İnternette de yok boşuna bakma.
    Customised TR olması gerekiyor.
    Ben 5.1.1 sürümü bekliyorum

• [ÇÖZÜLDÜ] . yapışkan çözüldü yani :D Arkadaşlar bu sabah z ultra cihazımı bisikletten düşürdüm 10 metre yerde sürüklendi ve ön ekran baya hasar gördü , kurcalarken hasar görenin dış jelatin olduğunu farkettim . Sonra sökmek istedim fakat çok pis bi şekilde yapıştırılmış 1 saatte anca sökebildim ve ekranda yapışkan artıkları kaldı , onlar temizlenmiyor ne yapmam gerek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximumCarnage -- 11 Ağustos 2015; 20:47:18 >
  • cihaz daha sıfır 15 günlük sayılır bi whatsappa girip çıkıyorum anında %1%2 şarj düşürüyor ilk aldığımda %60lık bir şarjla geldi onu %10a kadar kullandım sonra sarja taktım %100 olana kadar kullanmadım %100 olunca aldım bu zamana kadarda hep öyle yaptım %100 olmadan hiç çıkarmadım şarjtan cihazı root yaptım gereksiz bütün uygulamaları devre dışı bıraktım uygulamaları uyuttum herşey kapalı neredeyse akşam %80 iken bırakıyorsam sabah bi uyanıyorum %55 falan ne olduğunu anlamadım ayrıca yukarıda arkadaş türkiye romu diye bi link vermiş ama tam olarak ne olduğunu anlamadım açıklarsa sevinirim
  • MaximumCarnage M kullanıcısına yanıt
    bence biraz saç kurutma makinesiyle sıcak hava tut belki birazcık yumuşar ve kolay sökülür diye düşünüyorum ( sorumluluk sana aiittir ) benim sadece fikrim
  • yunussdurak Y kullanıcısına yanıt
    Benim verdiğim linkten bahsediyorsan, o tr romu değil avrupa romu.
    Telefonunun bataryasında bir problem var, servise yolla bence.

• peki hocam o romu kursak bi sıkıntı olurmu gelen güncellemeleri falan alabilirmiyiz şarj durumu vs sağlıklımıdır
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.