Şimdi Ara

SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.757
Cevap
20
Favori
107.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5.0.1e nasıl pre root yapılıyorsa, bunada aynı o şekilde root yapılıyor.
    Önceki sayfalarda anlatmıştım galiba.
    4.4.4 root et, sonra pre root edilmis romu recoveryden yükle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pre root edilmiş rom bulamadım ki c6833 'e

• odesh kullanıcısına yanıt
    Orjinal romu indirip kendin yapacaksın.

• Arkadaşlar merhaba ben de Z Ultra almaya karar verdim ama Net'te satışını bulamadım
    Eğer aranızda telefonunu satmak isteyen varsa ve fiyatını uygun bulursam almak istiyorum
    Sizlerden haber bekliyorum teşekkür ederim
  • Sonycenterlerde vardir belki. Ama fahis fiyat isterler.

Artik bu cihaz da eskimeye basladi. Bu aralikta yine sonynin compact veya z2 midelleri var. Onlara bakin derim. Z ultranin kamerasi uzer,tek elle kullanim modu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Sonycenterlerde vardir belki. Ama fahis fiyat isterler.

Artik bu cihaz da eskimeye basladi. Bu aralikta yine sonynin compact veya z2 midelleri var. Onlara bakin derim. Z ultranin kamerasi uzer,tek elle kullanim modu yok.

teşekkür ederim tavsiyeniz için ama amacım büyük ekranlı bir cihaz almak ve kamera ile çok az işim oluyor,
    nette çok dolanıyorum sürekli bir şeyler araştırıp okuyorum ayrıca cihazın özelikleri iyi

ama temiz ikinci el bulursam alacam inşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalwartMan89 -- 30 Eylül 2015; 21:37:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

5.0.2 TR dosyasını bilgisayarınızda saklayın. Sonra nette bulamazsınız 4.4.4 gibi.

Bu dosyayı saklama işini nasıl yapacağız?
  • eyildiz kullanıcısına yanıt
    xperia firmden romu indir pcye at dursun?

• 5.1.1 batarya performansınız nasıl arkadaşlar,benimki bariz düştü,meraktan 5.0.2 yi kurdum pil topalladı belki son sürümde gidermişler diye kurdum daha beter oldu marsmelow u vermezler umarım da kuramam,ah kitkat kıymetini bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende 5 gün önce satın aldım ve Z ultra kullanıcısı olarak aranızdayım, her şeyinden memnunum

sanırım android 6.0 için listeye sonradan eklenecek çünkü z1 ve z ultra donanım olarak gayet iyi
  • arkadaşlar kilit ekranında ki saat göstergesinin ilk iki rakamı benim cihazda büyük değil, yani z2-3-4 xperialara baktım onlarda da lolipop 5.1.1 var ama kilit ekranlarında ki saat rakamlarının "- : 00 " önceki ilk iki rakamı daha belirgin ve kalın
    ama benim 5.1.1 ekranında ikisi de aynı boy ve kalınlıkta, değişik olmasının sebebi ekran büyüklüğü ile alakası olabilirmi ?

Arkadaşlar olayı çözdüm,son gelen 5.1 güncellemesi ile saat widgeti yenilenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalwartMan89 -- 11 Ekim 2015; 16:08:24 >
  • Arkadaşlar sayfamızı canlandıralım , paylaşımlarda bulunalım, en çok kullandığımız ve sevdiğimiz, oyun ve uygulamalardan bahsedelim

Mesala ben Vainglory oyununu çok beğeniyorum bayaa oynuyorum yani :)

• z ultrayı yeni aldım bugün elime geçti. bildirim çubuğunu aşağıya çektiğimde ses ayarı gözükmüyor düzenle dediğimde de bu simge yok. telefonun sessize ya da titreşime almak için illaki ayarlara mı girmem gerekiyor?
  • Telefonun ekranını kırdım arkadaşlar.
    Sıfır ve sıfıra yakın kılıflarım var, uygun fiyata vereceğim, almak isteyen pm atabilir.
    Z ultra almak isterdim tekrar ama başka heyecanlara girmek istiyorum.
    Kendinize iyi bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 14 Ekim 2015; 2:11:55 >
  • notyetktu kullanıcısına yanıt
    Ses açma tuşuna basın ve sol üstteki gözüken çan şeklindeki simgeye tıklayın

Hayırlı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet0689

Ses açma tuşuna basın ve sol üstteki gözüken çan şeklindeki simgeye tıklayın

Hayırlı olsun :)

evet bunu ben de dün akşam farkettim :)
  • Neden kimse yok?

• Var kardeşim :-) Bende dun 4 uncu kez Z Ultramı aldım. Daha once calindi ekrani kirildi v.s v.s. Lakin benimki yurtdışı C6802 cin modeli. Manuel olarak 5.1.1 kurdum. Canavar gibi masallah. Benim tek eksiğim Lte yok. Sanirim 4.5g kullanmayacağim. Cokta sorun değil. Pil süresini 5.1.1 de bende hiç beğenmedim. Her an tekrar 4.4.4 kitkata donebilirim.

• Sizcede 5.1.1 de ses yukselmişmi yoksa banamı oyle geliyor?

• Android 6 güncellemesi alsın. Tek isteğim bu. Belki pil süresi düzelir. Ayfon (!) kullanıyor gibiyim. Ekran açık kaldığı sürece sömürüyor resmen. Haber okumaya korkar olduk yahu. Çocukta G2 var hava atıp duruyor kerata. Elimde kalacak haberi yok

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.