Şimdi Ara

SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.757
Cevap
20
Favori
107.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zultracılar nasılsınız varmı sıkıntısı olan

Güzel bir haber vereyim yeni bir güncelleme başladı bir kaç gün içinde gelir bizlerede ( bu güncelleme Z. Z1. Ve Z ultrayı kapsıyor)

http://www.xperiablog.net/2015/11/05/new-update-14-6-a-1-216-now-rolling-to-xperia-z1-z-ultra-and-z1-compact/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalwartMan89 -- 6 Kasım 2015; 10:25:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.1.1 root sorunu çözüldümü ayrıca bu güncelleme neleri getiriyor vede android 6.0 alacamıyız
  • Çok fazla soruluyor bu soru ancak cevap net değil android 6 ile ilgili.
    Şuan Sony Z1 ve Z Ultra için android 6.0 yayınlanmayacağını açıkladı ancak güncelleme piyasaya sürüldükten sonra belli olmaz belki dağıtım yapılabilir.
    Şuan için Marshmallow Z ultra ya verilmeyecek görünüyor.
  • Yeni yazılım güncellemesi geldi ama cihazda yaşanan hızlanma dışında suana kadar farklı olan birsey gözlemleyemedim görsel olarak.

• Beyler benim Z ULTRAya beklediğim yeni sistem güncellemesi geldi yeeeeeesss
    hayırlı olsun
    Günceleme bittikten sonra tavsiye 5 saat aralıklarla 2 gün boyunca kapatıp açma olarak değilde yeniden başlatma yaparsanız daha iyi olur
     SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU

• Merhabalar
    Ekran kilidini nasıl kaldıracağımızı bilen var mı?
    Ekrana şifre koydum Güvenlik> ekran kilidi sekmesinde YOK : devre dışı bırakılmış yazıyor.
    ne yaptım da devre dışı bıraktım bilmiyorum.
    Yardımcı olabilecek var mı?

NOT: 1-Son güncelleme ile AnTuTu skorum 5000 puan düştü.
    2- Puan önemli değil de Android 6 gelse bari.
  • aesca kullanıcısına yanıt
    Ayarlar -> Güvenlik -> Kimlik Bilgilerini Sil

• Arkadaşlar merhabalar,

Daha evvelinde telefonum açılma seviyesinde kalmıştı sony yazısı geçiyor şu dalga şeyinde tıkanıp kalıyordu 1 hafta telefonumu açamamıştım en son kırmızı tuş muhabbetini bulup ses kısma + power + kırmızı tuş şeysiyle açabilmiştim.

Şimdide ekran kitliyken power a bi basıyorum ekran çizik çizik karıncalı alacalı bulacalı 10-20 kere aç bas yapıyorum kaydırma yapıyorum zorla açabiliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. sony comp. la onarım yapamıyorum ne yapmam gerekiyor anlamış değilim..
  • Junkie05 kullanıcısına yanıt
    Cihazın garantisi varsa servise yollayın yoksa problem ekran değişimi ile çözülebilir. İşi bilen teknik serviste değişim yaptırılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikemal4242

Ayarlar -> Güvenlik -> Kimlik Bilgilerini Sil

Tüm sertifikaları sil yaıyor. Çekindim silmeye.

• arkadaşlar biri söyleyebilir mi 5.1.1 root sorunu çözüldümü kingroot çalışıyormu xposed çalışıyor mu ?
  • merhaba ustadlar bende 2-3 güne z ultra sahibi olucam bakalım 5 aylık bir cihaz buldum 800 tlye nasıl fiyat normalmi sıfırı nerde ve kaça satılyıo vu telefonun memnunmusunuz kamerasında flash olmayışı canınızı sıkıyormu
  • 650ye z ultra satıyorum dostlar çok temiz ön arka jelatinli kadıköy maltepe elden teslim
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111924810

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokmu beyler bana yardımcı olucak bu telin sıfırını enrden bulabılırım 5 aylık garantılı faturalı cıhazı 800 e almak mantıklımı
  • Bugün 800 tlye 18 aylik Z ultrami sattim. Yalnız benim cihazim sıfırdan farksizdi. Piyasası 700 ila 850 arası diyebilirim.Alacak kisilerede aslına bakarsanız artık cihazı tavsiye etmiyorum sebebi ne kadar performanslı olsada artık Sony serisinin en eski cihazlarından biri ve artık güncelleme gelmeyecek en azından şuan Sonynin açıkladığı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopanick -- 18 Kasım 2015; 13:45:16 >
  • Merhaba
    Güncelleme yaptığımdan beri 2 kez dondu telefon. Kırmızı noktadan zorla kapatmak zorunda kaldım.
    Sizlerde böyle bir sorun oldu mu?
  • Telefonunu satmak isteyen var ıse PPP'm atsıncihaz tertemiz çiziksiz olsun lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsylkn

quote:

Orijinalden alıntı: 1981se1981

arkadaşlar z ultrayı satıp 6.8 inc huawei p8 max aldım
     SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU

Kardeşim p8 Max nerden ne kadara aldın ya çok güzel görünüyor

Nereden aldınız acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Elimde sıfır SBH54 var yeni modeli sbh52 nin yeni modeli .310 TL sabindende ilan var.
  • arkadaşlar telefonumu yeni aldım. aşağıda videoda ki gibi oluyor. sadece tuş kilidi açarken oluyor. sizce sorun yazılımsal mı donanımsal mı ? cihaz da ki yazılım sürümü 14.6.a.0.368

https://www.youtube.com/watch?v=VoTve7PKtS0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizyurek -- 14 Aralık 2015; 11:19:59 >
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.