Şimdi Ara

SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.757
Cevap
20
Favori
107.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş ballandıra ballandıra anlattınız bakın gene canım çekmeye başladı
  • Ankara'da gidip göreceğimiz yer de yok.. Ah İstanbul'lular :D
  • bildiğim istanbuldada yok yazan arkadaşlar kendi telefonlarını göstermişler bir yerde bakmamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TümAmiraL

quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Bu arada ufak bir detay : Boyunuz uzunsa pantalon ön cebindeyken ayakkabı bağlamak vb için oturup kalkabiliyorsunuz hatta ön kot cebinden cihazı çıkarınca çoğu insan şoke oluyor
    ilk iPhone da çok ilgi çekmişti yanlız bu cihazı görenin aklı karışıyor kazara Teknosa da gördüler 10 dk telefonu geri alamadım

Bende izmir sony Ana Bayiisine götürdüm bi On Dakika da incelediler bayaa bi şaşırdılar tabi hele ki kargoda görevli bi arkadaş yeni s4 almış benim telefonu görünce bu telefon varmıydı ya daha yeni s4 aldım yapılır mı bu bana diyordu

• daha iki hafta var gelmesine.. artık yenileri çıkıyor bea :D
  • sorma 2014 ces z2 diyorlar z1 ultra yakındır ozaman :D
  • quote:

Bende geçen hafta dayanamayıp adlım yakında incelemesini yazarım, özet olarak : Beklediğim gibi çıktı cihaz ve gayet memnunum.Dock kılıf vb bir kaç şeyin siparişini verdim yurt dışından.Yakında Sony SBH52 BT kulaklığından spiarşini vericeğim (Henüz daha yaygınlaşmadı bu kulaklık yeni olduğu için)

Merhaba, sipariş verdiğiniz ürünler internet üzerindense linklerini koyabilirmisiniz mümkünse. SBH52 kulaklık, DK30 dock ve NT3 SmartTag'ler İngiltere ve Almanya sonymobile sitelerinde satışa sunulmuş ama özellikle dock bana gereksiz pahallı geldi o yüzden aşağıdaki micro usb'yi manyetik'e çeviren tarz bir adaptor almayı düşünüyorum.

http://www.ebay.co.uk/itm/331019589783?var=540235223143&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649&clk_rvr_id=524455266452

• bu gün samsung mega ile karşılaştırma videolarını izledim, sonra gittim samgung megaya baktım, olur bu telefon olarak kullanılır :D o kadar büyük değil :D
  • quote:

quote:

Bu arada ufak bir detay : Boyunuz uzunsa pantalon ön cebindeyken ayakkabı bağlamak vb için oturup kalkabiliyorsunuz hatta ön kot cebinden cihazı çıkarınca çoğu insan şoke oluyor
    ilk iPhone da çok ilgi çekmişti yanlız bu cihazı görenin aklı karışıyor kazara Teknosa da gördüler 10 dk telefonu geri alamadım

Bende izmir sony Ana Bayiisine götürdüm bi On Dakika da incelediler bayaa bi şaşırdılar tabi hele ki kargoda görevli bi arkadaş yeni s4 almış benim telefonu görünce bu telefon varmıydı ya daha yeni s4 aldım yapılır mı bu bana diyordu

bi inceleme vidyosu çekseniz cep testi kafaya koyma testi falan aklınıza gelenler yada almadan önceki düşüncelerinizin ne kadar yerli ne kadar yersiz olduğunu belirten

• 282sk282 kullanıcısına yanıt
    Tabiki buyrun :

DX Box dan aldılarım (Defalarca alışveriş yaptım paypal ile güvenilir sitedir)

- Sony Dk30 Magnetic Charging Dock : Buraya tıklayın.

- Leather Protective Sleeve Pouch (Siyah) : Buraya tıklayın.

- 1M Universal Smiling Face Micro USB Flat Charger Sync Cable (Siyah) : Buraya tıklayın.

- Nillkin Ultra Slim Hard Case : Buraya tıklayın.

- Magic HSR HD Anti-fingerprint Set Series Protective Film (Ön arka 2 parça parmak izine ciddi dayanıklı ve parlak mat değil) : Buraya tıklayın.

E bay dense SBH52 BT kulaklığı aldım ama anlamadığım geçen gün hepsi yol parası içinde 82-86$ tutuyordu bu gün zam gelmiş :

- SBH52 : Buraya tıklayın.

48 saat olmadı 180 küsür dolar istiyenler bile var karaborsamı oldu ne oldu bende anlamadım zaten az satan var cihazı :http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.XSony+SBH52&_nkw=Sony+SBH52&_sacat=0&_from=R40

Kullanmadığım NFC etiketlerim elimde mevcut gittigidiyordan da idareten spora vb giderken kullanmak için tpu bir kılıf aldım yine elimde Sandisk 64 gb microSDhc kartım vardı exfat formatında taktım onu kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

Bi kaç güne nasipse hongkong malı alabilirim bende huylandım yaa ekranı teledonun kendi inşallah bi problem çıkarmaz ya

youtube da 10 dan fazla ekran sorunu videosu var hocam iyice bakın derim almadan sonuçta az para değil yazık olmasın

arkadaşlar o ekran sorunu yayınlanan bir güncellemeyle çözüldü ve çözüleli baya oluyormuş o konuda rahat olun artık o sorun ortada yok en azından güncellemeyle gidiyor

• Çıkış tarihi ve fiyatı belli olsa iyi olur artık.htc one max'a necip fazıl'ın "beklenen" şiiriyle veda ettim.sıra buna gelmez umarım:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o tarihi bir yayınlasalar zaten sıkıntı kalmaz bir gelse bakmak gerek ona göre ya bu telefona giricem yada üstüne baya koyup macbook pro retina alabilirim kısmet meselesi ama sony aynı hatayı z dede yaptı bn bunu alınca 6 ay sponra 7 ay sonra yenisi çıkarsa dava açarım teknik olarak biz bir telefonu 1 sene kullanamyoruz bize geç geldiği için
  • Vipracing kullanıcısına yanıt
    Beni tahmin ettiğimden fazla masrafa sokacak ayrıntılı cevabınız için çok teşekkürler

Ben ekran koruyucu konusunda kararsızım bu her tür kalemle yazabilme özelliği dolayısıyla ama Spigen Glas.t cam tarzı birşey almayı planlıyorum.

Telefonuda cüzdanda taşımayı tercih ediyorum o yüzden tahriklere kapılmadan SBH52, dock ya da manyetik adaptör ve nfc etiketlerle yetinebilirim umarım

Pil ömrü kendi kullanım düzeyim için oldukça uygun geldi ama Sony'nin kılıf/pil tarzı aksesuarlar çıkarabileceğini okudum bir yerlerde ve şu an shop.brando.com'da bu tarz bir ürün mevcut zaten ilgilenen varsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: carman

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

Bi kaç güne nasipse hongkong malı alabilirim bende huylandım yaa ekranı teledonun kendi inşallah bi problem çıkarmaz ya

youtube da 10 dan fazla ekran sorunu videosu var hocam iyice bakın derim almadan sonuçta az para değil yazık olmasın

arkadaşlar o ekran sorunu yayınlanan bir güncellemeyle çözüldü ve çözüleli baya oluyormuş o konuda rahat olun artık o sorun ortada yok en azından güncellemeyle gidiyor

bilmiyordum bilgilendirme için sağolun

• 282sk282 kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah,

Evet pil ömrü gayet tatmin edici oldu bende memnunum stamina mode da gayet efektif.Manyetik adaptör de gayet hoş bende bir tane ekstra alabilirim Evet Sony nin kılıf vb aksesuarları gelicek diye okudum bende yurt dışı forumların da.Umarım facia fiyatlardan sunmazlar (Bazen kendilerini jaybedebiliyorlar malum)
  • manyetik adaptörü kullanan varmı varsa şarj süresi normal şarj aletine kıyasla nasıl hızlımı yavaşmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman

manyetik adaptörü kullanan varmı varsa şarj süresi normal şarj aletine kıyasla nasıl hızlımı yavaşmı

Adaptör normal şarj aletinin ucuna takılyor o yüzden sürede farklılık olacağını tahmin etmiyorum fakat bu yan sanayi kablo/adaptörlerin bazıları şarj aleti dışında direk bilgisayara bağlayınca şarj etmeyebiliyormuş.
  • quote:

Estağfurullah,

Evet pil ömrü gayet tatmin edici oldu bende memnunum stamina mode da gayet efektif.Manyetik adaptör de gayet hoş bende bir tane ekstra alabilirim Evet Sony nin kılıf vb aksesuarları gelicek diye okudum bende yurt dışı forumların da.Umarım facia fiyatlardan sunmazlar (Bazen kendilerini jaybedebiliyorlar malum)

Hocam merhaba, ben de Note 2'den Z Ultra'ya geçmeyi düşünüyorum.

Pil ömrü Note 2'den sonra tatmin eder mi? Benim için en önemlisi bu çünkü 3G gün boyu açık ve yoğun kullanımda 1 günü çıkarması gerekiyor.
    Bir de taşınabilirlik durumu nedir? Bluetooth kulaklık kullanmazsak çok mu kötü duruyor telefonla konuşurken?
    Tek elle kullanımı zor mu? Bu soruların cevabını verebilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim

• Ağaçkakan kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bende Note 2 yi satıp LG Optimus G Pro aldım (Halen Ultra ile beraber kulanıyorum) stamina mode da kesinlik ile yoğun kullanımda 1 günü çıkartır yanlız pilin alışması için 10-15 şarj geçmesi gerekiyor ondan sonra optimum performansı alırsınız.(%20 civarında şarjı kalınca şarja takıp tam şarj olunca çıkarmanız yeterli) normal kullanım dada 2 gün gider.Note 2 den biraz daha az pil ömrü mevcut ama öyle fazla az diyemem.

GPS ve NFC kullanmadığım zaman kapalı wifi açık (Sony lerin güzel bir özelliği önceden kayıtlı olan wifi alanına girdiğiniz anda otomatikman wifi açıyor böylece hem pilden hemde 3G kotasından ciddi tasaruf sağlıyor.Ev iş yeri ve arkadaşlarımın ofisleri vb hepsi kayıtlı bende otomatikman ve şaşmadan bağlanıyor) gece ancak %55 civarıan düşüyor pilim.

Eğer 1.90cm ya da daha uzunsanız kot pantalon ön cebine dahi giriyor ben problemsize eğilip ayakkabımı bağlayabiliyorum gayet ince olduğu için ceket iç cebinde note 2 gibi kabarık lık yapmıyor bu bağlamda şaşırtıcı derecede portatif diyebilirim.Elde büyük duruyormu?Evet duruyor Büyük ellerim olduğu halde çoğu zaman tek el ile kullanmıyorum (Örnek : Note 2 de yada G Pro da tek el ile baş parmağım ile ekranın %97-98 ine yetişebiliyor ama bunda yetişmiyor bayağı boşluk kalıyor)dengelemek için çift parmak sms yazarken vs şart gibi düşünebilirsiniz.BT kulaklık kullanmassanız çok kötü duruyormu?Hayır ama ilgi çekici olduğu muhakkak

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.