Şimdi Ara

SONY XPERİA Z ULTRA KULLANICILAR KULÜBÜ ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.758
Cevap
20
Favori
107.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimiz mahkum yolda yururken cart curt ayaktayken telefon cepte sorun olmaz ama otururken arabadayken telefonu elimiz mahkum çıkarıcaz

ben şu aralar note u çok haşır neşir olarak kullanmasamda 3 saat belki 4 saat max ekran suresi kullanımım var ozaman ben bu cihazla ilk zamanlar hariç 1 günü çok raha görücem teknik olarak sabah 7 den akşam 3 e kadar gitse kafi bana
  • %3 den %100 şarj'a ulaşması cihaz uçak modunda iken : 2 saat 48 dk sürdü.
  • Vipracing kullanıcısına yanıt
    Doclami sarj ettin yoksa normal şarj aletiylemi 2 48 biraz fazla deilmi

Arkadaslar birde merak ettigim bir konu daha var bunuda birisinin sorusu uzerine soruyorum galeri uygulamasinda sadece zaman cizelgesine gore gostermemi var yoksa kendimiz klasor olarak ayriyetten klasorleyebiliyormuyuz

Klasorlenmeyen bir vidyo izledim de aklim orada kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carman kullanıcısına yanıt
    Normal sayılır hatta eski note 2 me göre hızlı bile/ kendi şarj cihazını kullandım Dock um henüz gelmedi,galeride zamana göre sıralı ama sd kartta kendi açtığım klasörler alfabetik olarak sıralı galeri aplikasyonu içinde başka opsiyon görmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benim boyum 180 ve telefonu cebimde gayet rahat gezdirebiliyorum bu telefon cepte taşınmaz diyen çoğu arkadaşımın cebine soktuk denedik gayet de güzel oturdu hem araba sürdüm hem de dört beş saat telefon cebimdeyken oturur vaziyette kaldım ama eğer telefon note 2 olsaydı çok rahatsız ederdi ediyordu da çünkü telefon kalındı bu telefon çok ince bu yüzden sorun çıkmayacaktır alacak olan arkadaşlara burdan sesleniyorum

• Arkadaşlar Günayın,

Bir çok arkadaş sorulara cevap vermiş ne güzel.

Bu telefonun pantolon cebinde taşınması ile ilgili yazan arkadaşların support forum Sony de z Ultra başlığını okumalarını

tavsiye ederim. Neden derseniz cihazın ön ve arka camının esnemelere çok dayanıklı olmadığı kırılganlığı ile ilgili başlıklara bakmakta fayda olabilir.

İllaki kırılır yada zarar görür demiyorum ama tedbirli olmakta fayda var.

Benim Note 2 kullandığım dönemde de taşıma problemim olmamıştı ama s4 e geçince pantolon cebi kullanmaya başlamıştım.

4K video oynayması konusunda Çogu pc lerin bile oynatamadığı 4k videoları ben 30fps denedim ki hala kartımda duruyor

en ufacık bir zorlanma olmadan oynatıyor.
  • Arkadaşlar,

Şarj etme süresi 2.1 A şarj adaptörü ile yaklaşık 1.5 saat

Kurudan çıkan şarj adaptörü 1.5 A biraz daha uzun sürüyor.
  • tesekkurler bilgiler icin bende gittigim y3rlere ne zaman gelecegiyle alakali sorular sormaya devam ediyirum

Orjinalde 2.1 a sarj aletiyle gelen telefon varmi baska marka sarj aleti kullanip haberlere telefonu patladi diye cikmak istemem sahsen

Birde acikcasi merak ettigim bir konu internette bazi vidyolarda farkli cikiyor bu ekran cercevesi ve ekranin kendi rengi ayni sanirsam yani telefon kapaliyken tam bir ekranmis gibi gorunuyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman

tesekkurler bilgiler icin bende gittigim y3rlere ne zaman gelecegiyle alakali sorular sormaya devam ediyirum

Orjinalde 2.1 a sarj aletiyle gelen telefon varmi baska marka sarj aleti kullanip haberlere telefonu patladi diye cikmak istemem sahsen

Birde acikcasi merak ettigim bir konu internette bazi vidyolarda farkli cikiyor bu ekran cercevesi ve ekranin kendi rengi ayni sanirsam yani telefon kapaliyken tam bir ekranmis gibi gorunuyormu

Bende renk seçiminde tereddüt ettim, beyaz almak üzereyken ondaki gri çerçevenin sizin dediğniz gibi tam ekran görüntüsünü bozduğu için siyaha döndüm.
  • 282sk282 kullanıcısına yanıt
    en güzel duranı sihay beyaz sanki telefona kılıf taılmış gibi duruyor gerçi bende kılıflı kullanıcam ama en azından kılıfım siyah olur
  • Telefonun Türkiye'ye gelme tarihine dair hiç bir şey yok.bu telefonda geçikti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

Telefonun Türkiye'ye gelme tarihine dair hiç bir şey yok.bu telefonda geçikti.

klasik sony şaşırmadık biz ekim sonuna kadar gelicekmiş 2. hafta z1 3. hafta z ultra dediler düşünün z1 bile daha erken geliyor

bunda sony nin mi suçu var yoksa türkcell falan mı getirmedi bilemiyorum ama ortada bir saçmalık var
  • Yurtdışı telefon almak istemiyorum ama bu telefonu olur da getirmezlerse yurtdışından alıcam sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağaçkakan

Yurtdışı telefon almak istemiyorum ama bu telefonu olur da getirmezlerse yurtdışından alıcam sanırım.

telefon gelicek onda bir sıkıntı yok sadece zamanı çok net değil sonuçta sony getirmeyi düşünmediği bir ürünü sitesinde göstermez hatta gösteremez birazdaha dişimizi sıkmamız gerek
  • Arkadaşlar getirebilecek kişi yok mu forumda...

• quote:

quote:

Yurtdışı telefon almak istemiyorum ama bu telefonu olur da getirmezlerse yurtdışından alıcam sanırım.

telefon gelicek onda bir sıkıntı yok sadece zamanı çok net değil sonuçta sony getirmeyi düşünmediği bir ürünü sitesinde göstermez hatta gösteremez birazdaha dişimizi sıkmamız gerek

Bu kadar geç gelip fiyatı da 2000 ve üstü yaparlarsa fiyatın düşmesi için 2 ay daha beklemek gerekir.
    Tanıtımı Haziran'da yapılan bir telefonu Ekim'e kadar beklemişken hem de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahziyelexen

Arkadaşlar getirebilecek kişi yok mu forumda...

Zaten forumda satan birkac kisi vardi suan 2. Ek sitekerindede var hatta morunu bile getiren var hemde buyuk kutu ama cogu garantisiz skntida orda bozuldumu yandik cok masraf cikariyo

• quote:

quote:

quote:

Bu kadar geç gelip fiyatı da 2000 ve üstü yaparlarsa fiyatın düşmesi için 2 ay daha beklemek gerekir.
    Tanıtımı Haziran'da yapılan bir telefonu Ekim'e kadar beklemişken hem de.

ozaman paralel ithalat almamız gerekecek onlar en azından 100 150 daha ucuza geliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahziyelexen

Arkadaşlar getirebilecek kişi yok mu forumda...

Zaten forumda satan birkac kisi vardi suan 2. Ek sitekerindede var hatta morunu bile getiren var hemde buyuk kutu ama cogu garantisiz skntida orda bozuldumu yandik cok masraf cikariyo

hocam telefonun en fazla gantiye gitme sebebi sıvı teması bide darbe düşme

zaten sıvı teması konusunu bu telefon bi kenarı bırakmış oluyor

darbe düşme konusuna gelirsek zaten garantili de olsa düşünce kullanıcı hatasına giriyor yine garantisizle aynı paraya yapılır
  • TümAmiraL kullanıcısına yanıt
    tam öyle değil aslında forumda bir araştır kaç kişi z ultra su aldığı için servise gitti ve kullanıcı hatası denilip hiçbir işlem yapılmadı onun haricinde benim iphone durduk yere wifi bozuldu htc ekran kartı yandı bunların ikisi de normal şartlarda oldu elektronik alette hiçbir şeyin garantisi yok durduk yere telefon kapanıp açılmayabilir samsunglarda şarj girişi sıkıntısı yaşayanlar var

birde şöyle olay var sen telefona sigorta yaptığın zaman su çalınma kırılma için bu cihazda sana üretim hatası diyorlar onlarda çok iplemiyor seni bir tanıdığımın başına geldi ordan biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.