Şimdi Ara

Sony Xperia Z video inceleme 'Tüm bildiklerinizi unutun!' (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
16
Favori
61.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok büyük telefon ve her yeri kapaklı. Büyüklüğünü önemsemesem bile sırf o kapaklar yüzünden almam. Zaten nasıl uyduruk yapıyorsalar artık belli bir süre sonra kopuyor o kapaklar. Arkası cam ve çizilmeye ne kadar dayanıklı olduğu belli değil. Görüntü kaliteside vasat deniyor. Yani bu telefonu almak için bir neden kalmıyor geriye.

• su geçirmediğini gösteren videolar hepsi yalan sakın suya atmayın su geçirir kullanıcı hatası derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

su geçirmediğini gösteren videolar hepsi yalan sakın suya atmayın su geçirir kullanıcı hatası derler

erdi abi attı hiçbişey olmadı
  • suya atarken görüntü kesiliyor tekrar birleştiriliyor video bana samimi gelmedi marka şişirmesi gibi geldi bana valla su geçirmeyen telefon olayı hıc ınandırıcı gelmiyor bu suya attıkları bısı olmaz sız atın su geçirir benden sölemesi cunkı söyluyorum bundakı sertıfıka tuslar su geçirmez deniyor mahkemeye versenız bile size diycekleri tuslar su geçirmez denilicek cunkı bende aynı olayı nokıada yasadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

GSMarena.com'um gerçek incelemesi çıkınca gerçek XperiaZ nedir anlayacağız.

GSMarena incelemesini yayınladı.
    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z-review-887.php

Daha ilk sayfada dezavantajlarını sıralamışlar

Low contrast display with below-par viewing angles (Düşük kontrast, ortalamanın altında açısal görüntü)
    Non user-replaceable battery (Berbat batarya performansı)
    13MP camera hardly any better than some competitors' 8MP units (Vasat kamera performansı)
    Feeble loudspeaker (zayıf hoparlör)

Sen nasıl çevirdin bunu ya.birde vasat kamera performansı demiş.yalan yanlış çeviri yapma.ses zayıflığı da sanırım şu geçirmez olduğundan kaynaklanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camsil -- 19 Şubat 2013; 17:25:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

ergen ergen yorumlar basmış konuyu. Kusursuzmuş siz ne anlarsınız ? kusursuz diye birşey yoktur o pil bir kusur değilmi?

iyi bir özellik olmuş su geçirmemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: slant1111

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

GSMarena.com'um gerçek incelemesi çıkınca gerçek XperiaZ nedir anlayacağız.

GSMarena incelemesini yayınladı.
    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z-review-887.php

Daha ilk sayfada dezavantajlarını sıralamışlar

Low contrast display with below-par viewing angles (Düşük kontrast, ortalamanın altında açısal görüntü)
    Non user-replaceable battery (Berbat batarya performansı)
    13MP camera hardly any better than some competitors' 8MP units (Vasat kamera performansı)
    Feeble loudspeaker (zayıf hoparlör)

Sen nasıl çevirdin bunu ya.birde vasat kamera performansı demiş.yalan yanlış çeviri yapma.ses zayıflığı da sanırım şu geçirmez olduğundan kaynaklanıyor

Yanlış çeviri yok!

Ne demek "Bazı 8mp cihazlardan biraz daha iyi kamera" Sony'cileri kırmamak için yumuşatmışlar işte.
    Dediğim gibi bataraya konusunu dikkatli okumadım. Battery kelimesini görünce direk atladım sazan gibi. Oradaki yanlışımı kabul ediyorum. Ama diğerleri doğru.
    Çeviri moto mot yapılmaz.

• abi şimdide su geçirir iddaları başladı :D üretim hatası varsa onu bilemem ama videoda ki kesiklik tabiki olacak sonuçta iki ayrı cihazdan çekilen videoyu bize tek karede izletmek için birleştiriyorlar :D

şaka gibi ya

siz birde shift deletin incelemesini izleyin bende burdaki yorunmları izleyip almam diodum ama orayı izleyince alacağım kesinleşti
  • Masaüstü bilgisayarım bile 1080p çözünürlükte kasabiliyor allahın tleefonu kassa ne olur kasmasa ne olur allah aşkına. Küçücük ekranda ne aryorsunuz anlamadım :D Su geçirmesin bana yeter, sörfçüyüm ben video kaydedicem... :D Yalnız aletten soğuttunuz resmen nesi güzelmiş aletin anlamadım. Gelmeden almamaya karar verdirirsiniz insanı.

• adamlar IP57 bilmem ne sertifikamız var diyorlar. youtube'da 10larca kullanıcı suya atmış video çekmiş çalışıyor. adam gelmiş burda benim nokia suya düştü bozuldu bu da kesin öyledir diyor hahahahahah
  • GSmarena.com daki incelemede telefon iyi puan aldi begenildi.

Bazi kisiler o kadar sacma yorum yapiyorlar ki insanlarin hem hevesini kiriyorlar hem de fikir karisikikligina sebep oluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

14 mart'ta s4 çıkacakmış sanırım doğru mu?

O kadar erken çıkmaz hocam S4 zira öyle olacağını bilsem beklerdim Xperia Z almadan önce. Ayrıca Su geçimezlik önemli bir özellik olsada olmazsa olmaz değil. Şekli ön plada benim için ve sağlamlığı, elinize aldığınızda malzeme kalitesi.

Eper xperia Z çıkmadan Samsung tarih verirse yakın zamana onada bakarım. Ama Xperia Z yukarıdada bahsettiğim gibi kullanıcı yorumlarından sonra eleştirilmeli

böyle bir haber okudum, kesin midir bilemiyorum;

http://shiftdelete.net/galaxy-s4-14-martta-geliyor-43047.html

• quote:

adamlar IP57 bilmem ne sertifikamız var diyorlar. youtube'da 10larca kullanıcı suya atmış video çekmiş çalışıyor. adam gelmiş burda benim nokia suya düştü bozuldu bu da kesin öyledir diyor hahahahahah

sertikayı incele öle makara yap şovmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Öncelikle bu güzel inceleme için teşekkürler. Telefonu almayı düşünenlerdendim ancak incelemeye izledikten sonra gördüm ki telefon tam bir hayal kırıklığı Sony bu sefer yaptı derken sonuç yine değişmiyor. 13 mp Exmor RS sensör denildiğinde kamera konusunda devrim niteliğinde bir telefon olucak diye beklerken rakiplerinin gerisinde kaldı, ekran kalitesi Sony'den beklenmeyecek kadar kötü renkler çok soluk parlaklık oldukça düşük, tarayıcı performansıda hayal kırıklığı S3 ve Note 2'nin oldukça gerisinde. Tasarımı dışında hiçbir artısı yok bana göre HTC M7, SGS4 beklemedeyiz.

Hocam Sen ne dediğini biliyormusun ya Tamam Note 2 ile karşılaştırda S3 ne oluyor. Yapma Allah aşkına 2 video izleyip yorum yapmayın lütfen. Ayrıca Bende ekranı güzel gösteren tamamen müşterinin çektği bir video göstereyim yanlardan bile çok net ve yanıa koyduğu elefon ile karşılaştırıldığında mükemmel. Hatanız işte burada daha telefonu almadan konuşuyorsunuz. Eğer dediğiniz gibiyse bende buradan evet doğruymu yazarım.

Ama malesef hala anlayamadığım bir fanatiklik var ve anlayamayacağımda.

• quote:

quote:

quote:

14 mart'ta s4 çıkacakmış sanırım doğru mu?

O kadar erken çıkmaz hocam S4 zira öyle olacağını bilsem beklerdim Xperia Z almadan önce. Ayrıca Su geçimezlik önemli bir özellik olsada olmazsa olmaz değil. Şekli ön plada benim için ve sağlamlığı, elinize aldığınızda malzeme kalitesi.

Eper xperia Z çıkmadan Samsung tarih verirse yakın zamana onada bakarım. Ama Xperia Z yukarıdada bahsettiğim gibi kullanıcı yorumlarından sonra eleştirilmeli

böyle bir haber okudum, kesin midir bilemiyorum;

http://shiftdelete.net/galaxy-s4-14-martta-geliyor-43047.html

Hocam ama Xperia Z nin çok reklamı yapıldı ben telegon alacak insanları kendine çekmek ister diye düşünürüm samsungun. Zira Xperia Z nin önünü kesmek isterdi yani şimdiye kadar lanse edilmeliydiki ses getirsin.

Ama öyle bir plam varsa bu kullanıcının işine yarar ya fiyat düşer Xperia Z cephesinde yada Z türkiyeye gelmeden haberin gerçekliği ortaya çıkar ve Samsunguda bekleriz. İnşallah dediğin doğrudur. Zira bu durum kullanıcı için çok güzel bir haber...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Öncelikle bu güzel inceleme için teşekkürler. Telefonu almayı düşünenlerdendim ancak incelemeye izledikten sonra gördüm ki telefon tam bir hayal kırıklığı Sony bu sefer yaptı derken sonuç yine değişmiyor. 13 mp Exmor RS sensör denildiğinde kamera konusunda devrim niteliğinde bir telefon olucak diye beklerken rakiplerinin gerisinde kaldı, ekran kalitesi Sony'den beklenmeyecek kadar kötü renkler çok soluk parlaklık oldukça düşük, tarayıcı performansıda hayal kırıklığı S3 ve Note 2'nin oldukça gerisinde. Tasarımı dışında hiçbir artısı yok bana göre HTC M7, SGS4 beklemedeyiz.

Hocam Sen ne dediğini biliyormusun ya Tamam Note 2 ile karşılaştırda S3 ne oluyor. Yapma Allah aşkına 2 video izleyip yorum yapmayın lütfen. Ayrıca Bende ekranı güzel gösteren tamamen müşterinin çektği bir video göstereyim yanlardan bile çok net ve yanıa koyduğu elefon ile karşılaştırıldığında mükemmel. Hatanız işte burada daha telefonu almadan konuşuyorsunuz. Eğer dediğiniz gibiyse bende buradan evet doğruymu yazarım.

Ama malesef hala anlayamadığım bir fanatiklik var ve anlayamayacağımda.

hocam note 2 ile s3 arasında 2 gb ram dışında ne fark var ?işlemci 0.2 ghz daha hızlı demeyin çünkü gerçekte o fark hiç hissedilmiyor.ekranıda pentile değil ama çözünürlüğü s3 e göre daha düşük.yani ekran kaliteleri neredeyse aynı.s3 hala yabana atılacak bir telefon değil.xperia z ile de kıyaslanır htc one ile de.bazı inceleme siteleri şimdiden htc one,xperia z,galaxy s3 teknik karşılaştırma tablosu çıkarmış bile.note 2 telefon sınıfına girmediği için genelde bu kıyaslamaların dışında kalıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

quote:

adamlar IP57 bilmem ne sertifikamız var diyorlar. youtube'da 10larca kullanıcı suya atmış video çekmiş çalışıyor. adam gelmiş burda benim nokia suya düştü bozuldu bu da kesin öyledir diyor hahahahahah

sertikayı incele öle makara yap şovmen

ne şovmenim ne senin gibi çokbilmişim

marka şişirmesi diyorsun da, SDN ve DH'de suya atılıyor telefonlar. bu teknoloji siteleri para mı alıyor yani su geçirmiyor dedikleri için. ne yazdığına bir bak önce. nokia öyle diye bu da mı öyle olmak zorunda ayrıca. neye dayanarak söylüyorsun?

• Telefonun belli bir miktar su içinde su geçirmemesi normal birşey bunda şaşıracak bir durum yok. ( Bu yönde üretlien cihazlar için )
    Bu akımı ilk olarak "Akıllı telefonlarda" Motorola Defy modeli ile başlattı bizzat kullanıp test etmiş biri olarak söylebilirim ki aşırıya kaçmamak kaydıyla su geçirmiyor.

• cok bilmişlikle ALAKASI yok başıma gelen olaydan dolayı ben mahdur oldum mahkeme yollarına gitmeye kalktım ıp 57 sertıfıkası cıhazın komple su almayacagını kanıtlamaz diyorlar içerihindede bu var ama bilip bilmeden insanların başlarından geçenlerle dalga geçerek bunu shov haline getirme forumdakı ınsanlara terbiyesizlik yapmıs olursun benden sana öneririm

http://www.mobilefun.co.uk/blog/2009/08/a-guide-to-choosing-the-best-toughphone/

bu lınkte farklı telefonlarla ılgılı bilgi verilmek bu sertıfaka verilen telefonlar ama nokıa su aldıgında içeriginde sertifakada kole su almayacagı konusunda markalar kendılerını belli bi güven altına almışlar kımse möahdur olmasun mazallah yanlışlıkla suya atarlar bu 2 bin lira paralar öle sokaktan bulunmuyor mıllet kıcını yırtıyor calısıyor gidip bu chaz su almıyacak diye suya atmanın bı alemı yok

• Ekran konusunda bana kalırsa sony nin bukadar aciz olacağını düşünmüyorum sorun bence tamamen fullhd ekran üretmenin zorluğuyla alakalı bi durum ki samsungunda fullhd ekran üretme konusunda sıkıntıları var hatta. Sonyninde bu konuda ilk olması eleştirileri üzerine yöneltti. bu ekranı karşılaştırmak için muadili bir ürünün yani 5 inç fullhd bir telefonla karşılaştırılması gerekirdi. Erdi abi nin dediği gibi ekran amoled ekranla karşılaştırıldığında pek fark görülmüyor.Ama ıps ekranlara göre farklılıklar var tabi. Kamerada bence donanımsal bir sorun yok ki sony diğer akıllı telefon üreticilerine sensör temini yapmaktadır video çekimleri gayet güzel fotoğraflardaki noise ve keskinlik sorunu güncellemeyle giderilebilir. Web browserindeki gecikmeler ve takılmalarda yine aynı güncellemeyle giderilebileceğini düşünüyorum. Pil sorunlarınıda bu güncellemenin çözeceği kanaatindeyim. Oyun üreticilerinin henüz fullhd ye göre bir optimizasyon yapmadıkları için şuan bu telefonun oyunlarda yüksek bir performans beklememiz yanlış olur. htc one x in birçok oyunda hala sorun çıkardığını biliyoruz. galaxy s3 de ilk çıktığında bir çok problemi vardı daha sonra güncellemelerle giderildi, bu telefonunda gülcelleme desteğiyle düzeleceğini umut ediyorum. Birde ne kadar inceleme yaparsak yapalım telefonu elimize almadığımız müddetçe fanatizm yapmak doğru olmaz.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.