Şimdi Ara

Sony Xperia Z video inceleme 'Tüm bildiklerinizi unutun!' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
16
Favori
61.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gvdfl

Sony nin kullandığı arayüzden dolayı ekran çok güzel durmuyor.S3 ün arayüzü gibi çok canlı renklerin hakim olduğu arayüz olsa çok daha güzel bir ekran görünücektir gözümüze.Sony ilk defa üst segmentte telefon üretti ve iddialı oldu.Bu yüzden eksikliklerini 4.2 güncellemesiyle kapatacaktır.(kamera, parlaklık,oyun web performansı) Pil ömrü daha iyi olabilirdi.Tek eksiklik bu olabilir.

Hocam lütfen yanlış anlamayın ama inanın sizde yanlış kanıdasınız. Renk canlılık diyorsunuz ama Samsung güzel bir cihaz olmasına rağmen gerçek renkleri veren bir cihaz değildir. Ki Piyasadaki birçok cihaza sony parça sağlar. Iphone da dahil. Sadece artık cidden özellikler ne işe yarar bir okuyun.

Sabahtan beri alacak olan insanlara ön yargı ile bakmasına sebep oldunu. Bu kısım sizin için değil hocam.

Bilmeyen o kadar çok kişi varki. Ya bırakında insanlar kendi karar versin arkadaşlar eleştirmiyorsunuz artık abartıyorsunuz. Fanatikliğiniz öyle tavan yapmışki S3 daha iyi bile diecek duruma gelmişsiniz. Ya samsung S4 çıkartacak daha iyi oalcak elbette. biraz artık bu enaniyetinize dur deyin yeter artık arkadaşlar artık sadece mesajlarınızı şikayet edeceğim.

• Ayrıca arkadaşlar telefon çıktımı çıkmadı.

S3 şöyle böyle dediler bende çok heveslendim tek tutmasının sebebi sınıfının ilklerinden idi. Birçok özelliği tatmin etmedi zaman içerisindede daha iyileri çıkacak arkadaşlar birçoğunu eleştirmiyor. Ben her çıkan cühazı takip etmeye çalışırım. Açıkçası yakın zamanda Lg nin cihazı geliyor olsaydı onuda alabilirdim.

Ayrıca S3 şuanda orta tuşta sıkıntı çıkarttı. Bilineiblirmiydi elbette hayır. Arkadaşlar çıksın kullanıcı yorumlarını görelim ona göre söyleyin. Ben alacağım zira ekranı zayıfmış nasıl full HD yapmayın arkadaşlar film izlemek için almıyorum. 6 ay sonra baktım başkası hoşuma gitti durumumda iyiyse alırım beğendiğimi. Bunu ölüm kalım meselesi yapmanızı anlamıyorum. Iphone 5 çok güzel mesela ama ekranı büyük olduğu için xperia z daha çok hoşuma gitti. Yani herkes beklentisi tarsında konuşur. Dolayısı ile sadece kendi düşüncelerinizi söyleyin

AAAA bu vidoada böyle diyorlar. aaa pil yetmiyormuş. Ya yetmediği yerde şarj ederim çift telefonum var senelerdirde öyle bittiği yerde onunla konuşurum.

• Çok büyük bir sony hayranı ve sonyden başka telefon almayan biri olarak bu telefondaki videoda belirtilen sıkıntılardan dolayı almak konusunda tereddüte düştüm. gpu performansı web browser performansı pil süresi, ısınma vb. sorunlar nedeniyle sanırım galaxy S4 ü bekleyeceğim ve 2 telefonu kıyaslayacağım. Birde sony güncelleme ile ne seviyeye getirecek telefonu onuda merak ediyorum. Almak için acele etmeyin..

• arkadaşlar telefonu hemen almayın ucuzlasın :D
  • Bu telefonda Adobe Flash desteği yok. mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuk ölü doğdu
  • Koyu bir iphone kullanıcısı olarak şunu söylemeliyim , telefon bir tasarım harikası olmuş hatta iphone ' nu bile fikrim ve zevkimce sollamıştır! Karşılaştırmalarda söz konusu olan parlaklık ve grafik karşılaştırmaları yine benim için problem teşkil etmez ki vurgulanan birşey var mevcut nesil konsollar full hd oyun oynatmıyor (oyun konsolda oynanır diyenlerdenim bu arada ) , ben tower defence oyunlarını oynarım ve bu telefonun önümüzdeki 5 senenin tüm tower defence oyunlarını rahatlıkla çalıştıracağından eminim :)

İşin özü bu koyu Apple fanı Experia Z ' ye bayıldı ve sanırım birtane edinecek !

• quote:

Orijinalden alıntı: achellias

Bu telefonda Adobe Flash desteği yok. mu?

Ne flash destei kardeş kalmadı flash o devir kapandı artık :) Flash desteği kaldırdı telefonlardan başka yazılımlar aracıığı ile istenilen yapılıyor.
  • Beyler Ekranın Kötü Olduğu Çok Acık!!

• Mesut abi, Erdi abi harikasınız.

Gittim marketten üşenmeyip çerezimi içeceğimi aldım film tadında izleyeceğim.

Okudugum yorumlara bakarsak kamera konusunda oyun performansı konusunda hayal kırıklıgına ugratmış.

Bu telefon eğer Sony'nin amiral gemisiyse kesinlikle yeni güncellemelerle performans artırımı ve sorunlar çözümü üzerinde çalışacaklardır.

Şimdi sırtımı yaslayıp çerezimi yiyerek 3 ay sonra sahip olacağım bu telefonu keyifle izleyeceğim.

Ellerinize kollarınıza sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Beyler Ekranın Kötü Olduğu Çok Acık!!

http://www.youtube.com/watch?v=DoNQcM8T4c8 ben kendim incelemeden karar vermem.

• Samsung yine çıtır çıtır kırılan ekranlı bi cihaz çıkarıcaksa hiç yapmasın daha iyi.dünyanın en iyi ekranınıda yapsa sağlam olmadıktan sonra ne yapayım ben o cihazı.

Edit:eksi veren arkadaş ne oldu zorunamı gitti.ama öyle samsungların ekranı çıtır çıtır kırılıyor.sonyleri taşlara kayalara vur banamısın demez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 19 Şubat 2013; 10:42:00 >
  • Videoyu baştan sona izledim. Başlık ile alakasız olmuş. Ekran yeterince begenilmemis. Fotoğraf çekimi keza yeterli bulunmamış. Yuvaları kapatan kapaklar eleştirilmiş. E peki biz hangi bildigimizi unutacagiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=DoNQcM8T4c8 ben kendim incelemeden karar vermem.

DH incelemesinden beri izlemediğim Xperia Z videosu kalmadı ve şuna kanaat getirdim ekran solukluğu temadan kaynaklanıyor kafamda iki soru işareti vardı ekran ve pil ömrü ekran konusunda ikna oldum diyebilirim şuan takıldığım tek konu pil ömrü onunda final sürümde çözüleceğini düşünüyorum dün çok karamsarlığa kapıldım ama bu gün net kararımı verdim içimde ukde kalmaması için alacağım inşallah pişman olmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

GSMarena.com'um gerçek incelemesi çıkınca gerçek XperiaZ nedir anlayacağız.

GSMarena incelemesini yayınladı.
    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z-review-887.php

Daha ilk sayfada dezavantajlarını sıralamışlar

Low contrast display with below-par viewing angles (Düşük kontrast, ortalamanın altında açısal görüntü)
    Non user-replaceable battery (Berbat batarya performansı)
    13MP camera hardly any better than some competitors' 8MP units (Vasat kamera performansı)
    Feeble loudspeaker (zayıf hoparlör)

• quote:

Bu abartı bir fotoğraf bu kadar kötü olamaz yeter artık .tamam tft ekran iyi değil ama bu kadar da kötü değil diğerlerinin yanında.
  • 1 yıldır nerdeyse güncelleme ala ala yamalı bohçaya dönen ve problemlerinden tamamen arınan bir telefonla yeni çıkmış bir sony xperia z yi kıyaslamak vicdansızlık olacaktır. s3 ün bile ilk çıktıgındaki menü geçişlerindeki takılmalarını, donmalarını çok iyi biliyoruz ki şuan s3 son güncellemelerle gerçekten çok iyi noktaya geldi. sony de elindeki en güçlü kozu olan amiral gemisi telefonu xperia z yi güncellemeleriyle en iyi noktaya getirecektir. Şuan samsungcular yada elmacılar telefonu eleştirdiğini, yerin dibine soktugunu sanıyor ancak bu bilgiler hep sony tarafından dikkate alınacak ve gelişmesine katkıda bulunacaktır.

sony yi geliştirmekte katkıda bulundugunuz için teşekkür ederiz samsungcular elmacılar :)

• sony gene hayal kırıklığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

GSMarena.com'um gerçek incelemesi çıkınca gerçek XperiaZ nedir anlayacağız.

GSMarena incelemesini yayınladı.
    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z-review-887.php

Daha ilk sayfada dezavantajlarını sıralamışlar

Low contrast display with below-par viewing angles (Düşük kontrast, ortalamanın altında açısal görüntü)
    Non user-replaceable battery (Berbat batarya performansı)
    13MP camera hardly any better than some competitors' 8MP units (Vasat kamera performansı)

nasıl çevirdin bilmiyorum da baya ilginç çevirmişsin.

gerçeği böyle;

Low contrast display with below-par viewing angles: dar açılardan bakıldığında düşük ekran kontrastı
    Non user-replaceable battery (bataryanın çıkarılamaması)
    13MP camera hardly any better than some competitors' 8MP units (8mp rakiplerine göre sadece biraz daha iyi kamera performansı)

elbetteki dezavantajlarını sıralayacak, sadce avantajı sıralayacak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 19 Şubat 2013; 12:57:23 >

• Full hd olması güzelim telefonu mahvetmiş. Hayır 720 p ekran yeterliydi ne gerek var o boyuttaki ekrana 1080p koymaya. Fazlası zarar işte ekran parlaklığı işlemci performansı yetersiz kalmış full hd olunca. Bataryaya stabiliteye uygulamalara önem vereceklerine ekran ve çekirdek yarışına girdi firmalar

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.