Şimdi Ara

Sony Xperia Z video inceleme 'Tüm bildiklerinizi unutun!' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
16
Favori
61.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bide shiftdeletin incelemesini izleyin buna baktim hevesim kacti ona baktim alasim geldi :))) Vallaha oyle ama bu inceleme pek inandirici degil nedeni ise telefonun siyahi veremedigi alt bar kapasitif gorunumlu tuslar megerse gri temadanmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunların her cihaza göre optimize edildiğini unutmamak gerek, daha piyasada olmayan ürün için oyunda takılma yapıyor demek komik olmuş, resim konusunda önceden xperia kullanmayan manuel ayarlarla resimlerin 3 kat daha net ve canlı resim çekildiğini bilmez. pil içinde en az 2 hafta süre geçmesi gerek , acemice ve acele bir inceleme olmuş hani görende telefon/oyun üreticisi felan sanar sizi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu videoda şu sonucu çıkardım videoda denildiği gibi olursa en azından bu sene için full hd ekranlı bi cihaz alınmamalı çünkü cihaz oyunlarda kasıyor ve şarj problemi yaşıyor ben s4 ve htc one da bu problemleri şimdilik aşabileceğini sanmıyorum ki zaten sanırım htc one da adreno320 ile gelecek gibi

• Ya insan kime inanıcanı şaşırıyor benim arkadaş ingiltere aldını söylüyo ekran inanılmaz kendisi htc kullanıyodu kıyas kabul etmez diyo, artı bi tanıdıkta basından lansmanına gitmiş oda aynı şekilde öve öve bitiremedi, siz de yerden vurmuşsunuz, artı note 2 galaxy s3 diyosunuz çevrende bunları alan herkes kesinlikle uzak dur diyo, en son note 2 alan arkadaşım kendine bomba baglayıp samsung u hava uçurcak neredeyse.

Şimdi hangisine inanıcam :) ama ben genede xperia z yi yakın takibe alıcam büyük ihtimallede alicam çünkü gördüğüm kadarı ile muazzam bi saglamlık hissi var, htc yada s3 gibi çıt kırımdım değil sanki.

Biraz daha araştıralım biz, bu inceleme fikir vermekten çok dahada kafa karıştırdı :) TEşekkürler inceleme için

• İnceleme iyi olmuş. Mesut lisedeki teknoloji sohbetlerimiz aklıma geldi.

Yalnız bu Xperia Z konusu tam bir cadı kazanına döndü. Her incelemede ekran konusu veya diğer özellikler birbirinden farklı oluyor. Örnekse;http://www.androidcozum.com/sony/5011-sony-xperia-z-detayli-testte.html
    bu linkte Z'nin ekranı iphone 5 ve S3 ile kıyaslanmış. Bu resimlere göre Z'nin ekranı diğerlerine göre çok iyi. başka bir incelemede berbat ötesi.
    Telefon çıktığında kendi gözlerimle görmeden olumlu olumsuz yorum yapamam.

Dikkat ederseniz videoda özellikle söylemişler;''sony kendi internet tarayıcısını geliştirmemiş, android'in tarayıcısı direk kullanmış ve bu tarayıcıda zaten yavaş' diye eklemişler. Yani hızını beğendiğiniz bir tarlacıya sorun çözülebilir.

Grafik performansında da sürücü güncelleştirmesi ile sorunun çözüleceğini söylemişler. Oyun 1080 destekli değilse inceleyen ve üreten ne yapsın?

Ekran eğer dedikleri gibi kötü ise yapılacak bir şey yok. Ama sürekli başka bir telefonla kıyaslamıyorsanız tatmin olursunuz herhalde.

Pil konusu yazılımla da düzelecek gibi değil, yeni hani şu cepte taşınan şarjlı pir barındıran şarjlarla sorun bir şekilde çözülür ama biraz zorlama olabilir.

Ama neden bu kadar vurun abalıya oldu durum pekte anlayamadım. Aleyhte yorum yapanlar aşırıya giderek inandırıcılıklarını zayıflatıyorlar... Komik derecede fanatik çocuk olduklarını açık ediyorlar. Kurulmuşcasına saldırıyorsunuz, forumun da kalitesi düşüyor.

Yahu S3 bundan iyi fotoğraf çekmiyor, S3 kullanıyorum. Kılıfıyla 30 cm yükseklikten düştü ekran tuz buz oldu, hani bunun gorillası? Samsung camı kullanış da gerillayı sığdıramamış! Pekala touchwiz de takılma yapıyor. Ama Samsung kusursuzdu değil mi? A pardon ilahi kurala mı dokundum? Eleştiriyorduk değil mi ilahi şirketi....

Eleştirenlerin çoğunun mantığı şu: Lan niye bu kadar az eleştirmiş Erdi ile Mesut. Daha yok mu lan?, vurun yerden yer...

HTC'nin yeni modeli de tıpa tıp aynı donanım, ancak HTC bir iki puan daha az alıyor testlerde, demek ki ya donanımın nefesi bu kadar yada optimizasyonda bir sıkıntı olabilir.

Ayrıca Sony'de Z'den daha üstün bir telefona da girişmiş koda adı C680X ...

Eleştirirken biraz daha adil olunabileceği kanısındayım. Ha emin olun bu telefon teknoloji medyasının fırtına koparttığına değmez açıkça! Ama Sony için şeytanın bacağını kırma konusunda bir adım olmuş, sony'yi bu açıdan tebrik ediyorum.

S4 bu telefonu tabi kide donanım olarak katlayacak. Her çıkan bir öncekinden daha iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybey -- 18 Şubat 2013; 20:46:24 >

• Daha önce ön incelemede demiştim. Telefonun tasarımı gerçekten çok iyi fakat ekran sıkıntılı kontrast, siyah seviyesi düşük. Tabi tartışma olmasın o zaman atıp tutmuşlardı her neyse. Listemde olan bir telefondu tasarım ve kalite olarak çok beğendim fakat gereksiz bir ppi savaşına girerek ekranı aceleye getirmişler.

• Full HD ekran olması beni en çok düşündüren yeri...Zira bilgisayarlarda bile bir oyunu en rahat oynamak için çözünürlüğü düşürdüğümüze göre ilerleyen zamanlarda piyasaya girecek oyunlarda bu cihaz sorun yaratabilir diye düşünüyorum.Pc uzmanlarının da dedği gibi ekran çözünürlüğü ne kadar artarsa ekran kartının üzerine binen yükte bihayli artar.Cihazı ısıtır ve zamanla oynanamaz hale gelebilir.Tek olumsuz düşüncem bu.Ama ekran çözünürlüğünün fazla olması bir mobil cihaza ne kadar etki eder orasını ben bilmiyorum.Umarım bu telefon beni hayal kırıklığına uğratmaz.Tasarımı,kamera yenilikleri,suya toza karşı dayanıklılığı, ve xperia' ya olan hayranlığım beni bu telefona itiyor.

• Arkadaşlar hala aynı fikirde diretiyorsunuz ya. Beğenmediysenizde mantıklı eleştirin sadece çok abarttınız durumu.

Öncelikle Donanımhaber üşenmeden kaç tane incelemede bulundu ve inanın alıcı için yeterli. Elbette full Hd de sorunlar olması durumu akıllara gelebilir ancak Cihaz birçok özelliği ile ön planda. Ayrıca inanın yaklaşık 1 ayndır inceliyorum. hatta cihazı daha derinlemesine test etmiş yabancı sitelerden takip ediyorum. En çok göze batan özellik Dokunmatik tuşların oyunları etkilemesi, kapaklı kısımların su kaçırıp kaçırmama durumu ve kapakların zaman içerisinde deforme olması durumu. Belki bahsi geçen durumlar oluşur ancak insanlar zaten telefonlarını bile bile suya sokmaz geçirmiyor olsa bile. Sadece bu bir avantajdır.

Bunun yanında telefon zaten tasarım olarak çok güzel. Bırakında insanlar almak istiyorlarsa alsınlar bu kadar çok olay çıkaran arkadaşları gerçekten anlayamıyorum. Çok gereksiz tartışmalara giriyorsunuz. Konuda birçok arkadaş yazdılar gerçekten merak edilen konulardı, bende okudum. Ama birde holiganlık yapmanın alemi yok.

• hiç objektif bir incelme olmamış ayrıca çok aceleye getirilmiş ve incelemeden ziyade karşılaştırma video'su olmuş.

• htc vs sony video'su

• izleyelim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower**

htc vs sony video'su

link paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybey

quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower** htc vs sony videosu

bu video htc vs sony videosu gibi olmuş demek istedim:)

• Sony nin kullandığı arayüzden dolayı ekran çok güzel durmuyor.S3 ün arayüzü gibi çok canlı renklerin hakim olduğu arayüz olsa çok daha güzel bir ekran görünücektir gözümüze.Sony ilk defa üst segmentte telefon üretti ve iddialı oldu.Bu yüzden eksikliklerini 4.2 güncellemesiyle kapatacaktır.(kamera, parlaklık,oyun web performansı) Pil ömrü daha iyi olabilirdi.Tek eksiklik bu olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarnal

videolara türkçe inglizce altyazı konma zamanı geldi artık. Donanımhaber.com kendini geliştirmek ve TR'nin en iyi teknoloji sitesi olma hedefi varsa en azından duyma engelli arkadaşlarımızı düşünmeli

Zaten Türkiye'deki en iyi teknoloji sitesi DH. Bunu ben demiyorum istatistikler söylüyor. Alexa'ya bakarsan karşılaştırmaları yapabilirsin.
  • yakında notebook soğutucuları gibi telefon soğutucusuda çıkar artık. 3 cm değiştirilebilir ledli fan

• quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower**

quote:

Orijinalden alıntı: aybey

quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower** htc vs sony videosu

bu video htc vs sony videosu gibi olmuş demek istedim:)

Kusura bakmayın ben link yayınlayacağınızı düşündüm. :)
  • Ya Arkadaşlar burada kim doğru kim yanlış bilemeyiz,onun içindir ki çihaz marketlere gelene kadar gerçeği bilemeyiz.
    kimi videolarda harika görüntüler kimim de bebat yani karışık bir durum.
    ben ilk sony ericsson deneyimi mi s700 de başladım benim için tasarım ve şıklık çok önemlı.ekranı fevkalede bir cihazdı.dış çekimleri 1,3mp olmasına rağmen süperdi.sonra w serisi 700 ve w715 sonra k850i nin resimleri gördüm ve resmen aşık oldum onda o minik ekranda bile harıkaydı.kamerası yapılan versiyonlarla harikalar çıkarıyordu.sonra dokunmatikler çıktıkca onları deneyım dedım x10 cıkmasına rağmen almadım arc çıkınca işde dedim.
    şimdide xperia s kullanıyorum . yok işlemci s3 serisiymiş felan da filan.halbuki ben gayet memnunum
    şimdi xperia z ve zl geldı sonra c68**gelecek hoş bunun sonu yok.
    zl ilk tercihimdi ama o ağırlığı benı soğuttu z büyük olmasına rağmen tasarımı daha güzel.ve s yerine gelecek yeni oyuncağım.

ha beğenirsin , ha beğenmezsin işi dozajında eleştirilerle yapmakta fayada var diyorum almayı düşünen herkeze hayırlı olsun.

• Şurada çok güzel bir test yapmışlar, contrast ve renk derinlemelerini net bir şekilde izlenimleyebilirsiniz
    http://www.youtube.com/watch?v=G1G8HWoqxwo

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank Ekranı çok soluk renkleri kötü diyen arkadaşlar linke tıklayın ve bakın dediğiniz kadar kötümü??????? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DoNQcM8T4c8#! [DHVideo=]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DoNQcM8T4c8#!
    hocam telefon tek başınayken gözünüze güzel gözükebilir ama yanına güçlü rakipleri gelince xperia z nin ekranı sırıtıyor maalesef.telefonun kontrast kalitesi iyi değil.telefona açılı bakınca renkler değişiyor mavi yeşil oluyor,kırmızı pembe oluyor ve ekran yansıma yapıyor.çok ucuz bir panel kullanılmış http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mmeai9XjXRQ

Hocam bencede gönderdiğin linke iyi bak ve karar ver gerçek renkleri hangisi veriyo gör. video'nun 01:52'nci dakikasına bak. xperia z cideo'yu gösteriyo ama ssenin süper cihazlar simsiyah kalıyo :D:D:D:D:D

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.