Şimdi Ara

Sony Xperia Z video inceleme 'Tüm bildiklerinizi unutun!' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
16
Favori
61.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durmadan S4 ün test sonuçları çıkıyor. Fakat GPU onda da adreno 320 görünüyor. Muhtemelen Snapdragon s600 deki gibi frekansı artırılmış adreno 320. Yani frekans artırılınca full hd ekrana yetecekse bu acaba yazılımla halledilemez mi? Daha dogrusu cpu ile tümleşik olan gpu ya bu müdahale yapılabilir mi yani iş sony den çok qualcomm a mı bağlı ?? Düşündürüyor..

http://www.chip.com.tr/haber/galaxy-s4-ten-bir-hiz-testi-daha-sizdi_38718.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmengn -- 18 Şubat 2013; 18:12:36 >
  • Ağır sony sever olarak tasarım hariç hiç bi cezbedici yanını göremedim.
  • İnceleme için teşekkürler. Bede çoktandır bu telefonu bekliyordum. Kamera karşılaştırmasında Lumia 920 ye yer vermemeniz bence büyük bir eksiklik. Lumianın ekranı ful hd değil ama kaliteli bir ekran. Bence ful Hd sevdası yalan olur :)

• tasarım falan süper suya dayanıklı olması çok güzel vs ama hayatta almam bu telefonu okadar para vericem kamerası beyazımsı ekranı kötü ve grafik birimi yetersiz malesefki yine sony alamıycam çok sevdiğim bir marka olmasına rağmen

• merhaba note 2 mi z mı karar veremedım yardımcı olurmusunuz ?

• 2000 TL yi göze almıştım ama bu videodan sonra 1600'den fazlası olmaz. Her ne kadar bazı sorunlar yazılımla düzeltilebilecek şekilde olsa da bu kadar olumsuz noktayla elime alacağım telefona 2000 vermem. hele o stamine modun büyütüldüğü kadar olmadığını görünce umutlarım hepten azaldı.
    htc one modelinde de s4 pro büyük ihtimal ile kullanılcak madem o zaman note2 alırım daha mantıklı. Hem tahminen bu iki telefon şu an note dan daha pahalı bir şekilde piyasada olacak. benim için önemli olan içerisindeki teknoloji, işlemci vs. ne zaman piyasaya çıktığı değil.
    Galiba bende bir notcuyum artık :)

• Mükemmel bi telefon olmuş stabilitesi güzel walkman özelliğini sevdim.
    İşlemcide yeterli ama keşke beklenip bi Tegra 4 olsaymış diyorm.

Eksi yanını belki oyun performanslarında gösterio ama bi telefonda kaç saat aralıksız oyun oynanılırki.

S4 pro ısınıo denildi ama sıkıntı yok telefon su soğutmalı :D

• Kapak fotoğrafındaki çekiç gerçek mi yoksa çok merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

İlk kez bir videoyu baştan sona kadar izleyeceğim

sony yapmışsın ama fiaytlarıda ortalasan daha iyi olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: shallipushthebutton?

Birde sunucunuz biraz hızlı olsa.

sony yapmışsın ama fiyatlarıda ortalasan daha iyi olucak
  • telefon çok şık görünüyor ve beni al diye yırtınıyor.

takıldığım noktalar kulaklığı kapaklı yapmaları görüntü bütünlüğünü sağlasada sürekli müzik dinleyen birisi o kapağı sürekli açık tutacağından deformasyon ve kirlenmeden dolayı sıvı yalıtım özelliğini kaybedebileceğini düşündüm bian...

öteyandan kamerası neyse o renkler parlamalar patlamalar yazılımda ince ayarla giderde ekranın full hd olması biraz zorlama bi durum.sadece bu cihaz için değil genel olarak bence böyle.gpular yetişebilecek durumda değil.menü grafiklerini bile çizerken sıkışıp ısınma yapıyor cpu ve gpu lar.kaldıki ekran kaliteside aşağıya düşüyor.

bu sene çıkacak her full hd telefon bence ölü doğacak.bu standartın oturması ve tam olarak karşılanması 1 yada 2 nesil alır diye düşünüyorum.gerekliliğide ayrıca tartışma konusu...

İnceleme için teşekkürler.Erdi abide direk almış telefonu sanırım onada hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullansın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: WoXeD

telefon çok şık görünüyor ve beni al diye yırtınıyor.

takıldığım noktalar kulaklığı kapaklı yapmaları görüntü bütünlüğünü sağlasada sürekli müzik dinleyen birisi o kapağı sürekli açık tutacağından deformasyon ve kirlenmeden dolayı sıvı yalıtım özelliğini kaybedebileceğini düşündüm bian...

öteyandan kamerası neyse o renkler parlamalar patlamalar yazılımda ince ayarla giderde ekranın full hd olması biraz zorlama bi durum.sadece bu cihaz için değil genel olarak bence böyle.gpular yetişebilecek durumda değil.menü grafiklerini bile çizerken sıkışıp ısınma yapıyor cpu ve gpu lar.kaldıki ekran kaliteside aşağıya düşüyor.

bu sene çıkacak her full hd telefon bence ölü doğacak.bu standartın oturması ve tam olarak karşılanması 1 yada 2 nesil alır diye düşünüyorum.gerekliliğide ayrıca tartışma konusu...

İnceleme için teşekkürler.Erdi abide direk almış telefonu sanırım onada hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullansın :)

hocam bu dediğiniz galaxy s4 ve yılın ikinci yarısında çıkacak telefonlar için geçerli olmayacak.çünkü galaxy s4 ün cpu su ve gpusu full hd ekran için fazlasıyla yeterli olacaktır.sony,xperia z ile özellikle galaxy s4 piyasaya çıkmadan potansiyel kullanıcıları kapmak istedi ama pek başarılı olacaklar gibi görünmüyor.zira telefonun dış görünüşüne vede suya ve toza dayanıklı kasasına tutulmayan kullanıcılar için bu telefon şuan piyasada olan telefonlardan(ekranı full hd ancak kontrast,görüş açısı ve parlaklık olarak geride kalıyor) daha fazlasını sunamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Full HD cozunurluk isini keske secenekli hale getirselermis, isteyen 720p ile kullanip butun performansindan yararlanicak ve pil kullanim omrunu uzaticak sekilde optimize olsa kullanici cercevesi artardi. Sony de abartili ozellik koyup becerememek hastalik haline geldi iyice X10i kullananlar beni gayet iyi anlayacaktir. Sony`nin tarihi hep tekerrurden ibaret..
  • oyunlarda kasma olacağını düşünen arkadaşlar oppo find 5 modelinin oyun performansını inceleyebilir çünkü o tellefonda da aynı işlemci grafik kartı ve 5 inç full hd ekran bulunuyor

• Fotograf makinasi ureten bir firmanin telefonlarinin kamerasi hep mi kotu olur arkadas anlam veremiyorum , bence bilerek iyi yapmiyorlar baska aciklamasi yok.

Nexus 4 cekimleri bile daha iyidir xperia z den.

Oyun perfomansi ve ekran parlakligi hakkinda yorum yapmayacagim gerekli yorumlar yapilmis zaten.

Kisacasi Sony neden bize akilli telefon segmentinde huawei ve ztn nin altinda ilk 5 e giremedigini tekrar gosterdi , diyorlar ki sony hicbir zaman tam bir cihaz yapamayacak. Yine bir balon gule gule sony.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Telefonu suyun içine koyduk diyelim, telefon çaldı sesi duyuluyor mu :D

Suyun altında mikrofon sesimizi iletebiliyor mu birde? Belki ben suyun altında telefon görüşmesi yapmak istiyorum, belki benim öyle fantezim var.

Ses iletimini çok iyi çalınca duyuluyor.Mikrofonda algılıyor.SDN inceleme videosunda mevcut bunlar oradan bi bakın isterseniz
  • Taksim...

• insanımız ne desen yiyor.... hiç düşünüp kritik etmiyor malesef... cihazı eline almadan editörlerin "bence şöyle bence böyle tarzı" yorumlarıyla şaha kalkıyor...
    örn: telefon ön kısmı gorilla glass denmiş ancak 6 kat daha güçlü dragon glass kullanılıyor...

• telefonun fiyatı ne kadar ?
  • Eskiden kalma bir sony fani olmama ragmen , web performansina ve oyun perfonmansina gercekten acidim.S3 mini bile sayfalarda gram takilmazken , sony bu olmadi be gercekten olmadi.Beni acayip hayal kiriklogina ugratti :( simdi sira bb z10 incelemesinde , eger oda husran olirsa note 2 alacagim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.