Şimdi Ara

Sony Xperia Z video inceleme 'Tüm bildiklerinizi unutun!' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
16
Favori
61.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok ilginç ben başka bir telefonun mu incelemesini izledim anlayamadım...herkes telefonu çok begenmiş... ilginç, bu cihazın öyle çok çok begenilecek bir tarafı yok,çok büyük artıları da yok... bu telefonu samsung veya apple yapsa yerden yere vurur insanlar..demekki sony kullanıcıları ve kullanıcı adaylarının beklentileri farklı.. güzel bir inceleme olmuş ellerinize saglık...
  • bide son CES 2013 TE qualcomm ceo su samsungu tüm toplantı salonunda suçladı yeni çıkan exynox un temelde 4 çekirdek olduğu sanalda 8 olarak tanıtım yaptıklarını örnekleri ile gösterdi

• XPREİA Z FULL HD EKRAN TAŞIHAMIN HANDİKAPINI YAŞAYACAK GİBİ .. ÇÜNKÜ BATARYA VE GRAFİK BİRİMİ BU EKRAN İÇİN PEKTE YETERLİ DEĞİL ..... GERÇİ İLK OLMASI HASEBİYLE BU TÜR SIKINTILARIN OLMASI DOĞAL.. CİHAZIN GİYATI 1600 CİVARI OLURSA ALICI BULUR.. ANCAK 2000 İLE PİYASAYA GİRERSE SATIŞ BAŞARISI YAKALAMIS ZOR GÖRÜNÜYOR
  • Birkez daha "Video Bulunamadı" uyarısı
  • Nefesinize sağlık arkadaşlar, bu telefonu sayenizde alma listemden çıkardım. Kötü bir telefon deyil ama şu aşamada Galaxy S4'ü Applle ın 5S diye adlandırılan modelini beklemek daha iyi olacak gibi. Gerçekten çok detaylı bir inceleme olmuş. Ellerinize kollarınıza sağlık.

• Bu olumsuz konuşmaları neden donanımhaber bu kadar çok abartıyor anlamıyorum.

• su geçirmemesi ve ekran malzemesinin dayanıklılığı samsungun renk kalitesiyle birleşirse o telefonu tek geçerim.bana göre renk kalitesi ve dokunmatik algılayıcısı pek tatmin edici gelmedi.videonun başındaki su ve çekiç olayına ise bayıldım dediğim gibi.umarım aynı teknolojiyi bir samsungda da görebiliriz.

• Neden Lg 4X i testlere almıyolar çok mu eskidi ?

• Samsungcular HTCciler basmıs konuyu , ITS A SONY .
  • ben telefon dünyasında görceğimi gördüm alayı iyi olsa ne olur bi 3310 bataryası yok akıllı telefon ama yolda bırakan cinsinden bir seneye kalmaz tuslu nokıa larla yola devam hanım arıyor telefon kapalı capkınlık yapıyorum sanıyor diyorum ıphon un bataryası bitti anlamıyor anlıcagınız bu teknolojı hıc bı zAman türk kadınına işlemez

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgatelli

o değil de "yukuberk" hala yok :)

Davet ettim

• arkadaşlar bişey sormak istiyorum bu telefonu almayı ciddi olarak düşünüyorum. gelicek olan güncellemeler internet performansını olumlu yönde etkiler mi yoksa sadece kamera ve oyunu mu etkiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snathius

arkadaşlar bişey sormak istiyorum bu telefonu almayı ciddi olarak düşünüyorum. gelicek olan güncellemeler internet performansını olumlu yönde etkiler mi yoksa sadece kamera ve oyunu mu etkiler

Bilgisayar gibi düşün hocam. Sen ekran kartını güncelliyorsun internet hızında değişiklik olur mu olmaz. Ama uygulamalar da ki güncellemeler internet hızına etki edebilir
  • zamaninda demiştik tft ekran yalan olur diye..rengi akmiş sanki ekranin asdfdsfdsafds

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya konusuna değiniyim.. sonylerin bataryaları kullandıkça kullanım süresi artmaktadır.. kimisi benim bu görüşüme katılmayabiir.. altına çizerek söylüyorum daha önce sony kullananlar bilir telefonu savunma amaçlı yazmıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

Batarya konusuna değiniyim.. sonylerin bataryaları kullandıkça kullanım süresi artmaktadır.. kimisi benim bu görüşüme katılmayabiir.. altına çizerek söylüyorum daha önce sony kullananlar bilir telefonu savunma amaçlı yazmıyorum..

buna bende sahit oldum doğru yerınde tespit +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dockhanger -- 18 Şubat 2013; 12:01:15 >
  • sıkıntıları normal yazılım hicbisey daha meydanda degil.hadi hayırlısı diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Snathius

arkadaşlar bişey sormak istiyorum bu telefonu almayı ciddi olarak düşünüyorum. gelicek olan güncellemeler internet performansını olumlu yönde etkiler mi yoksa sadece kamera ve oyunu mu etkiler

Eğer sony cihazın arkasında durursa ki duracak gibi güncellemeler tüm sorunları çözecektir ve daha performanslı olacaktır. Önemli olan malzeme kalitesi ve donanım gereksinimleri. Daha öncede söyledim şuan ki telefonum galaxy i9000 ilk aldığım zamanlarda cihaz donmaktan nefes alamıyordu ve değerleri çok düşüktü. İşlemcisini yükseltmeden antutu benchmark dan 4200 puan alıyorum ve android 4.2.1 versiyonu yüklü. Tabi ki bu durumu custom rom geliştiricilerine borçluyuz. Tabi standart bir kullanıcı bu işlemleri yapamaz hem uğraşmaz hem garantiden dolayı çekinecektir. Benim için ise cihaz çıktıktan sonra elektronik marketlerde ekranını beğenirsem hemen almayı düşünüyorum.

• valla örnekte yanlışlık olabilir ben şu an XİAOMİ M2 kullanıyorum donanım aynı adamlar cihazın tanıtımında bunu teyit ediyor zaten ve ben bu grafikleri iphone 5 ve samsung s3 le kıyasladığım zaman bariz görüyorum ayrıca bunda kullanılan işlemci acayip stabil çalışmakta ısınma sevivesi diğerleriyle yarı yarıya ben bu konuda hakkında gerçekten araştırmadan marka fanatikliği ile yorum yapılması garibime gitti

• Kullanıcı yorumlarını beklemel lazım.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.